Reklama

Reklama

Invaze

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Astrofyzik Zane Zaminski objeví se svým kolegou Calvinem tajemné radiové signály, které pravidelně přicházejí z vesmíru. Když tento zajímavý objev oznámí svému nadřízenému Gordianovi z vedení speciálního oddělení NASA, čeká ho nepříjemné překvapení: dostává příkaz okamžitě ukončit další výzkum a důležité materiály z jejich astronomické laboratoře jsou zabaveny. Vzápětí je Zane ze svého zaměstnání propuštěn a nejen to - brzy zjistí, že někdo usiluje o jeho život. V té chvíli už tuší, že tajemné radiové signály mají něco společného s tepelnými elektrárnami zcela neznámé konstrukce... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

bourec 

všechny recenze uživatele

Kdo má rád scifi o mimozemských civilizacích,o infiltracích na naší planetu a filmy s trochou mystiky musí být zákonitě potěšen.První film D.Twohyho a hned hodně povedenej počin.Ch.Sheena nemusim,ale tady hraje vcelku obstojně..Není to sice moc akční,ale je to vlastně dobře,protože akce by tomu ubrala na věrohodnosti.Jsem potěšen a jen pro ty,kdo to ještě neviděl a není schopen ve svý makovičce rozkousat něco,co se vymyká skutečnosti a racionalitě,ruce pryč.Mohlo by vám zaskočit.80%. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nejsem zrovna velkým příznivcem filmů v nichž figuruje mimozemská civilizace, ale tentokrát jsem byl docela spokojený. Sheen předvedl svůj klasický výkon (čili dobrý) a byl tahounem celého filmu. Když k tomu přidám ještě zajímavý nápad a docela povedené speciální efekty, tak můžu s klidným srdcem říct, že jsem se ani moc nenudil a příjemně to uteklo. Možná to jen chtělo o něco více zapracovat na akční stránce děje, ale to je jen můj pohled na věc. Každopádně jsem při scéně s vanou ocenil kameramanův smysl pro jednotlivé detaily a rozhodně si to užil víc, než dívka a Charlie ve filmu. ()

Reklama

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Scénář má vratké nohy a ty mu navíc podkopávají značně nepovedené dialogy, které by se mohly stát ozdobou leckteré parodie. Sheen zredukoval veškeré herectví do vyvalování očí. Což o to, jde mu to dobře, místy jsem měla strach, že jeho bulvy získají autonomitu a vydají se do světa. No v něčem takovém bych se ani nedivila. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Mohlo to být tak dobré, ale je to totální blbost - kdyby se na konci zjistilo, že je to třeba fakt paranoa, bylo by to boží, ale takhle ne. Za Charlieho Sheena nedám odpad, ale i u něj je vidět, že se na vážnou hororovou roli prostě nehodí. Ono to trochu jako horor docela funguje, chvilku, díky atmosféře.. Ale jako sci-fi je to příšerné...20% ( a s Contactem to nemá kromě prvních deseti minut společného vůbec nic) ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Srovnávat s Kontaktem to může jen ten, kdo se udeřil hlavou o disk radioteleskopu Observatoře Arecibo. Jak to prase potící se Charlie tu vizáží a psychopatickými návaly lehce připomíná Douglase z Volného pádu, ale jinak padá jen divák. Kolem dialogů jak z pomocné školy, tragikomických triků a bizár momentů jako třeba propadnutí hotelových van či výběr Sheenových slunečních brýlí. Twohymu se musí nechat, že v Pitch Black předvedl velký kvalitativní vzestup, ale znáte to, ode dna se vždycky nejlíp odráží.. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (6)

  • Zane Zaminsky (Charlie Sheen) má ve svém domě kovovou destičku s nápisem "Člověk má jít za obzor svých možností, od toho má nebesa". Tuto větu vyslovil básník Robert Brouwning. (Terva)
  • Phil Gordian (Ron Silver) jezdí v Mexiku bílozeleným Volkswagenem Beetle z roku 1961. (Terva)

Reklama

Reklama