Reklama

Reklama

Černý přízrak

  • Česko Zjevení (neoficiální název) (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Silniční gang vedený fanatickým Packardem Walshem (Nick Cassavetes) pořádá nelegální závody náhodných řidičů. Pravidla žádná nejsou a cenou pro vítěze je vůz, který prohrál. Závody by nebyly tím nejhorším, ale Packard i terorizuje všechny mladé z okolí a nezastaví se ani před vraždou, když mu dotyčná osoba stojí v cestě k jeho majetnické "lásce" Keri Johnsonové (Sherilyn Fenn). Jenže to neměl dělat, protože Černý přízrak (Charlie Sheen) svou druhou šanci využije beze zbytku. A ani šerif Loomis (Randy Quaid) s tím nic nesvede. (monolog)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (98)

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Ano, takhle přesně smrděly osmdesátky. Film, který si vůbec nepamatuju, jen si sotva vybavuji nějakého vyhastrošeného pankáče, drsného jako dětský koberec z IKEA a Charlieho Sheena, který byl ten "gůdgej", co v noci dělá moderního Zora Křtitele. Rychlá auta, láska, dobro proti zlu, benzín proti alkoholu, ano, takhle přesně smrděly osmdesátky. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

ČESKOSLOVENSKÁ KINOPREMIÉRA: GOLDEN CROWN = 1992 - réžia českého znenia = Marie Fronková, nenašiel som nijaké informácie k tomuto kinodabingu a preto mám podozrenie, že v kinách to bežalo s rovnakým shit dabingom aký je na VHS, tiež od GOLDEN CROWN + ČESKÁ DVD PREMIÉRA: VAPET = 14.10.2010 - vydanie do "pošetky". --- Zaujímavý teen film "šmrncnutý" sci-fi, s celou kopou začínajúcich stars. Takýto mix žánrov, typický pre 80´s mám rád a značnú úlohu zohrávajú aj nostalgické spomienky na pirátske kópie zo SKY MOVIES, tak neodolateľne tlmočené jedným hlasom zanieteného cinefila (a distribútora v jednej osobe). (8.10.2004) ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Pokud nebudeš moja, tak tě nebude mít nikdo.......... Spousta nádherných bouráků, halda pěkné hudby, několik hezkých holek a pár šílenců. Vše to promýcháme, necháme kvasit a příběh je na světě. CITÁT - Budem závodit........ Chvilkama je to sice trochu zmatené, ale nehledám v tomto příběhu žádnou logiku - žádnou ani nemá. Je to jen duchařina. CITÁT - Myslím, že je blázen........ Film je věnován památce Bruce Ingramovi, kameramanovi, který zamřel při natáčení tohoto filmu. Ve filmu mimo jiné zazní Billy Idol se songem "Rebel Yell". ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Osemdesiatkové béčko so súdobým rockovým podmazom, ktoré mám rád pre jeho očarujúcu naivitu. Mladý Charlie Sheen ako nemilosrdný jastrab kántriaci členov gangu, ktorý mu kedysi vystavil jednosmerný lístok na onen svet ( ktorý však nebol tak úplne jednosmerný, ako dúfali) a kopa známych tvári B filmu okolo neho dokáže zaujať diváka aj po vyše 25 rokoch. Navyše, autá a automobilové naháňačky tu sú skutočné, žiadne orgie špeciálnych efektov. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Ten kluk včera mi dal pěkně zabrat. Kdybych ho nezkusil zabít, vyhrál by." Mám rád smysl pro fair play, takže mi "sympaťáci" typu Packarda docela chutnají k večeři. Ale jelikož se mě ještě nepokusili zabít, ani mi ukrást mého rodinného mazlíka, tak ho nechám na starosti Jakeovi, Jamiemu, jeho obrazu, či co to vlastně bylo. Mně se totiž docela líbily ty závody na zvlněné vozovce, servírky na kolečkových bruslích i rezignující šerif. Takže si dám s partou padouchů stylového panáka brzdovky na rozloučenou a pokud se ještě někdy potkám s tímto sci-fi béčkem, tak před ním nebudu utíkat, protože je rychlejší než já. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (16)

  • Packard Walsh (Nick Cassavetes) řídí Chevrolet Corvette z roku 1977, Oggie (Griffin O'Neal) červený Dodge Daytona Turbo Z ročník 1986, Minty (Chris Nash) řídil Pontiac Firebird ročník 1977 s viditelným ale zcela nefunkčním kompresorem, Skank (David Sherrill) a Gutterboy (Jamie Bozian) jezdili Plymouthem Barracudou z roku 1966, Rughead (Clint Howard) řídil Chevrolet pickup ze 70. let. Bílý vůz z prvního závodu je také Dodge Daytona, tentokrát ale ve verzi Shelby Z vyznačující se otevíratelnými světlomety. (Adrai)

Reklama

Reklama