Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Drsný špión zvaný Žralok se vrací do Francie splnit další tajné poslání a netuší, že jeho nastávající, také „státní zaměstnankyně“, právě hájí zájmy Francie vlastním tělem. Ve hře je supertajná zbraň, ale zároveň superblbec, jehož manželka, pracující na ambasádě, je nechtěným svědkem nezákonného obchodu. A o to jde, svůdná Isabella má Jeana-Jacquese na chvíli odklidit z cesty, aby tajné služby získaly informace přes jeho nic netušící manželku. Právě na něj narazí Žralok, před kterým jeho kolegové i nadřízení tají, že tenhle blb s dýmkou, patkou a kabelkou je tím úkolem, na kterém v utajení „pracuje“ jeho krásná snoubenka Isabella. Začíná excelentní honička plná omylů, nedorozumění a mužné síly Jeana Rena, věčně nedovtipného Christiana Claviera a komediálního talentu Valérie Lemercierové. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (143)

Vědma 

všechny recenze uživatele

Na Návštěvníky jsem se nebyla schopná dívat do konce, ale tohle bylo lepší, humor spíš ve stylu filmu Drž hubu, bláznivé gagy, u kterých se ale člověk nediví i ušima, že tohle někdo pokládá za směšné. Původně jsem se se na to dívat nechtěla a nečekaně mě to vážně pobavilo, hlavně ze začátku to byla sranda, potom to trochu ztratilo spád, ale na letní večer dobrá zábava. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

zběsilá akční komedie, která navazuje na francouzské šílenosti sedmdesátých a osmdesátých let. Špionážní zápletka sice působí docela seriózně (to koneckonců Francouzi uměli skvěle), ale dvojka Reno Clavier kolem ní rozjíždí změť tu méně a tu více šílených scének, které jako kdyby vypadly z klasických Funesovek/Belmondovek. V devadesátkách mě Operace Corned Beef úplně minula a tak byl tenhle návrat v čase až překvapivě příjemný...70% ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Bylo to bláznivé, mělo to spád a bavilo mě to. Jean Reno působí dojmem neotesance, ale je to univerzální herec s drsnou tváří, který dokáže zahrát všechno, jak komediální roli, tak i tu vážnější. Těžko říct, kde ho mám radši. prostě mi hodně vyhovuje ve všech polohách. Ve dvojici s Christianem Clavierem neměli chybu. To byla parádní přestřelka, mám na mysli samozřejmě tu slovní. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Sice hodně bláznivá komedie, kdy jsem chvílemi netušil (při jedné automobilové honičce), kdo a proč do něčeho bourá a kam padá, ale duo Clavier-Reno tu skvěle funguje. Jestli se i správné dívám, tak šlo o první film této dvojice a nejspíš i díky němu jsme se později dočkali Návštěvníků. Pravdou ale je, že se film opravdu zajímavě rozjel až s příchodem Claviera na plátno. Do té doby to byla taková trochu parodie na bondovky. Od chvíle spojení hlavní dvojice už to ale byla divoká verbální jízda. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Mám rád francouzské komedie. A taky Jeana a Christina. Vůbec tohle spojení ve mně vyvolávalo úsměv už dlouho před zhlédnutím filmu. Vždycky si vzpomenu na jejich první Návštěvníky, na jejich chrabrou bitvu s plechovým ořem na silnici, jejich báječný výstup na toaletě a o mém hodnocení je rozhodnuto už tak trošku předem. A tahle komedie rozhodně není výjimkou. Reno, jako žárlivý agent „Žralok“v akci a Clavier, jako nevinná oběť tajných, policejních hrátek, které mají za úkol dopadnout dlouho hledaného mafiánského bosse. Spolu s velmi vhodně vybranými ženskými protějšky a opravdu břitkým, konverzačním humorem, záruka skoro té největší komediální kvality. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (4)

  • Ačkoliv se děj odehrává v Kolumbii, je v jednom záběru možné vidět Mexickou vlajku. (Terva)
  • Ve filmu je vidět celá řada vozů Citroën, například XM V6 Finish "Ambiance", BX 16 TGS nebo C25 Combi E. "Comfort". (Terva)
  • Natáčení probíhalo převážně v Mexiku. (Terva)

Reklama

Reklama