Reklama

Reklama

Černý přízrak

  • Česko Zjevení (neoficiální název) (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Silniční gang vedený fanatickým Packardem Walshem (Nick Cassavetes) pořádá nelegální závody náhodných řidičů. Pravidla žádná nejsou a cenou pro vítěze je vůz, který prohrál. Závody by nebyly tím nejhorším, ale Packard i terorizuje všechny mladé z okolí a nezastaví se ani před vraždou, když mu dotyčná osoba stojí v cestě k jeho majetnické "lásce" Keri Johnsonové (Sherilyn Fenn). Jenže to neměl dělat, protože Černý přízrak (Charlie Sheen) svou druhou šanci využije beze zbytku. A ani šerif Loomis (Randy Quaid) s tím nic nesvede. (monolog)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (99)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Béčkový akčňák, který mohl být dost dobře předobrazem Fast and Furious. Žánrově se trochu tluče mysteriózno s akcí, protože leccos o životě Černého přízraku není vysvětleno a onen mysteriózní prvek tvoří vlastně alibi pro jakkoukoliv situaci ve scénáři. I sebevětší kravinu lze totiž vysvětlit tím, že je to přeci pohádka. Sherilyn Fenn tehdy ještě stála za hřích. Viděno v prvním dabingu z dílny Marie Fronkové (Trávníček = Sheen, Pomeje = Cassavetes, a Bubník mluví jinou postavu). ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Osmdesátková klasika, která má stále ve svém vyznění něco do sebe. Je to takový sci-fi thriller o pomstě a jedná se o námět dle klasického snímku z roku 1977 ´The Car´ , kde je navíc vložena i romance. Teen filmy v této době frčeli hlavně v hororovém žánru a toto není výjimkou, avšak není to zcela tlačeno do krajnosti právě toho hororu. Výborná kamera a vizuální efekty podtrhují jednoduchý scénář, čímž se jedná o přijatelný snímek, kde se dobře blýsknul Charlie Sheen. ()

Reklama

anderson 

všechny recenze uživatele

ČESKOSLOVENSKÁ KINOPREMIÉRA: GOLDEN CROWN = 1992 - réžia českého znenia = Marie Fronková, nenašiel som nijaké informácie k tomuto kinodabingu a preto mám podozrenie, že v kinách to bežalo s rovnakým shit dabingom aký je na VHS, tiež od GOLDEN CROWN + ČESKÁ DVD PREMIÉRA: VAPET = 14.10.2010 - vydanie do "pošetky". --- Zaujímavý teen film "šmrncnutý" sci-fi, s celou kopou začínajúcich stars. Takýto mix žánrov, typický pre 80´s mám rád a značnú úlohu zohrávajú aj nostalgické spomienky na pirátske kópie zo SKY MOVIES, tak neodolateľne tlmočené jedným hlasom zanieteného cinefila (a distribútora v jednej osobe). (8.10.2004) ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Scénáristicky nechutně odfláknutý béčkový videofilm, který je zajímavý snad jen obsazením - začínali tu slavný Ch. Sheen a S. Fenn. Atraktivní může Černý přízrak být snad jen pro vášnivého příznivce motorismu zobrazením automobilového designu a honičkami aut, byť i ty jsou nasnímané neobyčejně stereotypně. Jinak naprostá ztráta času - celkový dojem 15 %. ()

gootchy 

všechny recenze uživatele

ANo, je to starší film. Nicméně si pohrává s velmi zajímavým námětem a americký auta já můžu. A aby toho nebylo málo, tak tu máme Charlieho, který se role zhostil se šmrncem jemu vlastním. Sympatický je i fízl, kterej se toho jejich gangu chce zbavit. Ale ne jeho vlastní rukou. Závěrem ještě přidám pár hlášek: "Skunku, co to bylo za chlápka? - Já nevím, ale je tajemnej a je nasranej." / "Což takhle panáka brzdovky?" / "Je až po prdel v průseru." ()

Galerie (50)

Zajímavosti (16)

  • Futuristická zbraň ovládaná přízrakem je ve skutečnosti brokovnice Franchi SPAS-12. (Fenk)
  • Film bol natočený za 27 dní. (beso74)

Reklama

Reklama