Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tim a Frank jsou bratři, kteří spáchají loupež, aby měli peníze na operaci, která zachrání jejich matce život. Když jim policie zatarasí cestu, ukradnou sanitku. Během svého úniku ale zjistí, že vzadu v sanitce je mladá medička s umírajícím pacientem. Bratři tak stojí před nelehkým dilema – zachránit vlastní matku nebo člověka v přímém ohrožení života. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (22)

emma53 

všechny recenze uživatele

Pustila jsem si to, protože mám dánské filmy ráda a taky kvůli krátké stopáži. Ta mohla být o moc a moc kratší, protože něco tak ubíjejícího jsem dlouho neviděla. Asi to bylo i dabingem, nebo možná i mnou, ale nějak nevím, co bych Ambulanci přičetla k dobru, ještě tak možná mě taky zaujala ta sestřička, která celou dobu šílela a nezvládla pomalu ani základní pomoc pacientovi. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Scénáristicky (tedy alespoň ohledně námětu) nápaditý, ale emočně plochý dánský thriller, který chvílemi (jak už bylo řečeno) připomíná cosi na bázi honiček z Kobry 11. Dva naprosto odlišní bratři stojí před nelehkou volbou, a ať už se rozhodnou jakkoli, tak to nebude bez následků. Nápad s kamerou uvnitř těla a záběry na srdce se mi celkem zamlouval, stejně jako přijatelná stopáž. Zkrátka film, který mohl být natočen mnohem lépe, ale i tak stojí za zhlédnutí. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Průměrný dánský film, který sice není nikterak výjimečný, ale určitě dokáže nenáročného diváka pobavit. Dva bratři jsou pěkní packalové, ale alespoň jeden má srdce na správném místě. Jejich zbabraná loupež a následný úprk v sanitce určitě stojí za shlédnutí. Sice se zde dá nalézt spousta hloupých pasáží a ani herecké výkony nepatří mezi špičku, ale jak už jsem poznamenal, já se docela nasmál a to je hlavní. Film naštěstí netrvá dlouho a tak to celé příjemně rychle uteklo. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Velmi dobrý námět pohřbily herecké výkony a levně vyhlížející výprava. Dalo se z toho udělat slušné drama, bohužel se tak nestalo. Děj byl předvídatelný, některé scény nelogické a vznikající láska mezi jedním z únosců a zdravotní sestřičkou ze sanity mne iritovala. Tečku tomu dalo společné jedení mámina koláče na palubě ambulance odjíždějí v západu slunce. Zkrátka film doporučuji na ospalé sobotní odpoledne k šachům, čaji a sušenkám....když u něj klimbnete, nic se nestane. Jak už tady někdo napsal, mohl by to být klidně jeden z dílků Kobry 11. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Když má film 70 minut a vy se 60 nudíte.. K Ambulanci jsem se dostal den po remakeu od Baye a musím Michaelovi pogratulovat, že z tak pitomýho a NUDNÝHO filmu dokázal udělat přepálený akční béčko, který ale celkem baví. Originál naproti tomu je sice příjemně krátký, ale taky šíleně nudný film. Měla to být komedie? Drama? Thriller? Nevím, nechápu, ještě, že to skončilo. ()

Galerie (10)

Související novinky

Ambulance Michaela Baye nabírá obsazení

Ambulance Michaela Baye nabírá obsazení

12.12.2020

Je už téměř jisté, že po netflixovském 6 underground: Tajné operace bude dalším režijním počinem mistra přestřelené akce Michaela Baye thriller pro studio Universal s názvem Ambulance. Před časem… (více)

Reklama

Reklama