Reklama

Reklama

Bosé nohy v parku

  • USA Barefoot in the Park (více)
Trailer

VOD (1)

Střešní okno netěsní. Sousedi jsou trochu blázni. Samá komická setkání. První byt Paula a Corie má k dokonalosti daleko a jejich čerstvé manželství k ní také nemá zrovna nejlblíž! Jsou zamilovaní, ale každý je zcela jiný! Paul je upjatý, Corie impulzivní. Těšte se na jiskření, ke kterému dochází při střetu protikladů! Komedie Neila Simona v hlavních rolích s Jane Fondou, Robertem Redfordem a Mildred Natwickovou (nominace na nejlepší herečku ve vedlejší roli, 1967). Zjistíte, že není nic lepšího, než Bosé nohy v parku! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (257)

Sawy 

všechny recenze uživatele

"Miláčku,vždyť je nesmysl,abych z domu jenom tak odcházel.Mám jenom jedno řešení.Půjdeš ty!"Tuhle komedii mám z nějakého důvodu strašně rád.Možná kvůli jejímu strašně pohodovému stylu,možná kvůli skvělým hláškám,možná kvůli okouzlující Jane Fondové,možná kvůli skvěle cynickému Robertu Redfordovi,možná kvůli výbornému Charlesu Boyerovi nebo možná prostě kvůli těm schodům.Jistě vím to,že se strašně těším na druhé zhlédnutí.90 % ()

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Kadenci fórů, jakou film nasadil od úvodních minut jsem hodně dlouho neviděl. Peprné dialogy jsou neskutečnou smrští originálních gagů a neotřepaných hlášek, které bez problému fungují i dnes. Jedinečné aroma 60. let a bravurní duo, které skvěle doplňují vedlejší postavy. Přemilý a lehce bláznivý kousek nejen o nesnázích partnerského soužití. Scény, v nichž se Jane nemůže od Roberta odlepit, jsem mu celkem záviděl... ()

Reklama

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Veľmi milé prekvapenie! Hlavné postavy sú geniálne zahrané a hláškujú jedna báseň (a to aj zo súčasného hľadiska, kdežto z 67eho)! Popravde pár hluchých miest, teda... presnejšie povedané len jedno a dosť rozsiahle, mi napovedalo, že film nad 3 odo mňa nemôže dostať, ale bravúrny záver (a vožralý Redfordov výstup) mi nedovolil nedať 5. Vskutku som už videl nejedného komika hrať vožralu, ale v živote ma nikto nepobavil tak ako on... U mňa jednoznačné potvrdenie, že od starej hollywoodskej školy by sa malo mnoho súčastníkov učiť. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

"Môj manžel Paul Bretner, nadejný právnik je skárovaný jak delo." Takmer výlučne konverzačný film ponúka okrem výborného obsadenia i dobrý príbeh o čerstvo zamilovanej dvojici a ich novom maličkom byte, ktorý za veľa nestojí, ale je ich. Na 5 poschodí a bez výťahu. Za 128 dolárov mesačne! Po 6 dňoch lásky prichádza deň plný hádok a vyhrážok. "6 dní ani týždeň nie je..." A práve tieto scény konfliktov som si užíval. Nervózna J. Fondová chce rozvod z ničoho nič. Jeden sa chce hádať, druhý spať, potom je to naopak. Celkovo vtipná komédia obsadená vtedajšími sexidolmi Ameriky, ktorí majú čo hrať. 80%. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (12)

  • Film bol natočený v New Yorku, USA. (Arsenal83)
  • Robert Redford (Paul Bratter) nesnášel celodenní nošení obleku a kravaty, což vyžadovala jeho role. O přestávkách mezi natáčením proto nosil kovbojské boty a černý kovbojský klobouk. (anezzik)

Reklama

Reklama