Reklama

Reklama

Zpětná vazba

  • USA Call Back
všechny plakáty

Obsahy(1)

Příliš vysoké sebevědomý se sice může někdy hodit, ale ve většině případů se šeredně nevyplácí. A na vlastní kůži to nyní musí zjistit domýšlivý a egocentrický mladý režisér hororových filmů. Nedávno totiž nevhodně zaměřil svou pozornost na herečku, na první pohled naivní a hloupoučkou, a dost neurvale se ji pokusil svést. Za což ho nyní čeká trest. Ona herečka totiž zdaleka není takový andílek, jak vypadá. Společně se svojí přítelkyní chytí režiséra do pasti a dá mu ochutnat něco z jeho vlastní medicíny. A co hůř – lekce z pokory zahrnuje také vybrané pasáže převzaté z režisérova snímku, který se stal známým především pro svoji brutalitu při zobrazování mučení obětí. Možná bude moci filmař z tohoto zážitku jednou těžit, ale nejdřív ho bude muset přežít. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Nudný pokus o thriller. 1) Řeknu to rovnou - jediné, co mě docela zaujalo, byl výběr klasické hudby. Příjemný kontrapunkt k "děsivé" podívané._____ 2) Ani scénář nemohu zcela zatratit, byť používá omšelá klišé. Snad by se z něho dalo vytlouct něco více, než jen půldruhé hodiny totální nudy, kterou nezažene ani občasné lehké ironizování klasických postupů thrillerových filmů._____ 3) Ale ti herci - nepříjemní asexuální afektovaní naturščici (možná to jsou profíci, ale nevypadají), kteří vůbec netuší, jak na to._____ 4) Příběh sám je nejasný a tudíž maličko zajímavý tak zhruba do patnácté minuty. Pak už si můžete vsadit nejen na to, jak to dopadne, ale i na jednotlivé obrazy, a věřte mi, neproděláte._____ 5) I jinak je to příšerné. Snaha dodat filmu jakousi "morálku" v motivaci mučitelek by mohla být směšná, kdyby ovšem nebyla prostě nijaká - prázdná, jako celý film. Scény s mučením nejsou ani hrůzyplné, ani nechutné, ba ani zábavné. Jediné skutečné mučení zde podstupuje divák. ()

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Dvě pošahané lesby, jeden pošahaný frajírek a jedna místnost. No a k tomu hra na mučení..... ale velice slaboučké mučení, takové lechtání pro děti a když už se něco rýsovalo, tak kamera zabrala tvář a nebo roh pokoje. Jediné, co by se dalo srovnávat s horrorem , byl uječený hlásek frajírka. Ten ječel a ječel a ječel...Hrozný SHIT! ()

Heroine 

všechny recenze uživatele

"Vždycky mne zajímalo, jestli se dá prst prostě utrhnout." Proč to nezkusit? Film má zajímavý nápad, podivné zpracování, a na můj vkus trochu málo vkusu. Jinak by se z toho mohl vyklubat slušný thriller, škoda. ()

Reklama

Reklama