Reklama

Reklama

Kate Holbrooková je věčně podrážděná osamělá manažerka, která celý život dávala kariéru na první místo. Teď, když je jí sedmatřicet, se konečně rozhodla mít dítě. Brzy však zjišťuje, že má velmi malou šanci otěhotnět, a proto chce ze zoufalství využít služeb náhradní matky. Její upjatý svět je záhy převrácen naruby, když si najme praštěnou a naivní Angie. Kate se ji snaží převychovat, netuší ale, že její uměle oplodněné vajíčko se neujalo. Carl, Angiein partner, přemlouvá svou přítelkyni, aby zfalšovala těhotenský test, vzala prachy a zmizela. Angie se ale s Kate sblíží a těhotenství dál předstírá. Jenže pak zjistí, že je skutečně těhotná. Se svým přítelem. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

xavierr13 

všechny recenze uživatele

Úspešná slobodná obchodníčka Kate Holbrook (Tina Fey) uprednostňuje svoju kariéru pred osobním životom. Čas neúprostne letí, biologické hodiny bijú na poplach, a preto sa 37ročná Kate rozhoďne priviest na svet dieta a stát sa slobodnou matkou.. Jej plán začína mat vážnu trhlinu po tom, čo zistí, že pravdepodobnosť jej otehotnenia je milión ku jednej. Pohánaná túhou po dietati, si nájde náhradnú matku Angie Ostrowiski (Amy Poehler), ktorá brzo otehotnie a Kate sa začíná pečlivo pripravovat na rolu matky. Ovšem ani tentokrát Kate nevýde skvelo organizovaná stratégia. Tehotná náhradna matka sa jednoho bežného dňa objaví na prahu Katineho bytu z kuframi. Kate nemôže dopustit, aby jej potomok trávil život ako bezdomovec, poskytne teda Angie azyľ. Tímto okamžikom začínajú tie pravé problémy, biologická matka má iné predstavy o prípravách na príchod vytúženého dietata. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Pohodová, sem tam vtipná, milá, nenáročná možná trochu romantická americká komedie, která nijak zvlášť dějově nepřekvapí, ale milovníky tohoto žánru ani nezklame. No znáte to, všichni jsou samý úsměv, všechno je strašně fine - ne, vážně, přesně takovéhle filmy podle mě dokážou alespoň na chvíli člověka dostat do pohody. Ještě musím dodat, že Tina Fey má na zmíněné "pohodovosti" značnou zásluhu (ostatně neznat ji z 30 Rock, tak bych tenhle film možná ani neviděl) ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Tina Fey je skvělá herečka. Námět též není špatný. Baby mámu ale sráží především průměrnost. A to takřka ve všech směrech. Tahle komedie bohužel nechce být ani moc hloupá ani moc realistická či originální, takže je jasným kandidátem na to, aby zapadla mezi hromadu jiných jí podobných filmů. Škoda, přesto first star goes to Tina Fey and second star goes to music. 45%. ()

Jerris008 

všechny recenze uživatele

Přesně ten typ filmů, ze kterého si po pár hodinách nic nevybavím, jelikož ve mně nic nezanechá. Nuda, kdy jsem si říkala, kdy už to utrpení skončí. Amy Poehler je mi nesympatická - snad ještě více než přehnaně snaživá Tina Fey a dohromady jim to vážně neklapalo. Navíc pro mě to s komedií nemá nic společného. ()

uzzi 

všechny recenze uživatele

Tak nám zase někdo uvařil instantní klišé, přímo z velkovýrobny. Jen otevřete pytlík s názvem romantická sračka a přidáte stopku humoru, hrst poučení a nějakou tu katarzi. Hlavně nepřivádět do varu, jen tak lehce ohřát a podávat nejlépe na stojáka. Nutno podotknout, že se nejedná o děsný film, jen je zoufale neobjevný a prostě nudný. Herecké obsazení je sporné, Tina Fey je celkem fajn, ovšem její filmová parťačka v podání Amy Poehler, ta svojí roli krávy hraje až moc sugestivně (a nutno podotknout, že v ní zůstává až do konce). Prakticky vše ve filmu působí předvídatelně a postavy jsou od začátku uboze šablonovité (pan pravý, paní vtipná, buran, nahrávač atd.). Takže na televizní dopoledne v pohodě, jinak ruce pryč. 40% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Film se natáčel ve Philadelphii. (Missa08)

Reklama

Reklama