Reklama

Reklama

Moji rodiče

Trailer

Obsahy(1)

Michael Laemie je malý, normální kluk. Až na jeho bizardní a děsivé noční můry, žije spokojeným životem na klasickém americkém předměstí padesátých let. Postupně však začíná objevovat, že jeho rodina není jako každá jiná a to co běžně grilují venku nejsou jenom obyčejné hamburgery... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (20)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Bizarná raritka konca 80. rokov, kde nieje núdza o čierny humor a atmosféru amerických 50. rokov, kde je v rodine otecko zarábajúci výplatu ( a nosiac nejaké tie naturálie ), mamička hospodyňka ( spracovávajúc oteckove bokovky ) a synáčik, ktorému to všetko začína preliezať cez hlavu ( a to nehovorím o jeho školáckej kámoške, ktorá to zrejme tiež nemá v hlave v poriadku ( keďže spadla z ´´ Mesiaca´´ ). Dostávam chuť na steaky. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Začínám mít alergii na rodinné a dětské horory 80. let. Většinou je hrdinou kluk/teenager, celý film nevylezeme z domu a "něco se děje" (čti - nic se neděje). Tady máme kluka, jehože rodiče žerou maso. Lidské. A to je vše - žádné napětí, žádný strach, žádné gore, žádné lekačky. vždyť to vůbec nebyl horor, spíše reklama na vegetariánské jídlo. Hvězdičku za ultraslizkého Randy Quaida, jinak by to bylo na odpad. ()

Reklama

pufina 

všechny recenze uživatele

Dávám filmu obrovské plus (a star) za to, že mě ušetřili nechutností a neukazovali přímé záběry na sekání lidských částí. Film se asi snažil zaměřit více na psychiku diváka, ale to se bohužel moc nepovedlo (alespoň se mnou to moc nehlo). Myslím, že malý Michael (Bryan Madorsky) - jako dítě - to zahrál moc dobře. Zároveň je velká škoda, že si s tím víc nepohráli kvůli té psychické stránce, jinak by to byl dobrý průměr. Nejsem detailistka, ale když do někoho bodáte a nůž pak není od krve, to mi vadí; anebo když řežete mrtvolu skalpelem - následně je detail na skalpel, jak se pokládá a ten je od krve (hurá) - a pak vezme nůžky na rozpárání, je znovu detailní záběr jak se pokládají nůžky vedle krvavého skalpelu a nůžky jsou čisté? Takovéhle detaily se dají přehlédnout? Pochopím, že někdy je moc věcí v záběru k uhlídání, ale když je záběr na krvavý skalpel a pokladají se čisté (!) nůžky, nic jiného se tam hlídat nemusí.. A pokud někdo točí horor (i když s prvkami komedie), tak o tu krev tam jde, aspoň když už někoho bodáte.. ()

metal.storm 

všechny recenze uživatele

Film ktorý znovu ukazuje, že nie len vraždami a tajemnom sa robí horor. Aj nočná mora môže byť natoľko strašidelná, že môže vydesiť. Príjemní herci, zaujímavý dej a úprimne, ani som si neuvedomila, že film už končí. Scenár, najmä poučné časti otec-syn boli spísané tak, že áno, napadne vás, čo sa deje. Ale to sa nevylučuje s pravidlom hlava a päta. Úsmevný koniec. Veľmi pekné. S najväčšou pravdepodobnosťou je ale tento pocit spôsobený nejakým javom, ktorý sa odohral v detstve (nie, moji rodičia nie sú ani kanibalovia, ani násilníci). Skôr je to asi pocit neistoty a moment, kedy sa vaša neistota a bezbrannosť pretransformuje do reálnej podoby. ()

Diskantka 

všechny recenze uživatele

Bylo půl druhý a tohle vysílala Nova Cinema, opět jedna z kvalitních sraček, na kterou nikdo nebude koukat. Normální lidi spí a nečuměj na Kanadskej bullshit, right? Dá se říct, že tenhle film nepotřeboval mou plnou pozornost, stále jsem se orientovala, přestože sem půlku filmu pravidelně po pěti minutách hibernovala na gauči. Určitě to znáte, když usnete u divnýho filmu a ten se vám promísí do snu, kterej se vám zdá v těch pěti minutách. Tim se z toho pro mně stala dost nechutná věc, u který sem se sice neposrala, ale rozhodně sem z toho nebyla v pohodě. Jasně vim, že to neni zásluha štábu, ale mejch hemisfér. Já jenom vim, co sem viděla.) Samozřejmě Vám tímto nechci nijak naznačovat, aby jste si to pouštěli. Je to typická Kanadská mrdka s mírně znepokojivym fotrem, u kterýho nevíte, jestli to dělá schválně, nebo jenom hraje jak moje matka!!! ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama