Reklama

Reklama

Tma

  • Česko Bloudění v temnotách (více)
Trailer
Horor / Mysteriózní / Thriller
Německo / Velká Británie, 2005, 90 min

Obsahy(1)

Maria Bello přijíždí na waleské pobřeží za svým manželem. Už první noc má hrůzné sny o smrti své dvanáctileté dcery. Když opravdu záhadně zmizí, všichni se domnívají, že spadla z útesu a utopila se. Jenže večer je slyšet její volání o pomoc a navíc druhý den se objeví neznámá malá dívka. Nikdo netuší, že je poslem zla... James a Adele jsou plni zármutku nad ztrátou své dcery, jež nedávno utonula. V tomto rozpoložení je zastihne mladá Ebrill, která tvrdí, že zemřela před šedesáti lety, je však až neuvěřitelně podobná jejich milované Sarah... (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

ad0lph

ad0lph (hodnocení, recenze)

Musím si film zopakovať, nakoľko mne osobne sa veľmi páči dané prostredie. Len pre zaujímavosť, film vyšiel aj s alternatívnym zakončením;)

lepo

lepo (hodnocení, recenze)

Niekto musí z kola von alebo život za život tu platí na 100 percent. Veľmi trefná hudba ako aj kamera s obrazmi, vytváraju zimomriavkové dielo ako sa patrí, bohužiaľ len do vyplávania pointy filmu na povrch. Po 45 minútach zdĺhavá a nekonečná dejová línia, vlečúca sa pod rúškom sebaobviňovania a zlého svedomia hlavnej predstaviteľky, ktorej to aj tak napokon nevyjde. Presvedčivý výkon Marii Belo. Sean Bean, bohužiaľ na veľmi malom priestore nám nemohol ukázať viacej.

majesty

majesty (hodnocení, recenze)

zbytocne zlozito vysvetlena zapletka, normalne som myslel ze si zacnem zapisovat pocet tych co zomreli a tych co sa vratili aby som vedel potom co je co.. fakt.. zjednodusit, jedna vymena 2 ludi z ANUNU na zem, zena nabura do dvery, a konec. to by bola shupa v rovnakom kroku so siestym zmyslom.. tak namiesto nadchnutia v jednej sekunde rozmyslate a kalkulujete co sa to tam vlastne deje.. ma to dobry namet - ale ale..

Balu...

Balu... (hodnocení, recenze)

hehehe, mám radši takovéhle konce.. =) Posledních 15 minut je fakt haluz, člověk těká z jednoho záběru na druhej a neví, kdo kde je..

mendrit

mendrit (hodnocení, recenze)

Jak to ten konec mě teda HODNĚ překvapil. A na oknci jsem se do toho už tak trochu i zamotával a naivně si myslel, že to skončí happy endem:o)

Reklama

Reklama