Reklama

Reklama

Krvavá sklizeň

  • USA The Reaping (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Po tragické smrti manžela a dcerky víru v Boha ztratila. Nyní Katherine vědeckými postupy vyvrací domnělé boží zázraky po celém světě. Na žádost místního učitele se vydá do městečka Haven, kde se řeka zbarvila do ruda. Místní se obávají, že je to první z biblických deseti morových ran. Katherine se případu ujme, když zjistí, že místní lidé viní z pohromy dvanáctiletou Loren. Brzy se stává svědkem dalších úkazů odpovídajících biblickému proroctví a zoufale hledá racionální vysvětlení, kterým by dívenku zachránila před lynčem. Jenže všechno není takové, jak se jeví a Satan se opět ukáže jako mistr klamu. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (240)

DJ Rocco iNc 

všechny recenze uživatele

Vyvíjalo sa to celkom sľubne, no postupne, keď vychádzali na povrch udalosti, ktoré viedli k tomu, že sa jedná o sektu, strácalo to na zaujímavosti. A koniec? Treťotriedny, spolu aj s efektami poslednej božej rany. Aké poučenie z toho vyplýva??? Nikdy nechľajstajte s prvorodeným, pretože vás pretiahne a urobí vám malého satana :D ()

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

Originální název je The reaping, takže nechápu proč se tomu dal tak dementní překlad, když se ve filmu nic krvavého nesklízí :-) Ale to je vedlejší. Film má výborný zvuk, kameru, atmosféru, zajímavé rozuzlení a dobré herce, resp. herečky (Swank, Robb). Přesto to není nic převratného ani něco za by se měli tvůrci stydět. Průměr. A to takový že bych dal i čytři hvězdy, kdyby tam nebylo pár hloupých dialogů (posledních cca 10 minut). Jinak paráda co určitě stojí za to vidět. ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

S egyptskými ranami šlo pracovat mnohem lépe a využít potenciál, které nabízely. Mohl to být výborný horor. Už jenom ten název, sliboval tolik. Byl lákavý. Atmosféra byla docela ucházející. Dvakrát jsem se lekla, když to bylo podruhé, tak mi matka sáhla na ramena. To byl šok. Jinak film jako horor zrovna moc nepůsobí. Pár působivých momentů se zde ale najde. Nicméně, přikoval mě k obrazovce a to je hlavní. ()

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Pro mě milé překvapení. Jeden z nejlepších hororů roku 2007. Skvělá kamera,střih,zvuk a k tomu příjemé efekty viz.Kobylky. K tomu jako bonus příjemný výkon Hilary Swank a skvělá AnnaSophia Robb. Jedinou kaňkou na tomto filmu byla závěrečná typická "hollywoodská" hláška,ale ani to mě neodradí od vysokého hodnocení 4*. ()

pufina 

všechny recenze uživatele

Krvavá řeka, kobylky, oheň a další biblické pohromy mě s Hilary Swank opravdu bavily! A na závěr jsem opravdu satanský kult nečekala, stejně jako to, že Hilary zachrání to bloňďáté ďábelské dítě (a věřím, že ďábelské vážně bylo)... z obětí se zrodí dokonalé dítě.. Závěrečná scéna v autě byla skvělá! ()

Galerie (38)

Zajímavosti (12)

  • 50-milionový, podle některých zdrojů až dvojnásobně drahý naboženský horor na tento žánr specializované společnosti Dark Castle Entertainment vydělal distributorovi Warner Bros. během prvního víkendu (6. – 8. 4. 2007) v amerických kinech 10 milionů na pátém místě. Celkový obrat se vyšplhal na 25,1 mil. dolarů. (imro)
  • Hudbu k filmu původně napsal legendární Philip Glass, ale producenti nebyli s výsledkem spokojeni, a tak na poslední chvíli najali Johna Frizzella. (imro)
  • Když Catherine (Swank) prohledává znečištěnou řeku, má na sobě gumové kalhoty, v další scéně, kdy vystoupí na břeh už je nemá. (Nocturno culto)

Reklama

Reklama