Reklama

Reklama

Jak jsem se stal psem

  • Česko Chundelatý pes (více)
Trailer

Obsahy(1)

Dave Douglas je talentovaný právník, jeho kariéra je pro něj vždy na prvním místě. Na výchovu svých dětí nemá čas, což se jeho manželce Rebecce vůbec nezamlouvá. Mezi Davem a jeho dospívající dcerou Carly dochází poslední dobou ke konfliktům. Dívka totiž obhajuje činy svého učitele, který při boji za práva zvířat údajně podpálil výzkumnou laboratoř Grant&Strictland. Dave se ujme případu a jako právní zástupce této firmy se snaží přesvědčit porotu i veřejnost, že se učitel dopustil trestného činu, ohrozil lidské životy a měl by skončit za mřížemi. Navíc podle něj v laboratoři k žádnému týrání zvířat nedochází. Hluboce se mýlí, v jedné z laboratoří je totiž vězněn a zkoumán posvátný pes z Tibetu. Dave se nikdy netajil tím, že nemá rád psy, jenže právě pes mu jednoho dne od základu změní život... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (79)

baruss odpad!

všechny recenze uživatele

Mal som pomerne veľké očakávania k tomuto filmu. Samozrejme, že som nedúfal, že prinesie niečo nové do žánru rodinné komédie (rodinné filmy). Ale predsa, zaujímavý námet a tak som očakával aj zaujímavý film. Film o otcovi, ktorý sa stane psom.. Ten kto má trochu fantázie si to ľahko dokáže predstaviť. Škoda, že autori filmy nenechávajú nič na fantáziu diváka a takmer polovicu filmu sa nám snažia vysvetliť ako je možné, aby sa otec rodiny stal psom. Dúfam, že veľa nevyzradím ak poviem, že za všetkým stoja genetické pokusy. Samozrejme, čo by to bol za rodinný film, ktorý by nemal rodinné problémy... A ako v každom dobrom filme sa tie rodinné spory na konci ako mávnutím prútika vyriešia. Samozrejme medzitým treba dať trochu omáčky nech sa divák zasýti, a nesmú chýbať milé zvieratká, ktoré sú vždy ochotné pomôcť hlavnému hrdinovi a robiť naprieky zloduchom. Škoda, že v tomto filme nevystupujú normálne zvieratká, ale akýsi mutanti... Musím zhodnotiť, že objem a nápaditosť námetu človeka v psej koži vyčerpáva len minimálne. Ak chcete kvalitnejší film na takúto rodinnú tému - doporučujem tento: Klika / Psí život ()

pilarius 

všechny recenze uživatele

Standardní rodinná komedie. Tima i Downeyho mám rád a je mi trochu líto, že Downey nedostal víc prostoru - bohužel zacílili víc na mladší publikum. Musím vypíchnout hlavně skvělou honičku za kočkou, která tomu pevně zajistila třetí hvězdu a slušnou práci se zvířaty (oba opičáci se očividně náramně bavili). ()

Reklama

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Psy normálně nemusím a taktéž se nemusím smát, abych něco shledal dobrým. Za mě velice příjemná komedie, kde k proměnám mezi psem a člověkem dochází na střídačku, což ubírá jinak možnému monotónnímu námětu jednosměrné proměny, kterou jsem už viděl (ve spirituální formě) v jiném filmu. Trochu moralistické, sem tam šílené, ale skutečně příjemné a hřejivé pokoukání, které mě překvapivě bavilo až do konce. 75% ()

Vodny 

všechny recenze uživatele

Vyloženě rodinný film, který ocení nejen majitelé věrných pejsků, ale i všichni milovníci zvířat. Tim Allen se snaží a dělá co může, aby na dětských tvářích vykouzlil nejeden úsměv. Celkem se mu to daří, ale občas vtipné pasáže střídá trapná chvilka. Pro rodiny ideální komedie o vítězství dobra nad zlem. ()

frannyberry 

všechny recenze uživatele

Jako skalní příznivec psů takřka všech ras, jsem si tenhle film užila. Hafan je vážně roztomilý, herci sympatičtí, žánrová klišé (vydělávající muž je VŽDY příliš zaneprázdněný, aby se věnoval ženě a dětem, a žena mu to VŽDY vyčítá)tedy spíš odpustím. Ani jsem neměla chuť hnidopišit do scénáře, naopak jsem si užila i šílenosti typu zmutovaných zvířátek. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (7)

  • I když se snímek prezentuje jako remake stejnojmenné černobílé disneyovky z roku 1959 (r. Charles Barton), blíže má k jejímu sequelu The Shaggy D.A. (r. Robert Stevenson, 1976). Zatímco v prvním snímku je hlavním hrdinou chlapec, který se proměnil v psa, v pokračování je z něj už dospělý muž se stejným problémem. Kromě toho vzniklo několik dalších, převážně televizních snímků se stejným námětem. (imro)
  • Během prvního víkendu (10. – 12. 3. 2006) promítání v USA vydělal remake klasické rodinné komedie 16,3 mil. dolarů a celkově pak 58 mil. dolarů. (imro)
  • Počet scénáristů není konečný, neboť během přípravy se na textu podílelo více než deset lidí. Mezi nimi byl také Tim Allen. (imro)

Reklama

Reklama