Reklama

Reklama

VOD (1)

Evan Danielson je úspěšným finančníkem, který miluje svou práci. Bohužel kvůli ní zanedbává svou rodinu. Na každého ale jednou dojde. Evanovi se množí problémy a s jeho kariérou to jde z kopce. A neví, jak z toho ven. S řešením přijde až jeho sedmiletá dcera Olivie, která ho pozve do svého smyšleného světa imaginárních princezen. Spolu se pak vydají na vzrušující cestu, během které Evan zjistí, že někdy není potřeba nic než jen trocha fantazie a lásky. Díky tomu si uvědomí, že by se svou dcerou měl trávit víc času. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

blackrain 

všechny recenze uživatele

tenhle bláznivý film stojí a padá s hereckým umem Eddieho Murphyho, který byl pro také bláznivé kousky přímo stvořen. Je to jednohubka, která jak se rychle objeví, tak rychle zmizí. Ale na zlepšení nálady to bohatě postačilo. Musím říct, že mi tenhle film krásně sednul a já jsem se parádně bavila. Předvídatelný děj mi vůbec nevadil. ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak si představte, že byl jednou kdysi jeden slavný komik, který válcoval v 80tých letech svět ve filmech jako Policajt z Beverly Hills, Záměna či Cesta do Ameriky, dokonce ukázal že zvládá i akční žánr ( Metro ) ukázal nám, že má i na Oscara, no a tohle všechno hodil za hlavu kvůli těmhle trapnejm sračkám, kde se pitvoří, culí, tancuje jak mentálek pod proudem a pomáhají mu v tom otravné dětičky, které bych přivázal na hranici a upálil. 0%. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Úspěšnému finančníkovi pomáhají s pracovními rozhodnutími imaginární pohádkové postavy, které vidí pouze jeho sedmiletá dcerka. Když se Eddie Murphy nesouká do kůže tunových primitivů, tak je stále schopen postarat se o celkem slušnou rodinnou zábavu. Infantilnosti se opět nevyhneme, ale Norbit ani nikdo od Klumpů to zaplaťpánbůh není! ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Reziser Kirkpatrick natocil zatial len rodinnu animovanu komediu ZA PLOTOM (2006), ktora ma mimochodom celkom bavila a tak sa rozhodol natocit i rodinnu hranu komediu, pricom si myslel, ze Eddie Murphy je ten najspravnejsi komik, ktory zachrani cely film. Nechcem tuto komediu a ani Eddieho hned zatracovat, lebo ma bavila hlavne ta druha polovica filmu, avsak problem je v scenari, kedze sa tam dost omielaju temy financneho sveta, predaja akcii a podobne, co je pre deti nielen nepochopitelne, ale i nudne a zase pre dospeleho divaka moze byt nudny ten imaginarny svet princezien a kralovny, ktore dokazu poradit ohladom spravnej investicie. Hmm. Princezny a investicie moderneho sveta? To akosi nejde dohromady, ale taky je scenar a zalezi len od vas, ci budete mat trpezlivost a podlahnete tomu imaginarnemu svetu. Tak si ho predstavte :-) ________ Eddie Murphy - (Evan Danielson) +++ Yara Shahidi - (Olivia Danielson) +++ Thomas Haden Church - (Johnny Whitefeather) +++ Ronny Cox - (Tom Stevens) +++ Nicole Ari Parker - (Tricia Danielson) +++ DeRay Davis - (John Strother) +++ Vanessa Williams - (Lori Strother) +++ Martin Sheen - (Dante D'Enzo) +++ ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Pracovne vyťažený finančník si nájde riešenie pracovných problémov v úteku do sveta fantázie so svojou malou dcérou, ktorá mu je v tejto oblasti poradcom. Spolu sa utiekajú k vyfantazírovanému svetu víl, drakov a hustých lesov. A ja sa pýtam, koho chceli tvorcovia osloviť? Dospelí sa unudia k smrti, deti film nepochopia, čiže celý počin mi teda pripadá tak trochen "mimo mísu". ()

Galerie (102)

Reklama

Reklama