Reklama

Reklama

Smrtící nenávist 2

  • Česko Smrtící nenávi2t (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Když někdo zemře v záchvatu zlosti, zůstane po něm stín, který se postupně šíří na další oběti a nedá jim spát, dokud je nedožene k šílenství anebo sebevraždě... Dokáže někdo zastavit kletbu? Tambllyn se dostane pod stejnou kletbu, jaká postihla její sestru Gellar. Nadpřirozené síly, které naplňují člověka zlobou a nenávistí, spojí dohromady několik lidí, kteří se snaží odhalit tajemství a zachránit si životy. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (124)

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Druhý díl postrádá svůj největší prim....pocit strachu a napětí. Taky casting zrovna nebyl šťastný a "ségra" je strašně nesympatická a taky bez hereckého talentu, ale naštěstí se ve filmu vyskytuje minimálně, takže ostatní to jakž takž vyvažují. Ale jako filmík na jedno zhlédnutí je to fajn záležitost, která rozhodně nenudí. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Na každom kroku mliečne ruky, nohy, hlavy, z každého rohu vysia vlasy, čumia oči a miesto gradovaného napätia (na príbeh som rezignoval už v jednotke) obohrané lakačky, ako na bežiacom páse. Velice nudná záležitosť, akú som od hororového matadora Shimizeho kalibru nečakal. Že by nám zcarpenternieval? 40% ()

Reklama

mira.l odpad!

všechny recenze uživatele

No ty woe.....velkeee bulve, kvalitny procedur.... Tohle byla bezkonkurenčně jedna z největších píčovin, který jsem kdy viděl, jednoznačný a čistý odpad, možná i odpad na druhou. Já na horory moc nejsem, nicméně občas se přemůžu a nechám se zlákat na nějaké známé jméno, a většinou to v rámci tohoto žánru dopadne nevalně, i když se najdou i výjimky, které jakž takž se zájmem dokoukám. Ale tohle jsem nepobral prakticky od prvního do posledního záběru, vůbec jsem nepochopil souvislosti mezi jednotlivýma postavama, potažmo celý děj, tedy... pokud to nějaký mělo, o čemž dost pochybuju. Takže až se někdy budu chtít podívat na: Sarah Michelle Gellar, pustím si Veroniku, co se rozhodla zemřít (a pak z toho nějak sešlo) nebo na Sarah Roemer, pustím si Loudily anebo Disturbii, na tu se docela dalo koukat. Protože to byly jediné dva důvody, proč jsem to stáhnul. Zbytek osazenstva mi zhola nic neříkal. ()

Anticque 

všechny recenze uživatele

Naprosto nepovedený, dějově tápající a celkově po všech směrech špatný druhý díl jen potvrdil, že originál je originál, sice stejný režisér, ale na originální dvojku to nemá a nikdy mít nebude. Ve filmu jsem nezaznamenal pomalu nic, u čeho by se divák bál. Pořád samé chraptění a to je asi tak všechno, kdo se má na ty kxichty pořád koukat, když jenom čumej s otevřenou hubou a skutek utek. Více se těším na třetí japonský díl. Nebot tohle je jen směšná náhražka originálu. Dávám za 2 jenom ze slušnosti k této jinak úspěšné sérii.. Dávám 40% a už nikdy nechci vidět americký remake japonského hororu nebo případně pod vlivem alkoholu, jinak to asi nedám:-) ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to mierne nadpriemerný horor, ktorý je nepriamym pokračovaním vydarenej americkej jednotky. Má iba priemerný príbeh o rôznych skupinách ľudí, ktorí sa dostanú do problémov s dvojicou duchov, syna a jej mamy, ktorá umrela s pocitom silnej nenávisti. Spracovanie je ale celkom slušné, každého, kto už má s akýmkoľvek dielom z týchto sérií nejakú skúsenosť tu už nemá vôbec čo prekvapiť, tvorcovia mohli prísť aspoň s nejakým nápadom, ktorý by to aspoň trochu ozvláštnil, ale aj tak sa na to stále celkom dobre pozerá, film sa venuje trom rôznym skupinám, sestre hlavnej hrdinky z predchádzajúceho dielu, ktorá sa spolu s novým priateľom snaží prísť na to, čo sa vlastne stalo, trom spolužiačkám, ktoré navštívia prekliaty dom, čo nebol najlepší nápad a jednej rodinke v paneláku, ktorí začnú pociťovať negatívny vplyv kvôli tajomnému susedovi, pričom tieto posledné dve skupinky sú celkom slušne prepojené. O napätí tu už nemôže byť ani reči a ani atmosféra nie je moc výrazná, aj keď jej občasné náznaky sa tu predsa len nájdu, ale aspoň stále potešia niektoré celkom dobre podané hororové scény, ako napríklad opäť s pozeraním videokazety. Herecké obsadenie je skôr sklamaním, postáv je tu plno, ale sú to hlavne takí typickí americkí teenageri, potešili ma iba Sarah Michelle Gellar a Edison Chen, ale nemajú až tak moc priestoru. Réžia nie je zlá, ale Takashi Shimizu už po toľkých dieloch na to evidentne nemá dostatok energie a technická stránka je bez problémov. Aj Smrtiaca nenávisť je stále bez problémov pozerateľný film, ale už len predsa z mojej strany prevláda silný pocit zbytočnosti. 58% ()

Galerie (105)

Zajímavosti (7)

  • Pro udržení napjaté nálady se herci vzájemně vylekávali a žertovali spolu. (TomikZlesa)
  • 20-milionový sequel studia Sony vystrašil z amerických diváků během prvního víkendu promítání (13. – 15. 10. 2006) 20,8 mil. dolarů na vrcholu žebříčku. Celkový výdělek se vyšplhal na 39,1 milionu, což je znatelný pokles oproti prvnímu dílu z roku 2004 a jeho 110 milionům. (imro)

Reklama

Reklama