Reklama

Reklama

It's All Gone Pete Tong

  • Velká Británie It's All Gone Pete Tong
Trailer

Obsahy(1)

Frankie Wilde (Paul Kaye) je DJský bůh, který na Ibize hraje již 11. rokem s nepřeberným množstvím fanoušků, drog, sexu, alkoholu a skandálů. Lidé ho milují, média nenávidí. Jenže organismus namůže snést takový nápor, tak se stane, že Frankie ohluchne, také kvůli vrozené vadě. Tím skončí jeho účinkování na taneční scéně. Manželka ho opustí, jediným východiskem je, brát co nejvíce drog. Jenže Frankie se nevzdává a pere se s osudem. Nakonec si najde způsob, jak vytvářet hudbu i jako úplně hluchý. Hraje své staré sety a vrhne se zase do práce. Film je pseudodokument o Frankieho životě obsahující výpovědi slavných dýdžejů, kteří ho znali. (BUD-SFIS)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (114)

Radiq 

všechny recenze uživatele

Něco takovýho jste ještě neslyšeli. Teda neviděli. Kokainová kočička nebo co to bylo, neměla chybu. Paul Kaye jako permanentně chlastající nebo sjetej šílenec neměl hcybu, ani chybu! Místama to bylo natočený dost vážně, ale kolikrát sem se musel fakt dost zachlámat. A nezapomenutelná je hláška, jak sděluje svýmu kámošovi, že 3 roky šukal jeho babu, ale jenom do prdele, protože sou kámoši, chch. A plno takovejch věcí, fakt dobrej film. Fakt. A pěkně mě zmátla ta informace o tom, že to je podle skutečné události. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

4* na tuhle komedii z DJských luhů a hájů jsem narazil náhodou a natolik mě zaujal její příběh, že jsem si ji do pár dnů musel pustit - a nelituji. Ztřeštěná je dost, ale ne prvoplánově a humor vychází hlavně z chování a výpovědí "vymletých mozků", ale přitom to působí vše tak přirozeně. Polodokumentarní forma i přesvědčivost hereckých výkonů povyšuje tuto komedii o laťku výš. Navíc režisér dokázal film sympaticky zakončit, tak si rozhodně moje 4 hvězdičky zaslouží a doporučuji dál. [ PŘÍBĚH: 2 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: 3 (3*MAX) ] ()

Reklama

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Mooc dobrý filmeček o hudbě kterou zrovna nemusím....Je to o lidských vášních(hudba,drogy,ženy.......),smyslech a odhodlání,,takže se to neomežuje jen na DJ-trance-dance ale má to i širší záběr a hlubší dopad..........Mimochodem ač se film tváří jako "podle skutečných událostí" tak Frankie Wilde je vlastně smyšlená postava :D ... zkuste si tuhle DJlegendu najít třeba na youtube..nenajdete nic než ukázky z tohodle filmu-žádné rozhovory,žádné live záznamy..nic :D=genialita ()

ryoga 

všechny recenze uživatele

Ibiza is.... Frankie Wild is.... dva prsty hore Frankiemu!!! pekný filmík v ktorom je vidieť čo všetko Frankie Wild (síce v skutočnosti neexistuje) dokázal pre seba spraviť aby sa aj ako hluchý stal opäť DJjom - dokonca lepším a populárnejším než predtým keď nebol hluchý. Výborný výkon herca Paula Kaye. Výpovede známych DJjov ako Tiesto, PVD, Carl Cox robia film ešte zaujímavejším a reálnejším. ()

kluk z Na 

všechny recenze uživatele

to sem takhle jednou byl místo školy u kámoše a neměli jsme co dělat, přišel nápad na puštění filmu... byl jsem přehlasován k puštění Its All Gone Pete Tong, dle kamarádových vysvětlivek jsem se obával dvouhodinové nudy stylu Klubu sráčů... velice příjemně jsem se zmýlil... vynikající herectví, vtipný příběh, vysluněné lokace Ibizi a spousta kokainu mě dokázalo pobavit ve velkém stylu... v taneční hudbě se moc nevyznám, ale rozhodně se dá říci, že film není zaměřen na sofistikovanou skupinu uctívačů žánru taneční hudby... a Paul Kaye v roli Frankieho Wilda je naprosto ohromující stejně jako scéna s rachejtlemi naprosto odzbrojující :-) mrtkněte na to, stojí to za to ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Hlavní postava je inspirována skutečným DJ Robbie Wildem, který je od narození na jedno ucho hluchý a na druhé slyší jen na 20 %. (Yhitte)
  • Herec Paul Kaye není fanouškem taneční hudby, proto kdykoli je scéna, kde má nasazená sluchátka, poslouchá kapely jako Sex Pistols nebo The Clash. (Tet.Ew)
  • Na začátku filmu je řečeno, že je natočen podle skutečné události, avšak žádný Frankie Wilde ve skutečnosti neexistoval. Hudbu, kterou slyšíme ve filmu vytvořil DJ Sammy. (LINKIN)

Reklama

Reklama