Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Imunolog Steven Seagal se snaží najít protilátku proti nebezpečnému viru, který do vzduchu úmyslně vypustila militantní skupina v čele s Patriotem. Musí to být co nejrychleji, neboť v důsledku biologické katastrofy umírají stovky lidí… (TV Prima)

Recenze (248)

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Prvy Seagalov direct to video film. Aj ked v tej dobe este nedobrovolne. Seagal mal stale starpower, ale vysledok bol tak mizerny, ze vo väcsine krajin nenasiel kinodistributora a isiel rovno na video. Vdaka solidnemu rozpoctu je technicka stranka na profesionalnej urovni a film sa odohrava v slusnych lokaciach. Tieto veci uz v sucasnych Seagalovkach bezne nie su. Ale co z toho, ked sa v celom filme prakticky nic nedeje. Len kopa kecov a hladanie lieku proti biologickej zbrani. Akcie je naproste minimum. Dokopy menej jak 5 minut. Takze za akcny film sa to ani povazovat neda. Skôr je to nejaka agitka proti biologickym zbraniam. Za jeden z mala kladov by som oznacil peknu hudbu. Seagal uz zacal vo velkom naberat tuky, co sa prejavilo na jeho postave, ale v tvári este vyzeral stale dobre. A postavu maskoval dlhym kabatom, ktory mu sekol a do westernu by sa hodil perfektne. Ma tu aspon par kratuckych bitiek ktore absolvoval bez kaskadera a predvedie v nich par peknych chvatov. Ruky mal stale neskutocne rychle. A aj ked tu ma minimum bitiek, tak je smutne, ze je ich viac ako vo filmoch, ktore nataca v sucasnosti. Za hudbu a par peknych chvatov davam 1/10, ale ako celok je to totalna zhovadilost, ktora naviac neskutocne nudi. Tento film je smutnym zaciatkom konca Seagalovej kariery. Odvtedy natocil uz len jeden poriadny film a to Exit Wounds. Skoda. ()

THE_Joko odpad!

všechny recenze uživatele

Pôvodne som si chcel v požičovni požičať film patriot s Melom Gibsonom, ale zhodou pre Vás nezaujímavých okolností som obdržal patriota s mojim „obľúbencom“ Seagalom. Nikdy som pri sledovaní DVD asi tak nehrešil, samému seba som obohatil svoju zbierku nadávok o niekoľko nových skvostov. Zaujímavé, čo dokáže spraviť jedna projekcia že??? ()

Reklama

Asia_Power odpad!

všechny recenze uživatele

Steven Seagal představuje své strhující herecké umění, kterým jasně dokazuje, že s jedním výrazem se dá vyjádřit jakákoli emoce. SS se prostě tváří naprosto stejně ať už má orgasmus nebo těžkej průjem. Buď prodělal jako mimčo fatální mrtvici nebo se vzhlédl v Zoolanderovi a jednou nás všechny odzbrojí druhým pohledem zvaným MAGNUM a všichni z něj vytečeme. Zatím ale stále jede jen ten jeden pohled. Nevadí tady jde přece o akci a ta teda je...je totiž tak drsná, že jí z filmu radši skoro všechnu vystříhali a děj je vlastně o ekologické hrozbě. Takže pokud to dobře chápu - Ekologie-recyklace-ODPAD !!! ()

pospech11 

všechny recenze uživatele

Tímhle filmem začínám béčková rychlotvorba Stevena Segala a tak to taky vypadá. Teroristi, kteří v malém městečku vypustí smrtící virus aby ukázali že sou vlastenci a po vypuštění navíc zjistí že jejich sérum je k ničemu. Zápletka ubohá a příběh o ničem. Hvězdičku dávám za originální zabití kdy steven vrazí do oka skleničku od šampaňského. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Musím výjimečně souhlasit s voxem populi. Oproti předešlým seagalovkám je tohle strašlivý úpadek, scénář je třeskutě blbý, dialogy a hlavně Stevenovy politicky i ekologicky uvědomělé repliky trapné až na půdu. Bílí militanti, indiánská moudrost, doktor Seagal coby odborník na viry a specialista pro boj z blízka, helikoptéry rozhazující léčivé květy, dar Matky Země... Ne, není to vůbec ale vůbec zábavné. A ani nechtěně. Nechápu co Stevena přimělo k účasti na téhle hrůze. Víc canců netřeba, je jich tu obdobných už dost. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (4)

  • Vo filme má Dr. Wesley McClaren (Steven Seagal) svoju asistentku. V skutočnosti je to Seagalova dcéra Ayako Fujitani. (Seag)
  • První film Stevena Seagala (Dr. Wesley McClaren) vydaný přímo na video, nicméně v některých zemích byl i přesto uveden v kinech. (DJMaroko)
  • Film se natáčel v Ennisu v Momtaně. (rafix)

Reklama

Reklama