Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Děj tohoto třídílného filmu je zasazen doprostřed Bermudského trojúhelníku. Skupinu rozličných profesionálů svede v tomto třídílném filmu dohromady pátrání po jedné z největších záhad. Miliardář Eric Benirall přijde nečekaně přijde o několik nákladních lodí i s posádkou a chce znát odpovědi. Sestaví tým expertů na různé obory včetně skeptického novináře Howarda Thomase, odporníka na oceánologii Emily Pattersonovou, vědeckého inženýra Bruce Gellara (Michael Rogers) a psychoanalytika Stana Lathema. S příslibem neomezených prostředků má tento nesourodý tým šanci, která se naskytne jen jednou za život - vyřešit jednu z nejzáhadnějších světových hádanek, záhadu Bermudského trojúhelníku. Poté, co nad Trojúhelníkem zmizí tryskové letadlo, se každému z Benirallova týmu začnou dít podivné věci. Když se o jejich vyšetřování začne zajímat vláda, tým zjišťuje, že stojí před něčím mnohem nebezpečnějším, než mohli tušit. Z výzkumné mise se bleskově stává zběsilá jízda v srdci Bermudského trojúhelníku… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (118)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

S režisérom Craigom R. Baxleyom som sa zoznámil niekedy začiatkom deväťdesiatých rokov minulého storočia prostredníctvom akčných snímkov "Temný anjel" a "Studený ako kameň". No moju zvýšenú pozornosť si zaslúžil až televíznymi adaptáciami námetov Stephena Kinga - "Dom v ružiach", prequelu "Denník Ellen Rimbauerovej" a predoveštkým mini série "Búrka storočia". Keď som si všimol, že zrežíroval aj trojdielnú sériu "Záhada Bermudského trojuholníku" s radosťou som si ju pozrel. Aj keď to trvalo štyri hodiny, vôbec som sa nenudil. Takže môžem povedať, že to bol dobrý mysteriozno dobrodružný sci-fi film. *** ()

Borat 

všechny recenze uživatele

Nic světoborného, ale taky ne propadák. Trilogie o Bermudském trojúhelníku měla své dobré i stinné okamžiky. Pěknou animaci nebo akční scénu, střidal nudný nezajímavý dialog. Děj byl někdy plitký a nezáživný. Ovšem bylo se i na co koukat:), že jo Catherine:). Na to že to byl TV film, doceal dobře zabavil.|65%| ()

Reklama

emma53 

všechny recenze uživatele

Trochu mně to připomnělo moje dětství asi ve dvanácti letech, kdy jsem se strašně těšila na Vánoce, co dostanu pod stromeček a dostala jsem troje povlečení na postel a jako bonus sadu příborů. Dnes bych jásala nad novým povlečením a novou sadou příborů, ale ještě bych potřebovala nadšení z Bermudského trojúhelníku. Možná to bylo všechno jen špatně načasované. Trochu víc vychytávek v hereckém obsazení, ne až tak moc velká překombinovanost a byla by to čtyřka jak vyšitá. Jednou se možná vrátím a dám si repete, uvidíme. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 6/10 Hudba 8/10 Efekty 8/10/// +mysteriózní atmosféra, na TV film výborné zpracování, hudba -hodně roztahaný děj, potenciál byl nevyužit/// Rozhodně to mělo mnohem větší potenciál. I tak je to ale zajímavý a napínavý snímek s mnoha pěknými vyzuálními scénami. Škoda jen, když už se na to člověk tak dlouho dívá, že z toho v závěru nevyleze něco velkolepějšího. Navíc jsem se hlavně ve třetí části v ději a v pojmech trošku ztrácel. Prostě jsem nechápal co se děje a o čem se to tam mluví. Prostor na vysvětlení měli./// Celkem 67%/// ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Na to, že se jedná o televizní film si stojí Bermudský trojúhelník vskutku dobře. Hodnotím možná jenom 3* ale za to vysoce ceněnými. Dobré herecké obsazení + má oblíbená Catherine Bell :) Co se týče filmu samotného, tak chválím efekty, chválím halucinace hlavních aktérů, myslím že absolutně nejlepší, měl Nino. První dva díly nás připravolali na velké finále a třetí díl měl vše rozlousknout, to se také stalo, ale se závěrečným vysvětlením jsem moc spokojen nebyl, podle mě se objevily "trhliny" ve scénáři a to vyvrcholilo v trochu kostrbaté zakončení s chybami, což si myslím, že byla asi úplně největší chyba snímku... ()

Galerie (65)

Zajímavosti (5)

  • Snímek získal cenu Emmy v kategorii nejlepší speciální vizuální efekty. (Terva)
  • Filmu byla udělena cena Saturn v kategorii nejlepší televizní prezentace. (Terva)
  • V mnoha scénách můžeme v pozadí zpozorovat hory a skály. Florida má ovšem nejnižší maximální výšku ze všech států USA. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama