Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Celoživotní kriminálník a naprostý smolař John Lyshitski (Dax Shepard – Nekecej a pádluj) přišel na to, jak by se nejlépe pomstil soudci, který ho poslal do vězení: Kéž by mohl jednou vidět jeho nesnesitelného syna Nelsona Biedermana IV (Will Arnett – Rodinná dovolená a jiná neštěstí) taky sedět v base. Když je pak jednoho dne Nelson nespravedlivě obviněn a poslán do vězení, John se s radostí nechává zatknout s ním. A aby měl jistotu, že se jeho novému kámošovi dostane opravdu „správného zacházení“, zajistí si ubytování ve stejné cele. Hra začíná! Život v base nahání hrůzu, jídlo je ještě hroznější, a když si navíc vůdce vězeňského gangu Velký Barry usmyslí, že se nováček stane jeho “zvláštním přítelem”, Nelsonovi nezbývá, než si hodně rychle osvojit zlaté vězeňské pravidlo… NIKDY NESMÍŠ UPUSTIT MÝDLO! Přichází čas sprchování s gangstery, takže si nabruste břitvy a bavte se při téhle neuvěřitelně legrační vězeňské komedii. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (157)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Překvapivě pohodová komedie, u které se sice občas zasměju, ale příběhem skvěle pobavím a samozřejmě, že to skončí tak jak nakonec budu chtít a ještě líp. Herci jsou sice vcelku průměr, ale naopak mě zde překvapil Chi McBride s jeho kačenkou nejen díky tomu, že jsem si ho všiml už v seriálu Dr. House, ale faktem, že on opravdu není špatný herec. Tuto komedii vřele doporučuji, já jsem se u ní skvěle bavil a jak to tak vypadá nebude to komedie na (pouze) jedno shlédnutí. --- Lyshitsky do díry! - Děláš si prdel? Nic jsem neudělal. Oni jsou támhle. Já jsem tady. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Scenár tohto snímku je neskutočne primitívny. Nezmyselná väzenská komédia pri ktorej som sa ani len nepousmial. Skôr mi bolo trapne z toho na čo sa to vlastne pozerám. Predstavitelia hlavných, ale aj vedľajších, úloh nie len že nepobrali žiaden herecký talent, ale typologicky sa vôbec nehodili na postavy, ktoré mali stvárniť. Veľmi zlý film. Ku odpadu to nemá ďaleko. * ()

Reklama

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

Jo? Tak to já bych naopak řekl, že tu děj vítězí nad vtipem. Já se u těchto novodobých laciných amerických komedií obvykle nesměju. Nesmál jsem se prakticky ani tady, ale celé mi to přišlo jako svěží vánek, u kterého se tráví čas úplně v pohodě a jsem ochotný odpustit i tu občas dost nechutnost vulgaritu, sem tam nejakou tu trapnou scénku, vypelichané gagy a dát tomu slabší ***. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Veľká škoda, že väčšina vtipov, ktorými sršia jednotlivé znamenito vybraté charaktery postáv, sa vystrieľajú už v prvej polovici. Potom je to už len také doťahovanie do celkom fajn zvládnutého konca, ktorý ale tú dieru nezalepil. Takže film sa z toho silnejšieho priemeru nedostal, ale aj tak som sa slušne zabavil. Umenie spraviť podobnú komédiu bez nechutností a humusovín je teraz už umenie, takže aj za to si film cením a možno ešte niekedy aj rád pustím. 65%. ()

Specs 

všechny recenze uživatele

Hlášky: John Lyshitski: - "Kdybych měl dostat niklák pokaždé, když jsem byl uvězněn... měl bych 15 centů." & John Lyshitski: - "Měli bychom být spolu v cele. Nechrápu a jsem tichý masturbant. Hele, dokonce ti nechám horní lůžko." & soudce: - "Pane Biedermane, máte pocit, že jste připraven k návratu do společnosti?" (Pohled na Nelsonův obličej, kde má na čele obřím písmem white power a na krku hákové kříže.) Nelson Biederman IV.: - "Rozhodně. Vězení ze mě udělalo jiného člověka. Až se odsud dostanu, budu bojovat za to, v co věřím." ()

Galerie (18)

Zajímavosti (6)

  • Barry (Chi McBride) navštíví ve vězení Nelsona Biedermana (Will Arnett) po podmínečném propuštění. Ve skutečnosti by se však setkat nemohli, protože vězeň propuštěný na podmínku se nesmí setkat s druhým vězněm ze stejného vězení. (Lajty)
  • Během závěrečných titulků filmu, kdy spolu John (Dax Shepard), Barry (Chi McBride) a Nelson (Will Arnett) jedou v autě, můžeme díky stínu vidět obrys kamery v Johnově tváři. (ČSFD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno