Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dve priateľky z detstva sa po rokoch opäť stretávajú. Hoci si to nechcú priznať, ich vzťah a spomienky sú silne viazané na hrôzu naháňajúci dom, v blízkosti ktorého sa ako deti zvykli hrávať. Desivý dom však ešte zďaleka nepovedal svoje posledné slovo... (Karamanlis)

Recenze (5)

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Zmätený argentínsky horor, v ktorého deji sa dokáže zorientovať asi iba málokto a nič tu poriadne do seba nezapadá a nedáva zmysel. Zahmlené vízie duševne chorej ženy sa tu prelínajú s kvázi realitou, v ktorej hlavná hrdinka za doprovodu čudesnej klavírno-husľovej hudby pobehuje po vidieku, raz je tu, inokedy zas tam a jej konanie ako aj počínanie ostatných postáv častokrát postráda akúkoľvek logiku... ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Cecilie navštíví po letech svou kamarádku z dětství a svěří se jí, že se stěhuje na dědinu ke svému nynějšímu příteli Armandovi. Kamarádka jí však varuje před tajemným domem, do kterého nesmí vstoupit. Na společné cestě k němu však Armando špatně odbočí a samozřejmě narazí na onen dům, ve kterém se i přes vzdor Cecilie rozhodnou přespat... Takhle nějak se dá nastínit celkem komplikovaný děj k tomuhle snímku. Vedlejší úlohu zde pak ještě hraje holubník, studna a hřbitov v lese. Film má hrozně psycho-paranoidní atmosféru, místy i docela slušné napětí. Ale abych pravdu řekl, připadal mi hodně zvláštní, nepřehledně vyprávěný, proto se v něm budete lehce ztrácet. A nebo ho vůbec nepochopíte, stejně jako já. ()

Mariin 

všechny recenze uživatele

Paranoidní a zmatené plácání na hladině, bez gradace. Příběh dvou kamarádek z dětství, z nichž jedna se té druhé mstí (stylem woo-doo) za různé křivdy... ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Popletený, nevyvážený, nudný. Čudný. Neviem teda, čím chceli tvorcovia zaujať, resp. vyvolať strach či mrazenie. Ale rozhodne prepadli. ()

Reklama

Reklama