Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejžhavější mladá hollywoodská hvězda dnešních dnů Jesse Metcalfe (TV seriál Zoufalé manželky) vyvolává salvy smíchu po celé škole jako hlavní hvězda tohoto neuvěřitelně legračního filmu! Když tři nádherné holky zjistí, že se staly obětí nenasytného lamače dívčích srdcí Johna Tuckera (Metcalfe), zosnují důmyslný plán odplaty. A tak se Tucker buď konečně změní…nebo bude brzy tenhle král školy všem jen pro smích! Dokáže svůdné dívčí trio proměnit “sériového milovníka” ve věrného muže? Přesvědčte se o tom v úspěšném filmu, který dokazuje, že pomsta nemusí být jen sladká, ale také hodně legrační. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Zábavná teen komedie, jedna z těch, které mě baví. Jesse Metcalfe sice není nějak přitažlivý /spíš jen nanicovatý hezoun/, ale jeho bratr mi to bohatě vynahradil. Penn Badgley mi tu hrozně připomínal Heatha Ledgera v Deseti důvodech, proč tě nenávidím (stejně mi to připomněla i ta písnička na konci, která byla stejná). Dámské obsazení bylo také celkem příjemné. Jen by mě zajímal ten "ne tolik optimistický" konec. :) ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Takových filmů už je na světě tooooolik, že ať přemýšlím jak chci, nedokážu si vybavit důvod, proč koukat zrovna na tento, i když má docela sadistický a rázný název. Jenže po příběhové stránce je to neskutečná hrůza, nevtipná, nevkusná, tupá a průměrná, až to bolí. Takových filmů za tu dobu v Americe vzniklo a dokázaly být zábavné i přes svojí romantickou stránku. Jenže občas už toho člověk má plný zuby a u mě to odnes právě John Tucker musí zemřít. Příběh jakoby tvůrci obšlehli od teenagerských komedií, kterých má Amerika plno. Dřív jsem to možná žral, v čele s Prcičkama, dneska mě to už začíná nepříjemně rozčilovat. Proč na to koukat? Proč koukat stále na jeden a ten samý problém? ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Děvče je vždy můj typ." Tak s tím nemohu při vzpomínce na Halinu Pawlowskou úplně souhlasit, ale kalhotový radar Johna Tuckera zaznamenává cíle o několik váhových kategorií níže, takže mu tak trochu rozumím. A samozřejmě rozumím tomu, že když děvčata zjistí, jak John skoro až údernicky obšťastňuje několik klínů najednou, tak na hezouna vymyslí pomstu. A ta je rafinovaná tak, že jsem se při ní bavil o něco víc, než jsem ochoten oficiálně přiznat. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Klidně pět hvězd, protože to má na rozdíl od svých dvojčat kvalitní děj a opravdu po celou dobu příjemné prostředí. Sice to nemá tolik vtipu jak jsem si myslel, že bude mít, ale aspoň si to nemusí doplňovat sebevědomí nechutnostmi. Líbí se mi jeho fígle, které nejsou jen tak vycucané z prstu a podle mého opravdu fungují. Ani poučování matky není klasicky po americku tak trapné a rozhodně si nemůžu stěžovat na nedostatek roštěnek:D. Jediné co mi vážně vadilo byl ten proslov na oslavě narozenin, takové už mě nebaví, to si mohli odpustit. ... Má to skvěle vymyšlené, vybírá si holky z různých skupin, které se normálně nikdy nepotkají. ... Ne, nehraju, pořád je všechno na mě, potřebujem tě Johne, jdeme Johne, Johne, Johne... pořád na mě křičíte, ale neposloucháte mě, já mám taky city. Nechte mě bejt. ... Hele mami, bez rukou. ()

riza-do 

všechny recenze uživatele

Pohodová, jednotvárná komedie vhodná na sobotní klidné odpoledne proleželé u televize. Ničím moc překvapivý, někdy hloupý a jednoduchý. John Tucker který podvádí tři veleznámé holky na střední škole, ty se následně dají dohromady ještě s jednou naprosto neznámou dívkou na škole (ač je jedna z nejkrásnějších, nikdo si ji nikdy příliš nevšímal, až teprve bratr Johna Tuckera). Ta jim pomůže s pomstou Jochnu Tuckerovi a společně začínají vymýšlet jak ho zesměšnit a následně i zlomit srdce. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (7)

  • Ashanti stihla během natáčení zpívat na pěti koncertech. (D3VIL)
  • Byly natočeny dva odlišné závěry filmu, nakonec byl upřednostněn ten pozitivnější. (D3VIL)
  • Ve scéně, kde se Scott seznamuje s Kate, můžeme slyšet píseň „I want you to want me“ od Cheap Trick. Na konci filmu lze tento song slyšet i v novodobé předělávce. (Dlee)

Reklama

Reklama