Reklama

Reklama

Ashley Albrightová je krásná a oblíbená dívka, které se podaří, na co sáhne. Jejím pravým opakem je Jake Hardin. Pronásleduje ho smůla na každém kroku. Tito dva lidé se setkají na velkolepé party pro Damona Phillipse, kterou Ashley organizuje. Jake, frontman hudební skupinu McFly, marně přemýšlí, kde sehnat sponzora. Nakonec se rozhodne v přestrojení za tanečníka proniknout na Phillipsovu party a upoutat jeho pozornost. Na večírku se Ashley políbí s Jakem a v ten okamžik se vše změní. Ashley získá Jakeovu smůlu a on naopak její štěstí. Zachrání život Damonu Phillipsovi, který slíbí pomoc jeho skupině, zatímco Ashley si zlomí podpatek a pak projede tobogánem nečekané smůly až do vězení. Zoufalá se rozhodne získat ztracené štěstí zpět, podle věštkyně je však jedinou možností znovu políbit neznámého tanečníka. Což je problém, protože měli masky a Ashley neví, jak vypadal... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (177)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Príbeh o dievčati, ktoré má vo všetkom šťastie, a večnom smoliarovi - no spočiatku mi ten film prišiel naozaj trápny a hlavne predvídateľný. Našťastie potom postupne kvalita rástla, aj keď trápnosť a klišé až tak moc zase neubúdalo. No dostať bozk, ktorý by na mňa preniesol šťastný osud by som určite rád dostal. V podstate to bola len taká rozprávočka, ale ten kontrast medzi šťastím a smolou tu dobre vykreslený. Niekedy mám pocit, že takto je to aj v skutočnosti - že niekto sa môže aj pretrhnúť od snahy a nič mu nevýjde, a niekto nemusí spraviť vôbec nič a vo všetkom sa mu darí. Je to tak na rozhraní 2 a 3 hviezdičiek, ale Lindsay mám rád - v tomto období bola ešte úplne normálna, škoda že tá sláva ju dosť poznačila. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Ikdyž je to zábavné a má to alespoň nějaký nápad, nemohu odpustit tu řadu absurdních "náhod". Tady si stačí totiž do ruky strčit fotku chlapa a za 3 vteřiny stojí před váma. A takhle snadný je vlastně celý průběh filmu. Chybí mi tu nějaké větší zaškobrtnutí nebo důvod pustit slzu. Herecké obsazení (hlavně Lindsay Lohan) mi ale sedlo. Takže to nazvu opět "vtipnou oddychovkou". Slabší 3*. ()

Reklama

Minimie 

všechny recenze uživatele

Hodně průměrná komedie, žádný filmový skvost. Takže se to skoro až stydím přiznat, ale já se skvěle bavila od začátku až do konce. Těch přehnaných smolařských situací tam sice bylo až příliš (trhala jsem si vlasy v očekávání, co přijde příště) a postava Lindsay Lohan by zasloužila pár facek, ale všechno to naštěstí vyvažuje Chris Pine, který je tady neuvěřitelně sexy (hlavně po tom, co odhodí převlek totálního losera). Hodnocení je někde mezi 3 a 4, ale za mě to v tomhle případě rozhodl Chris, pardon :) ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Vtipná a svým způsobem originální komedie, u které si nejvíce cením nápadu. Nejedná se sice o to nejlepší co v daném žánru můžete vidět, ale za zkouknutí to určitě stojí. Jen škoda, že je od začátku jasné jak to vše dopadne :(. Lindsay Lohan nemám rád kvůli jejímu osobnímu životu, ale jako herečka zas tak špatná není. Lehký nadprůměr, tři a půl hvězdičky...... ()

Aknah 

všechny recenze uživatele

Ano, mělo to uječené části, ano mělo to trapné chvilky, hlavně ze začátku, kde jsem shledávala dabing za strašný, ale jakmile se s hlavními hrdiny seznámíte, nemůžete jinak, než jim fandit. Lindsay tu konečně vypadá normálně jako zrzka... Film měl hezký písničky, hlavně se mi líbila od tý kámošky, ta byla krásná. A taky zjišťuju, že mě poslední dobou dojme každá kravina, takže u povedenýho koncertu, už sem měla zaslzený oči, ano, i to romantika udělá a nejen to, byly tam vtipné chvilky, asi hlavně konec, kde se furt měnilo, že byly vlaky pozastaveny a pak zase normálně a když Katy vyhrála 25 dolarů a byla boháč :) Takových chvilek tam bylo víc a já zaplnila páteční večer. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (6)

  • Když se snaží Ashley (Lindsay Lohan) políbit posledního tanečníka, tak dělá, že jej oživuje, a má pásku přes oko. Když jsou záběry na ni a na lidi, co stojí okolo, tak si všimněte gumičky nad pravým okem - jednou ji má přes obočí a pak zase nad obočím. (Aknah)
  • Když Ashley tropí scénu v bistru kvůli smůle, která ji potkala, shodí omylem slánku na stole jednoho zákazníka. Potom si z ní nasype sůl do ruky a hodí ji za sebe, přičemž trefí číšníka přímo do očí. Ale při bližším pozorování si můžete všimnout, že číšník si zakryl oči ještě dříve, než k němu sůl "dolétla". (Aknah)
  • Když smolař přijde za malou holčičkou a chce jí sundat přilepenou figurku z obličeje, střídají se záběry, kdy ji má dívka blíže a dále od rtů. (Aknah)

Reklama

Reklama