Reklama

Reklama

Převtělení

Trailer

Obsahy(1)

Děsivý příběh o hotelu se strašnou minulostí. Zde se před 35 lety udál krvavý masakr. Filmový režisér se vrací ke scéně masové vraždy, aby přenesl děsivá zabití na filmové plátno. Začátek natáčení však ovlivní hrůzostrašné vize a noční můry členů štábu. Ten pravý osud si však musí každý prožít sám! (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (71)

ainny 

všechny recenze uživatele

Mě to bavilo a kdybych nekoukala na verzi z rádobykinapřiblýNovy, tak bych si to užila mnohem víc. Chápu, že vydělávat se musí, ale nemohl by jim někdo vysvětlit, že reklamy v hororu nejsou to pravý ořechový? No jo, já vím, že je to nezajímá. Takže reprízu jedině v originále a s titulkama. A že si to někdy znovu pustím o tom vůbec nepochybuju. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Děj příběhu nás zavádí na natáčení nového hororového filmu Memory, který je založen na skutečné události, kdy v druhé polovině dvacátého století došlo ke krvavému masakru v hotelu Ono Kanko, po němž zůstalo jedenáct zmučených a mrtvých lidí..... .... Smrt je pouze začátek. Scénář : Takashi Shimizu a Masaki Adachi. Hudba : Kenji Kawai. ()

Reklama

Cushing odpad!

všechny recenze uživatele

Z desítek citací dobrý film neupleteš. Stokrát viděná nuda nedokáže než unudit téměř k hororové smrti, vypil jsem u toho flašku červenýho, ale nepomohlo to. Pak jsem šel spát a spal jak nemluvně, inu strašidelný film. Skočil jsem na to díky zdejší galerii -- ještě není opravená, nebo už jo? Nějaký vtipálek do ní vmontoval zajímavá monstříčka, není to náhodou filmek Slunovrat? Než Převtělení začalo, právě na tenhle snímek byla na DVD upoutávka. No nic, chybička se vloudí. Resumé: Japonští filmaři jsou pes (Goro, bílý pes -- to pro upřesnění), který se neustále honí za svým ocasem. Úspěch asijských hororů z před pár let už nezopakují. A jestli jo, sežeru DVD s Převtělením. ()

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Veľmi priemerná východná ducharina. Celý film stavia na konci, ktorý bol podľa mňa z celého filmu najhorší. Duchariny potrebujú proste vyvrcholenie, ktoré prekvapí a zdesí diváka. Tu sme pointu vedeli už niekde v polke filmu. Nájde sa tu zopár scén, pri ktorých prejde mráz po chrbte a sú dobre natočené, ale o nejakej atmosfére sa tu hovoriť nedá. Filmov, kde sa deje niečo počas natáčania iného filmu síce veľa nie je, no nepríde mi to ako nejaký originálny nápad. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Po ne moc kladných recenzích jsem tenhle film neuvěřitelně dlouho odkládal(asi rok) a ted když jsem se k němu dostal jsem sice neýkal nadšením, ale nebyl jsem ani nijak zhnusen. Kdyby film režíroval někdo jiný než Shimizu dal bych možná větší hodnocení, ale od takovýhleho režiséra čekám daleko více. Začátek je parádní ale to co následuje potom je celkem nuda o ničem. Ale i tak ty 3* dám. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama