Reklama

Reklama

Chlapci se seznamují s děvčaty - ale všichni nenavštěvují stejnou školu. Dvě střední školy si spolu chtějí vyřídit účty - v souboji kapel. Ale nejen pomocí hudby... "Na akordy" je erotická komedie, jakou jste ještě neviděli! (Guild Home Video)

Recenze (3)

Trixi 

všechny recenze uživatele

Nejdřív musím opravit tvůrce ČSFD. Hlavní role v tomto filmu totiž ztvárnili - Greg Bradford ........ jako Rick, Mary Beth Evans ........ jako Piper, až v dalších rolích se objevují - Don Michael Paul........ jako Jeff, Michael Winslow....... jako J.D. Dále hrají : Tammy Taylor, Frank Zagarino, Stacey Toten. ------------------- Mám tenhle film moc ráda. Příběh na věčné téma "Romea a Julie" je zasazen do prostředí americké střední školy 80tých let, kde se chystá soutěž kapel, ale hlavně jejich zpěváků. Spousta hezké muziky a vtipných replik dělá z tohoto filmu bezva podívanou pro milovníky žánru romantických hudebních komedií. A ikdyž byl natočen před více jak 20ti lety, pro mně nijak nezestárnul. ()

TO 

všechny recenze uživatele

Lechtivá hudební komedie o dvou středních školách, které si navzájem provádějí různé naschvály a vše vyvrcholí soubojem kapel. Láska, sex, hudba, rvačky, honičky aut a vše co má správná teen-komedie z 80.let mít, ale mě zrovna tahle přišla o trochu slabší než jiné, nikdy mě dvakrát nebavila a ten moderátor rádia (M. Winslow) mi chvílemi lezl dost na nervy. Ujde, ale podle mě jsou lepší ()

Reklama

Reklama