Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Magazín o filmových novinkách z domova i ze zahraničí. (Česká televize)

Recenze (191)

cherita 

všechny recenze uživatele

S příchodem internetu pro mě Kinobox ztratil na významu, s příchodem Čtvrtníčka i na kvalitě. Ne, že by mi jeho humor nějak vadil, on je čtvrtňa celkem vtipná existence, problém ale je, že neví kdy přestat. Nejdřív řekne něco vtipného a trefného a pak se v tom patlá až do trapnosti a to jeho „Dobrý kačer“ je už jenom poslední křeč. Navíc ta zabijácká zelenožlutá grafika doprovázená zbrusu novou znělkou je opravdu jen pro silné nervy. ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Poteší síce trhlý moderátor, ktorého absurdné keci nemajú konca, keď však príde na filmové novinky, či iné záležitosti, po skončení relácie zistíte, že vlastne nič nové o spomínaných filmoch, čo by stálo za zmienku neviete. Nezáživné rozhovory, nezaujímavé reportáže, pár trailerov a minimum recenzií... ()

Reklama

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě, že nejlepší byly starý díly s Holým a Kohoutem (kombinace filmových scén a hlášek...Vetřelec IV: "Tak je sežereme my. ""To nezvládnem, jsou moc velký." "Já myslím nepozorovaně, po kouskách, aby si toho nevšimli."). Čtvrtníček mi ze začátku nesedl, ale pak jsem mu přišel na chuť a pochopil, že jeho humor je hodně podobný mému, tj. z něčeho si dělám srandu, ale ani to dělání si srandy vlastně neberu vážně a to celé na druhou... ()

Milan25 

všechny recenze uživatele

Je až pozoruhodné, jak se dá takový pořad posrat. Nemoderovaný kinobox jsem ohodnotil 4*. Ale nová verze moderovaná velice trapným, rádoby zábavným Čtvrtníčkem je naprosto strašná. Nevim co bylo důvodem takové změny, ale rozhodně to nebyla změna k lepšímu. Dávám hodnocení takto, starý Kinobox 4*, nový Kinobox 2* ()

Frankie 

všechny recenze uživatele

Nabízí se otázka, jestli Vachlerově páce v ČT máme být vděčni za udržení Kinoboxu v programu jako prakticky jediného filmového týdeníku nebo si do něho a tvůrčího týmu kopnout a obvinit je ze sveřepého setrvávání ve stále stejném zaběhnutém schématu a nékolikaletém zamrzunutí na svém "životním minimu". ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama