Reklama

Reklama

Kate Holbrooková je věčně podrážděná osamělá manažerka, která celý život dávala kariéru na první místo. Teď, když je jí sedmatřicet, se konečně rozhodla mít dítě. Brzy však zjišťuje, že má velmi malou šanci otěhotnět, a proto chce ze zoufalství využít služeb náhradní matky. Její upjatý svět je záhy převrácen naruby, když si najme praštěnou a naivní Angie. Kate se ji snaží převychovat, netuší ale, že její uměle oplodněné vajíčko se neujalo. Carl, Angiein partner, přemlouvá svou přítelkyni, aby zfalšovala těhotenský test, vzala prachy a zmizela. Angie se ale s Kate sblíží a těhotenství dál předstírá. Jenže pak zjistí, že je skutečně těhotná. Se svým přítelem. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

darkreider 

všechny recenze uživatele

Priemerná komédia, miestami dosť uletená(hlavne Steve Martin, ten je fest ujetý :) ). Sú tu veľmi podarené vtipy(kedy som sa naozaj dobre zasmial), ale sem-tam aj nechutné alebo trápne vtipy, ktoré patria do odpadných vôd teen-paródie. Našťastie ich tam nie je moc, takže to zostáva vtipné a pozretie Vám neublíži. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Nijak zvlášť promyšlená zápletka, několik hereckých stálic a zejména dvě komičky Tina Fey a Amy Poehler (u nás pořád nepříliš známé), které se samy v reálném životě rozhodly pro pozdní mateřství. Právě Fey tu představuje ambiciózní manažerku, které kariéra vzala právě radost z vlastního potomka. Rozhodne se pro náhradní matku, která je jejím přesným opakem. Výsledek je nezávadný, očekávaný, místy milý a místy dokonce vtipný. Ale všeho s mírou. ()

Reklama

Kryton 

všechny recenze uživatele

Co mě to napadlo to zkusit shlédnout?! Ono je to k uzoufaní nekomedialní filmeček o ženský co chce dítě. To nemuže mít přirozenou cestou a tak si vyberete nahradní matku (slang Baby Mama - přišerně přeložené jako mimčo máma). Už od té chvíle je to předvídatelné, plné hluchých míst a beze vtipu. Což na to , že je zde psáno komedie je na považenou! Díky aspon za toho Martena (ten copánek je děsný!). Jenže jaktože celý film od odpadu zachraní postava co se objeví na pár minut?Možná je to také tím , že to je celé dělané na ženy! Ano, třeba pak bych dal o takové dvě hvězdy navíc! ()

honzic 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie s průměrnými hereckými výkony, scénářem i námětem. Ničím nevyniká, vysloveně nezklame ani neurazí, na druhou stranu ani nepřekvapí a nenadchne, trochu se zasmějete, trochu se vžijete do děje, nic více, nic méně. Podívání na jedno odpoledne, na opakované dívání to opravdu ale není. Hodnocení: 55 % ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Priemerná oddychovka so Steve Martinom, ktorý je potrhlejší než zvyčajne. Čo však treba oceniť je dobrá hudba s príjemnými songami a šarmantná Sigourney Weaver, ktorá je aj napriek pokročilému veku stále sexi. Zvyšok je štandartný tuctový film ktorý nemá čím zaujať. Na jedno pozretie však vcelku stráviteľné. 55% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Film se natáčel ve Philadelphii. (Missa08)

Reklama

Reklama