Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americký sci-fi příběh o dramatickém boji osamělého novináře proti návštěvníkům z budoucnosti, jejichž výnosné kšefty s katastrofami svým odhalením ohrozil. (oficiální text distributora)

Recenze (44)

darthhokro 

všechny recenze uživatele

Na béčkový televizní film až překvapivě dobrý. sice Caspr už není takovej drsňák jako ve hvězdné pěchotě ale jeho výkon je celkem uspokojivý. Kozy paní Belloví podávají nadprůměrný výkon minimálně polovinu filmu a ksicht pana Richingse mě už bude strašit asi nadosmrti. Nicméně je to jeden z lepších filmů o cestování v čase a je tu zase neprávem podhodnocený. Věřím že kdyby někdo uvedl že to točilo Nolanovic vemeno, tak se zdejší inteleguáni uhvězdičkují k smrti. PS. Na doporučení spravedlivého klimakterickýho transplantáta milanazprdele(ocele) dorovnávám hodnocení na úroveň IMDB (Imbecilních Debilních Buzerantů) 5tima hvězdama. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ale jo, na to, jaké téma si to vzalo - cestování v čase - je to do chvíle, než zjistíte pravdu o příběhu, docela dobré, místy celkem napínavé a skoro jsem si říkal, že by to mohl být docela dobrý díl nějakého seriálu, kde byste si ke dvěma hlavním postavám udělali i nějaký vztah. Jinak to ale nějak speciálně nevyniká. ()

Reklama

kujon 

všechny recenze uživatele

Je to neskutečně špatně natočeno, zahráno i zrežírováno. I tak to má ale námět, který je naprosto skvělý a ze kterého by se dalo vytěžit mnohem, mnohem více. Kozy Catherine Bell tomu ale každopádně dávají šmrnc a v mém hodnocení posouvají film o jednu hvězdičku dále, na celkové krásné 3. Do budoucna jen houšť (samozřejmě těch koz, takto natočených filmů opravdu ne). ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Dost zajímavý námět, který jako vždycky byl zkažen televizí. Film je inspirovaný povídkou "Treatment" od John C. Wright. Jeho kniha Zlatý věk je prakticky dokonalý kus fantasy sci-fi žánrů. Příběh o cestovatelích do minulosti, kteří se dívají na největší katastrofy, má velký avšak nevyužitý potenciál pravděpodobně hlavně díky slaboučkému rozpočtu, který si nemohl dovolit žádné pořádné a monumentální scény, které by jinak film vyžadoval. Mohl z toho být pravdu moc dobrý film. Takto bohužel jen průměr, který však ve filmografii Casper Van Diena znamená něco jako zázrak. ()

leafroller 

všechny recenze uživatele

Na tomhle béčku prostě není nic zvláštního, ale já ho mám rád stejně, jako mám rád všechny filmy o cestování časem. A když na začátku ponejprv utkví oko hrdiny na záhadných fotografiích, běhá mi mráz po zádech i dnes. A i když je scénář hodně programový, můžu se aspoň kochat krásnými vnadami mé oblíbenkyně paní Bellové. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Momenty, kdy policisté Baker (Lawrence Dane) a Stanton (James Allodi) přicházejí na stadion, se od sebe liší. V 67. minutě filmu se představuje pouze policista Baker, avšak když se scéna v 77. minutě opakuje, policista Baker představuje i svého kolegu. (Rebbit)

Reklama

Reklama