Reklama

Reklama

Ashley Albrightová je krásná a oblíbená dívka, které se podaří, na co sáhne. Jejím pravým opakem je Jake Hardin. Pronásleduje ho smůla na každém kroku. Tito dva lidé se setkají na velkolepé party pro Damona Phillipse, kterou Ashley organizuje. Jake, frontman hudební skupinu McFly, marně přemýšlí, kde sehnat sponzora. Nakonec se rozhodne v přestrojení za tanečníka proniknout na Phillipsovu party a upoutat jeho pozornost. Na večírku se Ashley políbí s Jakem a v ten okamžik se vše změní. Ashley získá Jakeovu smůlu a on naopak její štěstí. Zachrání život Damonu Phillipsovi, který slíbí pomoc jeho skupině, zatímco Ashley si zlomí podpatek a pak projede tobogánem nečekané smůly až do vězení. Zoufalá se rozhodne získat ztracené štěstí zpět, podle věštkyně je však jedinou možností znovu políbit neznámého tanečníka. Což je problém, protože měli masky a Ashley neví, jak vypadal... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (177)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $28miliónovTržby USA $17,326,650Tržby Celosvetovo $38,159,905Tržby za predaj DVD v USA $10,995,859 //počet predaných kusov 634,341║ V celku prijemná oddychovka, ktorá nenudí a pobaví, aj keď miestami prídu na rad aj trápne a nechutné vtípky. /60%/ ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Jsou filmy, které se k vám dostanou zcela náhodou a překvapí, jsou filmy, které netrpělivě očekáváte a zklamou. A pak jsou filmy, na které se díváte třeba jen z jednoho jediného důvodů (pro mě v tomto případě Lindsay Lohan) a nijak nenaserou ani nenadchnou, neznechutí ani nenaplní. To je přesně případ tohoto filmu. Nehrát v něm Lindsay, asi bych ho nikdy neviděl, ale teď nakonec mi nějak nevadí, že jsem s ním strávil kus svého života. Lehký nadprůměr, už právě pro tu Lindsay, proto, že to není žádný šílený přeslazený nechutný trapas (až teda na tu kapelu - tohle opravdu někdo poslouchá? Takovýhle nechutný cukrouši opravdu někoho zaujmou natolik, že si jejich plakát nalepí na zeď? Jdu blejt, velebnosti!), už proto, že to mělo dostatečně ucházející nápad, aby to vytvořilo několik humorných situací a scén. Ale jak jsem říkal na začátku - pokud nemáte slabost pro Lindsay Lohan (nebo Chrise Pinea?), třeba vám to bude připadat horší. ()

Reklama

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Na zabití času ok. Pro tupé zírání a odpočívání po práci na zahradě, když zaleze sluníčko. Lindsay není dobrá herečka, jen pohledná ženská. Asi to má těžký u producentů, aby dostala dobrou (nějakou) roli ... takže asi musí ... No, prostě mi nesedí ... Pochybuju, že by zvládla pořádnou vážnou roli v dramatu nebo thrilleru, přičemž by se na to dalo dívat. Howg ! ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Lindsay Lohan ma zaujala už v snímku "Freaky Friday". Dokázala tam skvele sekundovať skúsenej Jamie Lee Curtis. Matka s dcérou, ktorým sa prihodilo jedného dňa to, že sa ráno prebudili v tele toho druhého. Vo filme "Len trošku šťastia" ide o niečo podobné. Tento krát sa budú na Lindsay lepiť neúspechy, trapasy a nepríjemné situácie, po tom čo neuvážene pobozká snáď najväčšieho smoliara v New Yorku. Lokácie tohto amerického mesta, štedrá produkcia, prijateľná réžia a sympatickí herci robia z tohto diela pohodovú teenagerskú romantickú komédiu. Môžem povedať, že som pri tomto titule strávil celkom príjemný večer. A to už pekných pár rokov nie som teenager. *** ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Namet mi trochu pripomenul komedialnu klasiku Trading Places. Len k zamene osudov u ustrednej dvojky nedôjde vplyvom nejakych bohacov ale vyssej moci. Dokonca to ma aj taku pohodovu osemdesiatkovu atmosferu bez primitivnych scen aka sa dnes vidi vo filmoch malokedy. Trochu som sa obaval prehnanosti peripetii, ktore postavy zazivaju. Jednemu sa uplne vsetko nedari a druhemu dari, ale vrsi sa to takym absurdnym spôsobom, ze ma to neraz rozosmialo. Dokonca aj ked ustrednu herecku dvojku prilis nemusim, tak mi tentoraz pripadali sympaticki a po chili som im zacal fandit. Mrzelo ma, ze ich romanticka linia nemala väcsi priestor. Cely cas sa film odvijal bez poriadnej gradacie az na konci narychlo vymysleli nejaku slamastiku z ktoru bude treba vyriesit. Potesili ma vedlajsie postavy. Ci uz pekne kamaratky Lohanovej, ale najviac ma bavil vtipny tucny neger, ktory rozhodne pozna cenu svojho casu. Takze vysledkom je prijemny pohodovy a miestami dost vtipny film. 6/10. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (6)

  • Ve 42. minutě, kdy vědma odchází z krámku, přijíždí na pozadí auto. A v momentě, kdy za ní přijde Ashley, přijede do pozadí totéž auto znovu. (Aknah)
  • Když smolař přijde za malou holčičkou a chce jí sundat přilepenou figurku z obličeje, střídají se záběry, kdy ji má dívka blíže a dále od rtů. (Aknah)
  • Když Ashley tropí scénu v bistru kvůli smůle, která ji potkala, shodí omylem slánku na stole jednoho zákazníka. Potom si z ní nasype sůl do ruky a hodí ji za sebe, přičemž trefí číšníka přímo do očí. Ale při bližším pozorování si můžete všimnout, že číšník si zakryl oči ještě dříve, než k němu sůl "dolétla". (Aknah)

Reklama

Reklama