Reklama

Reklama

Pán času - Série 11 (2018) (série)


The Ghost Monument (S11E02)

(epizoda)

Obsahy(1)

Doktorka se dostává se svými novými přáteli na vyprahlou pouštní planetu jménem Pustina a nechtěně se účastní mezigalaktického závodu o přežití v této nehostinné oblasti. Zvládne Doktorka pomoci dalším účastníkům vyhrát závod a tím se dostat pryč z planety? A stihne se při tom dostat k Monumentu Duchů, starému artefaktu a zároveň cílové trofeji, který by ji a její přátele mohl dostat zpět domů? (MrMartinTm)

(více)

Recenze (5)

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O poznanie slabšia epizóda, na môj vkus až príliš priamočiara a jednoduchá zápletka. Po celý čas sme sledovali extrémny závod, kedy malo ísť o život a smrť. Avšak toto dobrodružstvo ma ku koncu nechávalo chladným a to hneď z niekoľkých dôvodov. Postrádalo to napätie a adrenalín, ktoré by som od dobrého závodu očakával. Ďalej to obsahovalo množstvo logických lapsov. A vôbec najhoršie na tom bolo samotné rozuzlenie, kedy závodníci mali fakt detinský smiešne vyhrážky, ktorými ku podivu aj niečo reálne dosiahli. Z epizódy je jednoducho cítiť, že tomu chýba Moffat, snáď sa do budúcna scenár zlepší. Mimochodom, Jodie má skvelý akcent a pomaly sa dostáva do role Doctora. A tá reakcia Doctorovich spoločníkov, kedy prvýkrát spatrili TARDIS z vnútra, bola nesmierne chabá a trápna, až antiklimatická. ()

Reklama

SimcaJB 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je vidět, že je Doktor Who zase úplně jiný než předchozí. Dámská verze hlavní postavy mu sluší a dává mu více citu, který pro lidi bude ještě více zajímavější, když se o životě Pána času dozvíme trochu více z jeho historie a věci, které ji během předchozí reinkarnací poznamenaly. 80 % ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem vysloveně zklamanej, ani ne tak příběhem nebo tím, že bych tam pořád rád viděl mužskýho doctora, ale předvším proto, že se z nás scénáristi snaží dělat debily. Ale ne každej fanda sci-fi a fantasy je nepřemýšlivý tupec. Když Doctorka odpálí elektromagnetickej puls, tak si nadále používá šroubovák a dokonce nějaké, očividně elektronické zařízení na zobrazení map. A stále jim fungují implantované překladače. Seriously? Po odpálení emp fungují elektronické přístroje?! A když dorazí na místo, kde má být Tardis, Doctorka začne vyšilovat, jak je zklamala, i když autor závodu předtím jasně prohlásí, že se tam Ghost Monument zjevuje jednou za určitou dobu a že se tam zjeví na konci závodu...ale je přece logický, že tam nebude na vteřinu přesně, když tam parta dorazí..stačí tedy počkat. Nejen, že scénáristi dělaj debily z nás, ale i z Doctora... ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stranou toho, že je ten díl totálně o ničem a mnohde ani nedává smysl: Viděl sem ho ani ne měsíc zpátky a mám problém si vůbec vybavit o čem byl. Na to, že si u Doktora vybavuju prakticky každou jednu epizodu co sem viděl naposled dlouhé roky zpátky. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama