Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lucio nemá rád stromy, lidi a už vůbec ne zombie. Ve vesnici je známý jako lovec zombies. Na svém kontě jich má už několik desítek. Nyní ho však čeká zkouška nejtěžší, protože hladoví zombies zaútočí na vesnici a on se jim musí postavit tváří v tvář úplně sám. Tedy skoro. (SOLOM.)

Recenze (11)

Leoric 

všechny recenze uživatele

Další ze stovek filmů se zombie tématikou. Tohle dílo má štěstí, že je krátkometrážní, protože delší boj by nesvedlo, je sice plné klišé, ale až do konce nenudí. Děj je situován na divokém západě, vyprávěn hlavním hrdinou, jehož zajímá jen on sám a v závěru to dá patřičně najevo. Masky zombies jsou na dobré úrovni, ne už tak jejich inteligenční rozdíly. Jednou vypadají jako opilí návštěvníci Masters of Rock '08, v druhém případě (zombie manželka) oplývají slušnou inteligencí. Hlavní plus, které přikládám tomuto dílu je fakt, že k soundtracku přispěli svou trochou do mlýna portugalští dark metaloví Moonspell, jak zde již zmínila má žena. Ve filmu sice tuto píseň neuslyšíte, není ale tak těžké najít klip, kde kapela válčí se zombies a Fernando Ribeiro je efektně sežrán :) ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Je jedna věc, která mě na tomto snímku neskutečně iritovala. A to naprosto uši trhající jekot té ženské, že jsem měl sto chutí jí zabít sám, jen aby už držela hubu. Na druhou stranu snímek má od začátku dobrou atmosféru, se dá, i během tak krátké chvíle, na Lucia udělat vcelku dobrý obrázek. Škoda, že jsem nesehnal lepší kvalitu než tu na YouTube (viz odkaz v diskuzi), jelikož masky zombie by si to i zasloužily. I když, možná by to spíše odhalilo fakt, že v některých úhlech je kolem očí jasně vidět normální lidská pokožka pod maskou. I přes tu dobrou atmosféru a pár dobrých scén je ale i v té 20ti minutové (ok, 18ti bez titulků) stopáži celkem dost míst, které se dají bez následků přeskočit. Ale jedno snímku musím nechat. Je to první zombie snímek, kde jsem mohl vidět boxující zombie. :) ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

K tomuto mám jen pár vět. Nenáročný zombie kraťásek, kde diváky určitě bude štvát ženská postava, občasná předvídatelnost a nedotaženost co se týče napětí. Na druhé straně budou rádi za moc pěkné masky a možná nečekaný zvrat na konci. Na stopáž, která má i s titulkami dvacet minut by se rozhodně dalo vymyslet něco zajímavějšího, ale světe div se, najde se tam i nějaká ta erotická scéna. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • K filmu vytvořila portugalská kapela Moonspell stejnojmenný soundtrack s videoklipem, který obsahuje záběry z filmu. Skladba také hraje na konci samotného filmu. (bengo_cz)

Reklama

Reklama