Reklama

Reklama

Báječný Robin Hood

  • Španělsko Il magnifico Robin Hood (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Nesmrtelná legenda se vrací! Bohatým brát a chudým dávat – to je heslo nepolapitelného zbojníka Robina Hooda, který leží v žaludku nejednoho zámožného šlechtice, žijícího poblíž Sherwoodského lesa. A i tentokrát musí Robin se svojí tlupou věrných přátel, mezi kterými nechybí malý John a farář Tuck, vytáhnout do boje za spravedlnost, svobodu a lásku k půvabné panně Marianě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (11)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je fakt dost spatny. Nevadilo by mi, ze pribeh je krapet odlisnej oproti tem asi trem verzim, co jsem uz videl a dokonce bych prekous i smesne pusobici souboje a toporny herce v cele s George Martinem, kterej se vetsinu casu tvari, jako kdyby ho vubec nezajimalo, co se deje. Ale nemuzu prekousnout fakt, ze jsem se nudil. Fakt nevim, co na filmu pochvalit, protoze i vzhledem ke kratky stopazi 81 minut me film vubec nebavil, cemuz taky napomohla skoro uplna absence hudby, misty divnej strih a zadny napeti. Ale na uplnej odpad to zase neni, kulisy pusobi vcelku v klidu a celkove je videt, ze reziser ma naky ty zkusenosti, ze se mu podarilo aspon trosku to ukocirovat. ()

Orlau32 

všechny recenze uživatele

Ne že bych si od toho filmu slibovala bůhvíco, ale že to bude tak slaboduché, to mě opravdu překvapilo. Znovu jsem si uvědomila, co pro italský film znamenala jména jako : Fellini, De Sica, Minnelli,Rossellini aj. Nemohu říci, že by se herci nesnažili, ale děj (jak jej známe z anglického nebo amerického filmu) byl o dosti dějově zkrácen, málo scén šermování, a závěr vyšel do pustoprázdna. Všechny "Robiny", které jsem dosud viděla, dosud nepřekonaly slavného ERROLA FLYNNA a jeho úžasné "šermovačky" a též skvělé herecké obsazení plné hvězd. Ač je to k nevíře, mluvím o filmu z roku 1938 !!! ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Španielsko-taliansky snímok o anglickom Robinovi Hoodovi nedopadol dosť dobre. Zabudnite na luky a šípy, v boji sa používajú takmer výhradne meče; krajkové, rozšafné a vždy čisté oblečenie pripomína skôr juhoeurópske krajiny ako severozápadný strohý odev Angličanom; dokonca aj ženy nosia nohavice - viac než divné. Kopacie techniky, za ktoré by sa nehanbil ani Bruce Lee sú u Hooda bežná vec, čo mu teda dodáva divnú charizmu. O bežných ľudoch veru nechyrovať, všetko sa odvíja iba od Robina, Rowenny a princa Johna. Celkové odľahčené prevedenie sa dalo očakávať, ale vtipu tu je ako šafránu. Film jednoducho neuspokojí. Hodnotenie: 45% ()

Filmárik 

všechny recenze uživatele

Takže Robin Hood po taliansky?OK,prečo nie. Celkom sa to dalo prežiť hoci tak prostoduché dialógy a súboje v ktorých RH skáče ako šimpanz nie sú pre mňa to pravé orechové. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Dobrodružství nepolapitelného zbojníka Robina   Hooda tentokrát v Italsko-Španělské   koprodukci. A je na co se dívat. Už úvodní   titulek upozorňuje, že se jedná o pouhopouhou   zábavu a dobrodružství. A tak se nám odehraje   krapet odlišný příběh než jaký známe,   který tu ve svém zpracování kupodivu zanechá   příjemný filmový zážitek. ()

Dárius 

všechny recenze uživatele

Jediná hvězda svítí tomuto filmu na mém filmovém nebi.No přeci ho nevyhodím do koše-když to byl dárek.Kam putovala plná palba hvězd co se týče Robina Hooda je ode mě všeobecně známo.Ale milí kolegové-když vám hlavní hrdina připadá jak poskakující šašek,proč dáváte filmu 3*????? ()

HonzaMag 

všechny recenze uživatele

Průměrný, ničím překvapující snímek. Hlavní představitel mi občas připadal jako poskakující šašek. Místy je to spíše parodie. ()

Petkon 

všechny recenze uživatele

Ale jo, dívat se na to dalo, film, který neurazí, ale ani nenadchne, zaujala mne nejvíce vtíravá ústřední melodie, jinak celkově o trochu lepší průměr. ()

Reklama

Reklama