Reklama

Reklama

Černý přízrak

  • Česko Zjevení (neoficiální název) (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Silniční gang vedený fanatickým Packardem Walshem (Nick Cassavetes) pořádá nelegální závody náhodných řidičů. Pravidla žádná nejsou a cenou pro vítěze je vůz, který prohrál. Závody by nebyly tím nejhorším, ale Packard i terorizuje všechny mladé z okolí a nezastaví se ani před vraždou, když mu dotyčná osoba stojí v cestě k jeho majetnické "lásce" Keri Johnsonové (Sherilyn Fenn). Jenže to neměl dělat, protože Černý přízrak (Charlie Sheen) svou druhou šanci využije beze zbytku. A ani šerif Loomis (Randy Quaid) s tím nic nesvede. (monolog)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (98)

POciSEM 

všechny recenze uživatele

Hodnotim hlavne z nostalgie ale pod 4 hvezdicky jit nemuzu.I pres totalne ujetej pribeh o duchovi co jezdi v cernym bouraku a msti se za svoji smrt ma film neskutecne zabavnej prubeh a to nemluvim o postavickach co se tu vyskytujou,znichz sem si nejvic oblibil vecne zmastenyho pankace jmenem Skank,kterej chlasta olej a prostreli si vlastni pneumatiky pri honicce.Mam tenhle film rad a doporucuju vsem kterym uz leze krkem rychle a zbesile ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Béčkový akčňák, který mohl být dost dobře předobrazem Fast and Furious. Žánrově se trochu tluče mysteriózno s akcí, protože leccos o životě Černého přízraku není vysvětleno a onen mysteriózní prvek tvoří vlastně alibi pro jakkoukoliv situaci ve scénáři. I sebevětší kravinu lze totiž vysvětlit tím, že je to přeci pohádka. Sherilyn Fenn tehdy ještě stála za hřích. Viděno v prvním dabingu z dílny Marie Fronkové (Trávníček = Sheen, Pomeje = Cassavetes, a Bubník mluví jinou postavu). ()

Reklama

animario 

všechny recenze uživatele

Komicky hovězí sci-fi béčko,ze kterýho klidně mohl být devadesátkovej kult, ale zabil ho nadmíru stupidní děj,slabá akce a dialogy na úrovni domácího porna. Mám pro tyhle léta a žánr slabost,takže mi to hodnocení trochu rve srdíčko,ale víc si tohle prostě nezaslouží. I přes všechnu tu blbost a nedotaženost to ale má svý kouzlo a v podstatě jsem se v rámci filmový retrospektívy u týhle reklamy na Interceptor i bavil. ()

Brain-D 

všechny recenze uživatele

Bočková 80.tková záležitost o pomstě, která se podobá mnoha známějším filmům jako "Šílený max", "Vanishing point", "Auto zabiják" či "Starman". Kdyby jste uvařili guláš z těchto 4, tak by jste pravděpodobně dostali náčrt tohoto snímku. No snímek i tak dokáže stát na vlastních nohách a Charlie Sheen je tu doslova nadpozemský. Je to rozhodně jedna z jeho nejzajímavějších rolí. Objeví se málo a přitom řekne celkem dost, aby stihl zaujmout. Sherilyn Fenn je úžasná a je to přesně ten typ ohrožené ženy z 80.tek. Rozhodně by si snímek zasloužil větší zájem. Kamera při závodech byla na dobu velmi poutavá a rychle to utíkalo.  80% ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Objeví se"Černý přízrak", nastává problém(ti, jichž se týka nic netuší) a taky povyražení pro chásku vedenou nelítostným grázlíkem Packardem a jeho nohsledy, "Gutterboy", např. s věčně udivujícím výrazem Jirky Mádla.:)) "Radši bych Gutterboyovi plodila blbý dítka, než být s tebou", říká Packovi jeho holka a to mluví za vše. Navrch ten super-osmdesátkovej rock-nářez v čele s vyšperkovanejma sporťákama..;) Lahůdka pro znalce žhavých kol!! ()

Galerie (50)

Zajímavosti (16)

  • Johnny Depp chodil v čase natáčania filmu s herečkou Sherilyn Fenn a preto ju počas natáčania doprevádzal, a býval s ňou v hoteli pre filmový štáb. (beso74)
  • Automobil v titulní roli Dodge/Chrysler M4S byl prototyp postavený v roce 1986 firmou PPG jako zaváděcí vozidlo pro závody CART. Měl 2.2 litrový motor se dvěma turbodmychadly, které mu dávaly výkon 445 koní a maximální rychlost 314 km/h. Vozidlo se dochovalo, nyní se nachází v Kansasu, kde prošlo renovací. Pro film bylo vyrobeno dalších šest aut. Čtyři z nich byly makety, které byly zničeny během filmování, zbylá dvě používali kaskadéři. (Stejšn)

Reklama

Reklama