Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Celoživotní kriminálník a naprostý smolař John Lyshitski (Dax Shepard – Nekecej a pádluj) přišel na to, jak by se nejlépe pomstil soudci, který ho poslal do vězení: Kéž by mohl jednou vidět jeho nesnesitelného syna Nelsona Biedermana IV (Will Arnett – Rodinná dovolená a jiná neštěstí) taky sedět v base. Když je pak jednoho dne Nelson nespravedlivě obviněn a poslán do vězení, John se s radostí nechává zatknout s ním. A aby měl jistotu, že se jeho novému kámošovi dostane opravdu „správného zacházení“, zajistí si ubytování ve stejné cele. Hra začíná! Život v base nahání hrůzu, jídlo je ještě hroznější, a když si navíc vůdce vězeňského gangu Velký Barry usmyslí, že se nováček stane jeho “zvláštním přítelem”, Nelsonovi nezbývá, než si hodně rychle osvojit zlaté vězeňské pravidlo… NIKDY NESMÍŠ UPUSTIT MÝDLO! Přichází čas sprchování s gangstery, takže si nabruste břitvy a bavte se při téhle neuvěřitelně legrační vězeňské komedii. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (157)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Dneska máme deštivé sváteční odpoledne, tak proč si nepustit něco na zlepšení nálady. Tedy alespoň to jsem říkal, před puštěním tohoto filmu z vězeňského prostředí. Je pravda, že znám mnohem lepší a srandovnější vězeňské komedie, ale i zde se najde několik úsměvných momentů a žertů, které polechtají mírně vaše bránice. K nim však patří i dávka fekálního a spíše trapného pokusu o humor, ale to vše zabalené do ujeté – přiteplené , ale rychle odsýpající podívané. Výkony hlavního dua ušli, ale víc jak obyčejný průměr v tom nevidím. ()

MkSallam 

všechny recenze uživatele

Pohodová vězeňská komedie, po které se sice bránice nebude dlouho vzpamatovávat, ale celková absurdita a nepředvídatelnost děje film pozvedená do roviny příjemného průměru na jedno použití. Ale ten motiv love story a parafráze na legendární Casablancu jsou hodně vtipné momentky. Jen škoda že není víc takových momentů. I když, to finále je na své poměry hodně zajímavé. 5/10 ()

Reklama

Starletka 

všechny recenze uživatele

"~Shake that body~" Jednoduchá jednohubka, která se naváží do všech vězeňských stereotypů a předsudků nebo také realistický horor se spoustou mrazivých scén, které vůbec nejsou k smíchu - záleží jen na vás, který pohled si vyberete. Z herců rozhodně kraluje Chi McBride, kde každá jeho scéna je perla ("Eskimo!"), ale Arnett s Shepardem mu zdatně sekundují, a i když příběh není nic převratného, nějakou hlavu a patu to má a občas jsem se fakt nasmála, takže proč ne. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Po shlednutí traileru jsem tedy čekal komedii při které se budu smát od začátku do konce, bohužel se nic takového nestalo a je to pro mně velké zklamání!!! Dax Shepard a Will Arnett vytvořili opravdu dobrou a ztřeštěnou dvojku. Ovšem největší podíl na tom, že jsem se aspoň sem tam pousmál tak má výtečný Chi McBride s jeho gumovou kačenkou. Kdykoliv se tam ten chlap objevil tak sem doslova čekal co udělá a nebo řekne. A konec? Docela trapný no. Lehce zapomenutelný film a hlavně už bych ho asi nemusel nikdy vidět. ()

laserr 

všechny recenze uživatele

Vždycky sem si říkal: Jaké by to bylo, natočit film, který by dával nějaký známý filmový námět do nových souvislostí? No, v tomto případě je z toho dost slátanina, která vlastně nedává vůbec žádný smysl a snad ani žádný smysl mít nechce - to by mi tedy nevadilo. Co už mi ale vadí je fakt, že i přestože je tento film dost krátký sem se místy nudil a za pár měsíců si vzpomenu už jen na tu gumovou kačenku. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (6)

  • Nelson Biederman IV (Will Arnett) si v autě zpívá „Move This“ od Technotronic. Ve vězení hraje „Ain't That A Kick In The Head“ od Deana Martina. (Duoscop)
  • Než jdou bojovat John a Nelson na život a na smrt, hraje píseň „Enter Sandman“ od Metallicy z alba „Metallica (Black Album)“, avšak trochu pozměněná. (Shr1nK)

Reklama

Reklama