Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Patrik Bateman je mrtvý, ale jeho zlý odkaz přetrvává dál v těle krásné Rachael. Jediné oběti, které se podařilo uniknout z jeho spárů. Vypadá jako každá jiná studentka. Přitažlivá, mladá a talentovaná. Rachael má ale i nadání šikovně připravovat o život všechny, co stojí v cestě k jejímu cíli... (oficiální text distributora)

Recenze (67)

Cortesz 

všechny recenze uživatele

Dlouho sem přemýšlel, jestli dát odpad nebo aspoň tu jednu hvězdu. Nakonec tedy dávám 1*. Ikdyž se sám sebe ptám za co, protože tento film nemá nic, za co by si ji zasloužil. Herci, příběh, všechno špatné, film těží jen z názvu předchozího docela solidního a pro některé hororové fandy i kultovního Amerického psycha s Balem v hlavní roli. Ale zde máme co - v hlavní roli neskutečně pitomou a nesympatickou Milu Kunis, které to prostě nevěřím a Shatner je tu příliš krátkou dobu, ale snad ta jedna hvězda je za něj, jinak není za co jiného ji dát. Největším mínusem je zde ta tupost snad všech zůčastněných, někdy jsem až kroutil hlavou a chtěl to vypnout. No hrůza a úplná ztráta času. ()

Castrator 

všechny recenze uživatele

Hloupý a nudný film o rádoby cool vražedkyni, hloupých lidech v okolí, hloupých pedagozích, hloupých policistech a ne úplně hloupém psychiatrovi, s několika vtípky, které nejsou vtipné a s předvídatelným závěrem. Není to horor, není to komedie, není to kriminálka či thriller, paskvil parazitující na Americkém psychu to je. Pro fandy Amerického psycha, knihy či filmu a pro fandy alespoň průměrných filmů: Neztrácejte s Americkým psychem 2 čas. Je to film pro fanoušky podprůměrných a slabých filmů, někoho jiného těžko může zaujmout. ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Docela mě překvapuje jak moc to každý haní. Přitom to byl celkem koukatelný horor. S prvky hodně černého humoru. Studentka Rachael je v dětství svědkem vraždění masového vraha ,ale poradí si s ním a zabije ho,ale nechá si to pro sebe. Ted je zní mladá slečna ambiciozní a plná sebevědomí ,která se nezastaví před ničím. Za každou cenu se chce stát asistentkou profesora což je první stupeň k přijetí na FBI. Tak že je asi jasné co následuje zbaví se všech největších konkurentů. A jak se zdá nic jí už nestojí v cestě a ona stejně jako celá škola čeká na verdikt profesora kdo že bude jeho asistent. Jenže jedna studentka je profesorovou milenkou a on ji najde oběšenou a myslí že to udělala kvůli němu a zhroutí a rozhodne se jít okamžitě do penze. Všichni čekají že kdo bude ten asistent nejvíc je natěšená Rachael ,která si je jistá že už to má v kapse. Místo profesora vejde žena a oznámí ,že profesor se rozhodl okamžitě skončit a jít do penze a že misto asistentky je zrušené. Tady jsem se nejvíc nasmál. Jaká ironije Rachael. Taky si to ,ale profesor vypije a nejenom on. Film pak dostává další děj a spád, ještě je tu ,ale vtíravý cvokař ,který má podezření že Rachael není normální. Vše je provázeno celkem vtipným a sarkastickým slovem ,hlavní protagonistky ,která vždy vše vysvětlí. Moje hodnocení je těch 60% Ps: když se chce všechno jde aspoň jak je vidět v Americe je možný vše. ()

J. T. Kirk 

všechny recenze uživatele

Proč se to jmenuje zrovna Americké psycho 2? Vždyť to s Americkým psychem nemá skoro nic společného, je to spíše parodie, než pokračování. Sice nebylo Americké psycho žádný suprový film, ale tohle? Mila Kunis je sice kočka, ale ani tady to nebylo nic moc. Ta * je jen za Williama Shatnera, jinak to byla pouze slátanina. ()

Senfi 

všechny recenze uživatele

Když jsem tenhle film viděla poprvé vůbec jsem netušila že má jít o hororovou komedii...o to bylo zděšení větší...Kdyby ten film byl dobrej i jako komedie tak je mi změna žánru oproti prvnímu dílu celkem ukradená, ale na tohle se skoro nedalo koukat. Celkově to působilo hrozně nudně, nepromyšleně..nevím jeslti tak holka měla působit děsivě, ale mě jako magor nepřipadala, spíš mi přišlo že je to herečka na dvě věci... ()

Galerie (27)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Kanadě, a to ve městech Toronto a Caledon. Točilo se od května do června 2001. (GASTON73)

Reklama

Reklama