Reklama

Reklama

Kate Holbrooková je věčně podrážděná osamělá manažerka, která celý život dávala kariéru na první místo. Teď, když je jí sedmatřicet, se konečně rozhodla mít dítě. Brzy však zjišťuje, že má velmi malou šanci otěhotnět, a proto chce ze zoufalství využít služeb náhradní matky. Její upjatý svět je záhy převrácen naruby, když si najme praštěnou a naivní Angie. Kate se ji snaží převychovat, netuší ale, že její uměle oplodněné vajíčko se neujalo. Carl, Angiein partner, přemlouvá svou přítelkyni, aby zfalšovala těhotenský test, vzala prachy a zmizela. Angie se ale s Kate sblíží a těhotenství dál předstírá. Jenže pak zjistí, že je skutečně těhotná. Se svým přítelem. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

Soweek 

všechny recenze uživatele

Dax Shepard a Steve Martin zachraňujou tenhle počin od čistého odpadu. Tina Fey nepatří na velké plátno, myslím, že účinkování v 30 Rock je pro ní až až a Amy Poehler prostě patří po bok Willa Ferrella či Adama Sandlera, romantická komedie není její parketa. Navíc je film zcela čitelný už od začátku a obě, jak romantická, tak komediální složka, prostě chybí. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Pohodová komedie, ne ani tolik výrazná a už vůbec ne bůhví jak perfektní. To nejlepší, co jí ale potkalo, je Steve Martin, kterej toho ředitele hraje naprosto perfektně. Jinak je to přesně ten typ komedie, který chcete vidět, když v neděli odpoledne sněží, prší, bouří se nebo je prostě hnusně a Vy nevíte s čím, kam, kde, píchnout. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Poněkud netradiční komedie, která svým způsobem těží z popularity Sexu ve městě, když přijímá i podobnou vyprávěcí strukturu. Příběh by vlastně klidně mohl být jedním z motivů některé z kamarádek Sexu ve městě - 37letá žena by hrozně moc chtěla miminko, vidí je na každém kroku, ale prostě o správného chlapa ne a ne zavadit. Takže následuje návštěva sperma banky, pokusy, těhotenské testy, nic, až po vyšetření zjistí, že díky lékům, jež její matka v 70. letech brala, nemůže mít děti. Zbývá již poslední možnost současné vědy - nechat své vajíčko oplodnit a nechat donosit v těle náhradní matky. Jenže náhradní matka se ukáže být pěkně střelenou osbou. A z toho v podstatě plynou veškeré komediální úkony. Nejde o nic světoborného, prostě příjemný filmeček pro ženy, s jemným humorem, nijak akčním dějem a nějakými těmi rodinnými hodnotami na úrovni manažerek. ()

xavierr13 

všechny recenze uživatele

Úspešná slobodná obchodníčka Kate Holbrook (Tina Fey) uprednostňuje svoju kariéru pred osobním životom. Čas neúprostne letí, biologické hodiny bijú na poplach, a preto sa 37ročná Kate rozhoďne priviest na svet dieta a stát sa slobodnou matkou.. Jej plán začína mat vážnu trhlinu po tom, čo zistí, že pravdepodobnosť jej otehotnenia je milión ku jednej. Pohánaná túhou po dietati, si nájde náhradnú matku Angie Ostrowiski (Amy Poehler), ktorá brzo otehotnie a Kate sa začíná pečlivo pripravovat na rolu matky. Ovšem ani tentokrát Kate nevýde skvelo organizovaná stratégia. Tehotná náhradna matka sa jednoho bežného dňa objaví na prahu Katineho bytu z kuframi. Kate nemôže dopustit, aby jej potomok trávil život ako bezdomovec, poskytne teda Angie azyľ. Tímto okamžikom začínajú tie pravé problémy, biologická matka má iné predstavy o prípravách na príchod vytúženého dietata. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Tina a Amy jsou naprosto skvělá kombinace hereček, ale zásadní chyba tohohle filmu je scénář, který jednoduše není dobrý. Vtipy jsou a opravdu povedené, ale příběh celkově není zrovna šťastný. Opakované téma, možná by bylo lepší, kdyby se tam nepřipletlo "předstírané těhotenství." Ale tahle herecká dvojka zachŕaňuje, co se dá a vtipem Baby Mama jen srší, takže tomu můžu dát aspoň tři hvězdičky s klidným srdcem. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Film se natáčel ve Philadelphii. (Missa08)

Reklama

Reklama