Reklama

Reklama

Na lince je vrah

  • USA When a Stranger Calls (více)
Trailer

Pro Jill Johnson (Camilla Belle - The Ballad of Jack and Rose), která si chtěla přivydělat hlídáním dětí, to měla být ideální práce. Rodiče pryč. Lednice plná k prasknutí. Děti uložené v posteli. Pak ale zazvonil telefon a zlověstný hlas se ptá: “Zkontrolovala jsi děti?” Jill přepadá panika. Zamkne se, rozsvítí světla, zatáhne závěsy a volá na policii. Ta telefonáty prověří a poté Jill sděluje nepříjemnou zprávu. Volající se nachází uvnitř v domě. A tak jde k smrti vystrašená dívka nahoru zkontrolovat děti a její pohodový večer se pomalu mění v nervy drásající zlý sen plný úzkostného napětí, hrůzy a děsu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (186)

Derek 

všechny recenze uživatele

slaby "televizny" beckovy horor, ktory postrada napatie a dokonca aj klasicke lakacky pritomne dnes uz v kazdej jednej blbosti. west dogurvil dokonca aj taku jednoduchu vec a to dat filmu nejake priestorove vnimanie, lebo i ked sa cely film odohrava v podstate len v jednom dome tak vacsinou nie je jasne kde sa prave nachadza kde a ako sa tam dostal... ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Simon West umí precizně navodit hororovou atmosféru. Každé zazvonění telefonu, každý záchvěv větve za oknem vzbuzuje mrazení v zádech a zlověstně působí i dům u jezera, ve kterém Camilla Bell stráví hrůzostrašnou noc a navštíví ji krátce i její pohledná kámoška Katie Cassidy. Jenže Westa asi limitoval dost scénář, a tak důkladné budování atmosféry jde celkem vniveč v okamžiku, kdy se na scéně zjeví necharismatický (a možná o to reálněji působící záporák ) a finále je překvapivě z rodu těch méně nervy drásajících. Rozhodně by se však Simon West v hororovém žánru neztratil. 80% ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

West umí výborně pracovat s napětím. Prakticky hodinu udržuje diváka ve střehu, protože každičký zvuk může znamenat cokoliv a za každým rohem se může objevit kdokoliv. To je hlavní devíza celého filmu. Co se Camilly belle týče, tak se sice jedná o docela koukatelnou holku, ale herecky to žádná hitparáda není, takže obsadit jí do de facto one girl show se nezdá jako šťastný nápad. Na druhou stranu tady nebylo třeba výkonu, který by aspiroval na festivalová ocenění, takže to ještě dopadlo docela dobře. Zábavná a stravitelná žánrovka. 65% ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Simona Westa zbožňujem za famózny Con Air, ale hodný čas už o ňom nebolo vôbec počuť a preto som sa na jeho nový film aj celkom tešil. Na linke je vrah ma istým spôsobom aj prekvapil, aj keď sa samozrejme nejedná o nič excelentné. Nie je to ani nič originálne, ale to už zistí každý po prečítaní obsahu. Hlavné je, že ma to vôbec nenudilo. Občas je to aj dosť napínavé, ale väčšinou pokusy o navodenie atmosféry vyústia v obyčajnú ľakačku. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Hodinu a půl trvající nuda, která vás uspává od začátku až do konce. Za zmíňku stojí leda tak maximálně závěrečných patnáct minut a to ještě s přivřením oka. Ve filmu se totiž za celou dobu vůbec nic neděje. Holka si chodí po baráku, sem tam jí někdo zavolá, ona panikaří-- ona panikaří ale pořád nic!!!!Potom se tam objeví magor nastane menší honička a už je konec. Tohle by klidně mohli pouštět i v osm ráno, protože děcka se u toho rozhodně bát nebudou. Jediné co se mi líbilo byla představitelka hlavní hrdinky, jinak film balancující na hraně odpadu. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (19)

  • V rámci přípravi na roli Jill musela její představitelka Camilla Belle dva měsíce posilovat a běhat. (Cheeker)
  • Jill (Camilla Belle) chodí na střední školu Fernhill. Na Fernhill High School chodil režisér Simon West v domovském Hertfordshiru v Anglii. (Cheeker)

Související novinky

Čínský holokaust na velkém plátně

Čínský holokaust na velkém plátně

19.12.2006

Vyčerpávající natáčení hned dvou ambiciózních projektů, Na lince je vrah). Natáčení dramatu RAPE OF NANKING s odhadovaným rozpočtem čtyřicet miliónů dolarů začně už teď na jaře. (více)

Reklama

Reklama