Reklama

Reklama

Flynn Carsen: Honba za Kopím osudu

(TV film)
  • USA The Librarian: Quest for the Spear (více)

Obsahy(1)

Třicetiletý vědec, “profesionální student” Flynn Carsen (Noah Wyle) získal dvaadvacet akademických titulů  a další studium mu bylo odepřeno. Tajuplný muž ho najme na volné místo knihovníka Metropolitní veřejné knihovny, kde mu svěřili sbírku legendárních historických artefaktů, mezi nimiž nechybí Svatý Grál. Krátce po jeho nástupu členové zlověstného Hadího bratrstva ukradnou část Kopí osudu, kterou římský voják Longinus bodl ukřižovaného Krista. Flynn si uvědomí, že pokud by získali ještě další dvě části artefaktu, stali by se podle legendy neporazitelnými a mohli by ovládnout a zničit celý svět. Vědec proto musí odložit brýle, vstát od stolu a pokusit se získat artefakt zpět, pokud možno celý, i se zbývajícími částmi. Jeho jediným pomocníkem je odvážná a atraktivní kolegyně Nicole Noonová (Sonya Walgerová), jeho jedinými zbraněmi jsou vědomosti, bystrá mysl a kniha psaná dosud nepřeložených jazykem. (JOJ Cinema)

(více)

Recenze (362)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Joseph LoDuca: 1. Main Title ,2. Crystal Skull ,3. On Horses ,4. The Package ,5. Fencing ,6. Casablanca ,7. Escape From The Tomb ,8. Journey Begins ,9. Photos Of Dad ,10. Jomo's Village ,11. Chocolate ,12. Hardly Knew Him ,13. Breasts Of Sheba ,14. Ruins ,15. Honeymooners ,16. All Seeing Eye ,17. Red Dress ,18. Song Of Solomon ,19. Goodbye, Jerry ,20. Lava ,21. The Key ,22. Uncle Told Me / Drowning Pool ,23. Summoning Evil / Schooling Jerry ,24. Temple Destruction / Looking At You ,25. Lesson Learned / End Credits , ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Jako malému děcku se mi to líbilo, ale teď po opětovném shlédnutí po letech vše vypadalo neuvěřitelně odpudivě. Efekty jsou takřka na 0, souboje nepromyšlené a umělé. Dále ženská představitelka je nesympatická mužatka a tak jediné co ve filmu šlape, je ucházející příběh. Za to a mé pocity v minulosti zůstávám shovívavý.. Slabších 50% ()

Reklama

Crazer 

všechny recenze uživatele

Děsný! Umělý sníh, kameny, mosty, miniatury letadel .. asi byl tenhle film ochuzen o hodně peněz. Všechna ta umělotina pak kazí divákovi celkový dojem z filmu. Kdyby vizuální efekty byly více propracované a většina nápadů dotažená více do detailu, jednalo by se o nového kvalitního Indiana Jonese. V tomto filmu se každý krok a další scéna daly očekávat .. vše bylo vyřešeno téměr ihned díky megachytrému studentovi, což filmu také zrovna nepřispívá do kladného hodnocení. Ke konci už jen ubohá bitka mezi důchodcem a hadí sektou. Film který zaujme asi jen nejmladší skupinu diváků. ()

Adasin 

všechny recenze uživatele

Jako malou mě to kdysi hodně bavilo, o pár let později celkem štvalo a nakonec se z toho stalo tak trochu guilty pleasure. Po letech si říkám, že na tv produkci a kopírku Indiana Jonese vlastně docela dobrý - tak akorát, aby u toho člověk usnul. Jedno podívání neuškodí. To všechno platí v podstatě pro celou sérii (vyjma seriálu, ten jsem neviděla). Docela zajímavé, kolik slavných jmen se v sérii objevilo. 5/10 ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Zábavka, ktorá sa hrá na Indyho a vôbec sa za to nehanbí. Napriek tomu, že televíznosť cítiť z výpravy aj scenára, triky sú slušné. Je to vtipné, dobrodružné a uletené - ja som sa bavil. Lepšie ako seriál RELIC HUNTER, no kinovým "vykrádačkám" (SAHARA, LOVCI POKLADOV) sa nevyrovná. Čím menej čakáte, tým viac dostanete... ()

Galerie (8)

Zajímavosti (13)

  • Nicol (Sonya Walger) a Flynn (Noah Wyle) jen tak tak zdolají visutý most, který se za nimi zřítí. Nicol předtím říká, že je to jediná cesta. Jak se tedy přes tuto překážku dostalo Hadí bratrstvo, které je s odstupem pronásleduje? (Robbi)
  • Může to být pouze nepřesný dabing, ale když Flynn (Noah Wyle) osvobozuje Nicol (Sonya Walger)z pout, říká: "Houdini, Praha, 1926". Mistr útěků Harry Houdini však absolvoval evropské turné na začátku 20. století a do USA se vrátil v roce 1904, od té doby v Evropě nikdy nebyl. Mimochodem, Houdini zemřel právě v roce 1926. (Robbi)

Reklama

Reklama