Reklama

Reklama

Invaze

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Astrofyzik Zane Zaminski objeví se svým kolegou Calvinem tajemné radiové signály, které pravidelně přicházejí z vesmíru. Když tento zajímavý objev oznámí svému nadřízenému Gordianovi z vedení speciálního oddělení NASA, čeká ho nepříjemné překvapení: dostává příkaz okamžitě ukončit další výzkum a důležité materiály z jejich astronomické laboratoře jsou zabaveny. Vzápětí je Zane ze svého zaměstnání propuštěn a nejen to - brzy zjistí, že někdo usiluje o jeho život. V té chvíli už tuší, že tajemné radiové signály mají něco společného s tepelnými elektrárnami zcela neznámé konstrukce... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Ufóni sa snažia navodiť meteorologickú katastrofu a pri stojí jediný človek. Herecké obsadenie: Všetku pozornosť na seba prirodzene strháva Charlie Sheen. Dosť to však preháňa vo výrazovom prejave a miestami to môže byť až rušivé. Prevedenie: Na svoju dobu sú efekty celkom dobre zvládnuté (až na to vylamovanie nôh). Mexiko je tiež veľmi pôsobivá destinácia a finálny fight na satelite stojí tiež za to. Pocity: Dobre sa na film pozerá a akcia svižne odsýpa. Do polovice filmu sa vo vzduchu nieslo aj nijaké to tajomno, že kto za všetkým stojí. Keď táto bublina praskla tak sme sa mohli spoľahnúť už iba na akciu ktorej nebolo málo. Pridaná hodnota: Film si nesie mnoho filmárskych nedostatkov 90. rokov. Pár nelogických prepojení a dosť zlé obsadenie. Ale vo finále sa na to dá dobre pozerať a počas celej stopáže sa človek nenudí. O to tu asi aj ide. 69% ()

Haymar 

všechny recenze uživatele

Hodně povedené sci-fi s dobrou atmosférou, napětím i akcí! O to zajímavější je, že ačkoli se režie ujal (známý scénárista, ale tehdy teprve debutující režisér) David Twohy a do hlavní role obsadil uhasínající hvězdu Charlieho Sheena, výsledek dopadl více než dobře! Prostě mám tenhle film rád... ()

Reklama

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Když máte k dispozici malej rozpočet a máte natočit (akční) scífko, nezbyde vám nic jinýho, než vsadit na dobrej scénář a sehnat aspoň jednu hereckou hvězdu. To se docela povedlo, protože Charlie Sheen hraje natolik dobře, že člověk přehlídne i ty (pod)průměrný herce, co se kolem něho ve vedlejších rolích motaj. Příběh stojí na dost znepokojující myšlence, která určitě nedá milovníkům konspiračních teorií spát a místama se dařilo vytvořit zajímavou konspiračně-paranoidní atmosféru. Akce moc nenajdete a triky nepatřej mezi nejpovedenější. Pokud nebudete od Invaze moc očekávat, máte šanci, že se jednorázově slušně pobavíte. ()

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

Charlie Sheen ve svých nejhorších vzhledových a nejprofláklejších drogových a kalících letech, než s tím přestal a pak se k tomu zas vrátil... Takže asi bral každou sračku, která se naskytla. Musel jsem se asi 2x zasmát té trapnosti, kterou někdo nazval filmem (při pokusech o vraždu - vanou, co se propadla stropem a pomocí štírů, chch, no ale nejlepší byla ta jeho proměna v knírkatýho mexikánce, chch, to jsem se neudržel a vyhekl smíchy). Jinak je to samozřejmě totální kravina, kde mimozemšťani maj úplně nesmyslně nohy jak zadní od koňa a nejde jim s nima skoro chodit. Cely je to strašny béčko, no vlastně ještě hůř. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

David Twohy patrí rozhodne medzi tých zaujímavejších režisérov. Alebo aspoň nápady ma dobré. Za menšie prachy natočil celkom slušný námet. Zaujímalo by ma ako by dopadla drahšia verzia tohto filmu, pretože miestami mal Twohy spútane ruky, kedže viac s efektov nemohol vymačknuť. Ale inak dobrá sci-fi jednohúbka, slušný nápad, dobrý Sheen, len by to chcelo trošku hutnejšiu atmosféru. 65% - 3* ()

Galerie (17)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo v Kalifornii a Mexiku ve městech Guerrero, Hidalgo a Mexico city. (Terva)
  • Zane Zaminsky (Charlie Sheen) má ve svém domě kovovou destičku s nápisem "Člověk má jít za obzor svých možností, od toho má nebesa". Tuto větu vyslovil básník Robert Brouwning. (Terva)

Reklama

Reklama