Reklama

Reklama

Ashley Albrightová je krásná a oblíbená dívka, které se podaří, na co sáhne. Jejím pravým opakem je Jake Hardin. Pronásleduje ho smůla na každém kroku. Tito dva lidé se setkají na velkolepé party pro Damona Phillipse, kterou Ashley organizuje. Jake, frontman hudební skupinu McFly, marně přemýšlí, kde sehnat sponzora. Nakonec se rozhodne v přestrojení za tanečníka proniknout na Phillipsovu party a upoutat jeho pozornost. Na večírku se Ashley políbí s Jakem a v ten okamžik se vše změní. Ashley získá Jakeovu smůlu a on naopak její štěstí. Zachrání život Damonu Phillipsovi, který slíbí pomoc jeho skupině, zatímco Ashley si zlomí podpatek a pak projede tobogánem nečekané smůly až do vězení. Zoufalá se rozhodne získat ztracené štěstí zpět, podle věštkyně je však jedinou možností znovu políbit neznámého tanečníka. Což je problém, protože měli masky a Ashley neví, jak vypadal... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (177)

Šípek 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemná komedie o štěstí a pověrčivosti s jinak průměrnou herečkou Lindsay Lohan. Přestože nedosahuje kvalit jiného jejího snímku Mezi námi děvčaty (Freaky Friday), dokáže svou bláznivostí místy velmi pobavit. Kupříkladu scény s fénem a s automatickou pračkou jsou fakt k popukání. Krom toho oceňuji jednou hvězdičkou navíc velmi dobře zakomponovaný soundtrack skupiny McFly. Takže celkově mírný nadprůměr. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Lindsay spadla kontaktní čočka do kočičích hovínek. Cha, Cha! Lindsay pění pračka. Hi, Hi! Trhá se mi bránice! Lindsay spadla na hromadu bláta. Cha, cha! Je tu nový Buster Keaton! Lindsay na koncertu Vypsaných voskovek, co mají pochcanou slámu na hlavě. Jsem dojat, wunderschön! Úspěch této hvězdičky je mi záhadou. Herecky je na tom průměrně, v každém filmu jsou všechny její nahrávačky hezčí než ona (!) a bez make-upu vypadá jak libovolná sestra Marge Simpsonové. Jestli to nebude tak, že na začátku kariéry spolykala všechno, co jí pánové od Disneyho dali spolykat.. Nicméně tady i teď jí to za mřížemi moc sluší a já slovy pana správce (Preiss) z S čerty nejsou žerty žádám: „Na doživotí…“ ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Jsou filmy, které se k vám dostanou zcela náhodou a překvapí, jsou filmy, které netrpělivě očekáváte a zklamou. A pak jsou filmy, na které se díváte třeba jen z jednoho jediného důvodů (pro mě v tomto případě Lindsay Lohan) a nijak nenaserou ani nenadchnou, neznechutí ani nenaplní. To je přesně případ tohoto filmu. Nehrát v něm Lindsay, asi bych ho nikdy neviděl, ale teď nakonec mi nějak nevadí, že jsem s ním strávil kus svého života. Lehký nadprůměr, už právě pro tu Lindsay, proto, že to není žádný šílený přeslazený nechutný trapas (až teda na tu kapelu - tohle opravdu někdo poslouchá? Takovýhle nechutný cukrouši opravdu někoho zaujmou natolik, že si jejich plakát nalepí na zeď? Jdu blejt, velebnosti!), už proto, že to mělo dostatečně ucházející nápad, aby to vytvořilo několik humorných situací a scén. Ale jak jsem říkal na začátku - pokud nemáte slabost pro Lindsay Lohan (nebo Chrise Pinea?), třeba vám to bude připadat horší. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Ashley Albright (Lindsay Lohan) má štěstí. Toto by sice bylo možné říct o více lidech, ale jen Ashley má naprosto stoprocentní štěstí, a daří se jí, na cokoliv sáhne. Pravým opakem je ale Jake (Chris Pine), který má zase stoprocentní smůlu. Když se tito dva náhodou potkají na jednom večírku, jejich pozice se vymění. Ashley vzápětí přichází o práci a o všechny peníze, ale Jake získává lukrativní nabídku od manažera nahrávací společnosti. Ashley se ale se smůlou nehodlá smířit, a hledá kam se její štěstí vytratilo ... K filmu jsem přišel naprosto nezatížen, vůbec jsem netušil co mne čeká - kromě hlavní představitelky Lindsay Lohan. A musím přiznat, že mne film moc příjemně překvapil - originální scénář (i když už možná od třetiny bylo naprosto jasné, jak vše dopadne) a charismatičtí herečtí představitelé (mezi Lindsay a Chrisem to příjemně jiskří). Prostě romantická komedie jak má být... ()

Arx 

všechny recenze uživatele

Určitě velké překvapení. Nemůžu si pomoct, ale tahle romantická komedie mě prostě bavila a to se u komedií s Lindsay Lohan jen tak nestává. Příběh je sice hodně otřepaný a po deseti minutách jsem už věděl, jak to vlastně celé skončí. I přesto jsem se ale u Just My Luck opravdu bavil a Lindsay Lohan se mi tu fakt líbila. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (6)

  • Ve 42. minutě, kdy vědma odchází z krámku, přijíždí na pozadí auto. A v momentě, kdy za ní přijde Ashley, přijede do pozadí totéž auto znovu. (Aknah)
  • Když se snaží Ashley (Lindsay Lohan) políbit posledního tanečníka, tak dělá, že jej oživuje, a má pásku přes oko. Když jsou záběry na ni a na lidi, co stojí okolo, tak si všimněte gumičky nad pravým okem - jednou ji má přes obočí a pak zase nad obočím. (Aknah)
  • Když Ashley tropí scénu v bistru kvůli smůle, která ji potkala, shodí omylem slánku na stole jednoho zákazníka. Potom si z ní nasype sůl do ruky a hodí ji za sebe, přičemž trefí číšníka přímo do očí. Ale při bližším pozorování si můžete všimnout, že číšník si zakryl oči ještě dříve, než k němu sůl "dolétla". (Aknah)

Reklama

Reklama