Reklama

Reklama

VOD (1)

Hrdina indického romantického dramatu Ranbir Raj přijíždí do severoindické Simly, kde získá místo zpěváka v místní restauraci a zamiluje se do zdejší dívky. Ta sice čeká na návrat svého přítele, ale Ranbir je rozhodnut o její lásku bojovat.  Hrdinou indického romantického dramatu, které se natáčelo v kouzelném místě Simla v severní Indii, jež kdysi bývalo letním hlavním městem země, je osiřelý Ranbir Raj. Přijíždí do města, v baru se seznámí s prostitutkou Gulajbi a ta ho pošle za Lillian, která pronajímá pokoje. Žena žije už 37 let sama, od chvíle, kdy její syn Vincent narukoval a už se nevrátil. Okouzlí ji Ranbirův šarm a pronajme mu pokoj. Mladík získá místo zpěváka v místní restauraci a náhodou se setká s dívkou, do níž se zamiluje. Ona však čeká na návrat svého přítele Imaana, který odešel, ale slíbil, že se k ní vrátí. Sakina požádá Ranbira, aby mu osobně doručil dopis, ale mladík zjistí, že žádný Imaan v daném místě nežije. Vrací se tedy za milovnou dívkou s odhodláním získat její srdce. Režii má Sanjay Leela Bhansali, hrají Ranbir Kapoor, Sonam Kapoorová, Salman Khan ad. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (17)

tombac 

všechny recenze uživatele

Když jsem sahal do regálu pro DVD a upaloval s ním k pokladně, zmocnilo se mě při pohledu na pěkný obal vzrušení, že Saawariya musí být indický TOP film. Moje zděšení při následném otevření zdejšího profilu plného nízkých hodnocení bylo nemalé... Hodil jsem 400 Kč do kanálu? Nehodil! Uznávám, že snímek někoho může urazit přepálenou "Moulin Rouge" stylizací, plytkým vlekoucím se dějem (film se zdá spíše tříhodinový) a zakončením, ale já v něm našel hodně elementů, které se mi líbily, s výtvarným řešením a typicky přepjatým vyjadřováním emocí jsem neměl problém, a při písničkách si podupával do rytmu, což je hlavní... Natahované a kýčovité, ale i příjemně relaxační (netřeba snad dodávat, že jako každý bollywoodský film i pro mužské oko :). 7/10 Ajantis: Jaké "prošukávání" Indií, proboha?! ()

Lyncha 

všechny recenze uživatele

V hlavních rolích se objevují Ranbir Kapoor (Ranbir Raj) a Sonam Kapoor (Sakina), oba debutanti - Ranbir se do té doby objevil jen ve dvou krátkometrážních filmech. Salman Khan, představitel role Imaana, se ve filmu objeví asi na 10 minut, Rani Mukherjee si zahrála prostitutku Gulabji. Na silné emotivní výlevy jsem si u bollywoodských filmů docela zvykla, ale i přes to mi při jedné zdejší scéně se srdceryvným loučením dost tekly nervy. Nutno ale přiznat, že nebýt toho líčení emocí, nemusel by se tenhle film vůbec točit, protože nic jiného v něm vlastně není. Prakticky postrádá děj. No a ta temnota - zřejmě měla podtrhovat beznaděj všech zúčastněných a ano, vím, odehrává se to celé v noci, ale i tak toho bylo trochu moc. A tak jediné, co zbývá, jsou ty písničky, které nebyly nejhorší. Za ně jedna hvězdička, druhá za Rani Mukherjee, i když doufám, že se příště nechá obsadit do něčeho lepšího. ()

Reklama

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Aaaach, škoda. Malo to veľa mien, čo sľubovali veľký zážitok (a našťastie vďaka väčšine z nich - hlavný shoutout voľnezmýšlajúcej prostitútke Rani a naivnému rómeovi Ranbirovi - sa to dalo prežiť), ale ani tí a ani tá snová hugo/burtonovská atmosféra nezachránili presladenú impotenciu celého príbehu. Fyodorovi by sa tento film sotva páčil... ()

lilina133 

všechny recenze uživatele

Vizuálne úchvatný film, najkrajší z bollywoodskej produkcie, čo som zatiaľ videla. Sympatickí a presvedčiví hlavní predstavitelia a nádherná hudba. Je však pravda, že čo sa týka deja, je to poslabšie a tak jednoduchú zápletku roztiahnuť na 2 hodiny...no zanechalo to na filme isté stopy. Áno, vlečie sa to, nechcem radšej napísať ako čo...ale napriek tomu sa je na čo dívať. Nechajte sa len unášať prenádhernými obrazmi, pri ktorých zabudnete, že by ste sa mali rozčuľovať kvôli plytkosti deja. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $885,574Tržby Celosvetovo $20,052,456║ Tak toto tak úplne nevyšlo. Dá sa povedať smerovalo k takému Indickému Moulin Rouge ale nedošlo to takmer nikam. Pestrofarebný gýč s pekným vizuálom, niekoľkými slušnými tanečnými choreografiami ale dejovo strašne banálne až strašne statické. K tomu dosť otravný herec v hlavnej úlohe, ktorého by ste najradšej zaškrtili. /40%/ ()

Galerie (27)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama