Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Děj tohoto třídílného filmu je zasazen doprostřed Bermudského trojúhelníku. Skupinu rozličných profesionálů svede v tomto třídílném filmu dohromady pátrání po jedné z největších záhad. Miliardář Eric Benirall přijde nečekaně přijde o několik nákladních lodí i s posádkou a chce znát odpovědi. Sestaví tým expertů na různé obory včetně skeptického novináře Howarda Thomase, odporníka na oceánologii Emily Pattersonovou, vědeckého inženýra Bruce Gellara (Michael Rogers) a psychoanalytika Stana Lathema. S příslibem neomezených prostředků má tento nesourodý tým šanci, která se naskytne jen jednou za život - vyřešit jednu z nejzáhadnějších světových hádanek, záhadu Bermudského trojúhelníku. Poté, co nad Trojúhelníkem zmizí tryskové letadlo, se každému z Benirallova týmu začnou dít podivné věci. Když se o jejich vyšetřování začne zajímat vláda, tým zjišťuje, že stojí před něčím mnohem nebezpečnějším, než mohli tušit. Z výzkumné mise se bleskově stává zběsilá jízda v srdci Bermudského trojúhelníku… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (118)

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Štyri hviezdičky sú možno tesné, ale dávam ich za výbornú mysterióznu atmosféru a dobré herecké výkony (väčšiny). Ďalej za slušné gradovanie napätia, remeselné spracovanie na vysokej seriálovej úrovni a šancu pre diváka, aby počas deja sám premýšľal. *Možný spoiler!* --> S blížiacim sa koncom bohužiaľ bublina stráca na objeme a nakoniec spľasne a divák sa môže cítiť aj trochu oklamaný... pretože zistí, že film vlastne nepriniesol nič nové ani objavné v mysterióznej oblasti, iba jednu konšpiračnú teóriu - akosi cítime, že všetko sme to už niekde videli a Trojuholník to iba pozbieral. Na druhej strane však z recyklovanej látky vytvoril kvalitnú televíznu zábavu a záver dotiahol do uspokojivého a nie čisto konvenčného konca - tak mu tie štyri dám. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Docela zdařilý TV snímek, který rozhodně neurazí a patří k tomu lepšímu co může TV produkce nabídnout. Herecká sestava byla vybrána velice dobře, film nenudí a je plný zajímavých překvapení. Škoda jen, že je ve filmu málo trikových sekvencí a působí až moc počítačovým dojmem. Ale i tak se jedná o překvapivě kvalitní podívanou. ()

Reklama

borec999 

všechny recenze uživatele

Bavilo ma to najmä kvôli mysterióznej a záhadnej téme Bermudského trojuholníka. Ak by ma téma nezaujímala už pred pozretím filmu, film by to pravdepodobne nezmenil. Herci sú snaživí a máme tu aj pár známych tvárí (Stoltz,Phillips,Sam Neill z Jurského parku), no potenciál na lepší film zadupáva do zeme dĺžka 240 minút, pri ktorej sa jednoducho nedá natočiť pútavý film ani keby ste veľmi chceli. Záver mohol byť tiež lepší. Ako televízna adaptácia je to však znesiteľné a určite pozerateľné. 55% ()

Jino 

všechny recenze uživatele

Herecké výkony jsou v mezích televizní produkce a žádný herec snad s výjímkou Erica Stoltze na sebe víc neupozorní a to je tam ještě Sam Neill, který jim vůbec svým hereckým výkonem nenarušuje jejich um. Téma Bermudského trojúhelníku je pro mě hodně zajimavé, což se určitě projevilo na mém hodnocení. Až na ten konec, který mě trošku nemile překvapil to bylo dobré, nemyslím situaci v Bermudském trojúhelníku, ale až ty situace potom - dopad na hlavní hrdiny. Dávám 60% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jak je to možné, že čím je člověk vzdělanější, tím méně je ochoten akceptovat nové myšlenky?" Možná tím, že jsou trochu pitomé, ale to je věc názoru. Já jsem tedy viděl ambiciózní tv projekt obsahující prvky jistého mrazení, což mne jistou dobu uspokojovalo. Celková bilance v podobě jednoho povedeného vtípku za čtyři hodiny však dává tušit, že se odlehčený nadhled nedostavil a sledovat tak dlouhou dobu samé ustarané tváře není bůhvíjaká zábava. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (5)

  • Filmu byla udělena cena Saturn v kategorii nejlepší televizní prezentace. (Terva)
  • Výkonný producent Dean Devlin uvedl, že v minisérii je přibližně 800 záběrů s digitálními efekty a že o jejich výrobu se postaral stejný tým, který pracoval už na Dni nezávislosti (1996). (fiLLthe3DD)
  • Snímek získal cenu Emmy v kategorii nejlepší speciální vizuální efekty. (Terva)

Reklama

Reklama