Reklama

Reklama

Bosé nohy v parku

  • USA Barefoot in the Park (více)
Trailer

VOD (1)

Střešní okno netěsní. Sousedi jsou trochu blázni. Samá komická setkání. První byt Paula a Corie má k dokonalosti daleko a jejich čerstvé manželství k ní také nemá zrovna nejlblíž! Jsou zamilovaní, ale každý je zcela jiný! Paul je upjatý, Corie impulzivní. Těšte se na jiskření, ke kterému dochází při střetu protikladů! Komedie Neila Simona v hlavních rolích s Jane Fondou, Robertem Redfordem a Mildred Natwickovou (nominace na nejlepší herečku ve vedlejší roli, 1967). Zjistíte, že není nic lepšího, než Bosé nohy v parku! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (257)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo co? Pusa? Nečekal jsem příliš zábavy, ale jen rutinní komedii, kterých v 60-70 letech vznikalo dost. Opak byl pravdou, protože Bosé nohy v parku jsou velmi zábavná a odlehčená podívaná s dvěma skvělými herci. Robert Redford svou postavu skvěle odhadl a podal, ale z Jane Fondové se těžko odchází pohledem. Její roztomilá zamilovanost se dokonale mění do naštvaných nálad a uražených póz. Přirozené a zároveň zábavné. Další dvě postavy nepostrádají nic na své uvěřitelnosti a zábavnosti, ale hlavní dvojice má prostě své hvězdné kouzlo. Scénář střílí s vysokou kadencí hlášky a dvojice je divákovi neuvěřitelně sympatická, přestože si s nimi projdeme prvním obtížným obdobím po jejich svatbě. Takže pane Saks, až zase budete ve městě dejte vědět... PS: proč dnešní komedie nemohou být takové?:( ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Nevím, proč v programu bylo napsáno tragikomedie... Hloupost. Vynikající komedie s mladým Redfordem a Fonda, ve které se smějete i šesti, devíti a ve skutečnosti pěti poschodím, protože to betonové se nepočítá. Velmi milé. Jane je úžasně veselá a trochu trhlá a Robert je ve své poněkud neobvykle komické roli k sežrání. K tomu ten byt... :) ()

Reklama

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Hezky napsané dialogy chvílemi jiskří, ale přesto jsem u obrazovky málem usnul. 1) Pokud zobrazený portrét novomanželky odpovídá běžné ženě (můj přítel říká, že takových ženských je spousta), pak jsem šťastný, že jsem homosexuál._____ 2) Corie mi hrozně pila krev. Za tuto postavu hvězdičku dolů._____ 3) Moje pocity vyjádřili komentátoři prezdivaka**, vitekpe***, Wiliem**. ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

"Paule, víš, jak se zahřívají Eskymáci?" "Jdou spát do hotelu." Komedie Neila Simona mají většinou realistický půdorys a na něm je postavená cvokárna. Tak je to i v případě jeho nejslavnějšího opusu. Novomanželé Bratterovi se ubytují v bytě, který se má stát romantickým hnízdečkem lásky, dokud nevyjde najevo, že se nachází v pátém patře bez výtahu, ve stropě je díra jako pěst, nefunguje topení a dům je plný magorů, pobíhajících volně bez dozoru. Manželství prochází zkouškou ohněm... A my tu máme jásavě barevnou komedii s nádhernými dialogy (Fondová: "Paule, pojďme udělat něco vzrušujícího a bláznivého." Redford: "Vrátím se dřív z práce a navzájem se potapetujeme."), řádícími herci a řadou překvapení. Třeba když dorazila Mildred Natwicková v roli upjaté matky, čekal jsem obvyklou etudu na téma "konzervativní tchyně se naváží do zetě", ale její vedlejší zápletka směřuje úplně jinam a pro Mildred a Charlese Boyera jsou to nejkrásnější role, v jakých jsem je dosud viděl. A tak je to se vším. 100 % ()

movie 

všechny recenze uživatele

Anebo spíš dobrých 70%. Robert Redford je parádní a je škoda, že v budoucnosti komedie moc nevyhledával. Zato Jane Fonda mě místy nudila i iritovala zároveň. Cca. první tři čtvrtě filmu se nesou v zábavné konverzační rovině, posledních patnáct minut už je pak mírně "potřeštěných" a přál bych si, aby to ke konci vyústilo jinak. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (12)

  • Původní divadelní hra je inspirována prvním manželstvím jejího autora Neila Simona. (D3VIL)

Reklama

Reklama