Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Birdee Pruittové (Sandra Bullock) se rozpadne manželství. Opouští Chicago a odjíždí do svého domovského městečka v Texasu, kde byla kdysi velmi oblíbená, a kde teď žije její matka. Bere s sebou svou osmiletou dceru. Obě se snaží s humorem vyrovnat s novým prostředím a vyřešit nečekané situace. Nikoho nepřekvapí, že romantické setkání s bývalým spolužákem na Birdee zrovna čeká... (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (74)

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Romantika mě minula bez povšimnutí, chladná a odměřená. Drama projevilo alespoň náznak zájmu, když přišlo, úkosem na mě pohlédlo, vztáhlo ruku a zlehka se mě dotklo. Ale o nic dalšího se nepokusilo a jeho prsty nezanechaly žádný otisk - nic, nač bych mohla vzpomínat, o čem bych mohla přemýšlet, čeho bych měla litovat nebo co bych si měla přát. Nic, čemu bych mohla VĚŘIT. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Sandra Bullock asi chce být romantickou hrdinkou nového století, ale kapku se zadrhla už v přístavu beznaděje. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Dave Grusin: 1. Main Title: Going Home - Dave Grusin *bonus track ,2. In Need - Sheryl Crow ,3. Honest I Do - The Rolling Stones ,4. Chances Are - Martina McBride, Bob Seger ,5. All I Get - The Mavericks ,6. Paper Wings - Gillian Welch ,7. Stop! In the Name of Love - Jonell Mosser ,8. Wither, I'm a Flower - Whiskeytown ,9. What Makes You Stay - Deana Carter ,10. To Get Me To You - Lila McCann ,11. Smile - Lyle Lovett ,12. When You Love Someone - Bryan Adams ,13. To Make You Feel My Love - Trisha Yearwood ,14. Daybreak - Barry Manilow *bonus track ,15. I Can't Get Next To You - The Temptations *bonus track ,16. Cool Night - Paul Davis *bonus track ,17. Who Cares Anyway - Laura Harding *bonus track ,18. Justin & Birdie - Dave Grusin *bonus track , ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Zcela přesně rozumím jejím pocitům v téhle roli, akorát dozvědět se to před celým národem ve státní televizi, to pak nabírá úplně jiný rozměr ... Jinak typická, romantická slaďárna a já se v posledních pár měsících sladkému snažím vyhýbat co to jde. Nevím proč, ale v těchto dnech dostávám na takové filmy častější doporučení a to nepočítám ty nechutně sladké a vynikající darované čokošky, kterými mám v práci přecpaný šuplík ... to bude asi nějaké znamení ;-) ()

castor 

všechny recenze uživatele

Nevěra je mrcha. Když se navíc oznámí před televizními kamerami a muchlování probíhá řadu měsíců s nejlepší kamarádkou, je to ještě větší rána. Touha po bezpečí zhrzenou Sandru Bullock zažene domů do texaského zapadákova. Čeká tam na ni a její dceru excentrická matka a pohledný kutil. A několik bývalých přátel, kteří nikdy nerozdýchali její dokonalost (nějaké to vítězství při volbě královny krásy). Ovšem i kdyby tam čekal třeba Optimus Prime, bylo by to jedno. Tahle romance je tak rutinní a utahaná až hanba. Kromě sbírky klišé nabízí několik vážných momentů, které jsou ovšem dramatické asi jako příprava nedělního oběda (kupříkladu setkání otce s dcerou po pohřbu). Uznávaný herec Forest Whitaker coby režisér totálně průměrný. A trestuhodně nezajímavý. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Nesympatická, frigidná Sádra Buldogová, ó pardón Sandra Bullocková, pod nemasným-neslaným režisérskym vedením afroameričana Foresta Whitakera sa snažila za každú cenu dojať televíznych divákov v gýčovej, presladenej, romantickej dráme „Prístav nádeje“. No ako býva u nej zvykom zasa sa jej to nepodarilo. Zhliadol som iba ďalší zbytočný, nudný, béčkový, americký film s povrchným scenárom, ktorý ma absolutne ničím nedokázal osloviť, či zaujať. * ()

Ducharme odpad!

všechny recenze uživatele

OCH! Jaký to dojemný snímek! Téměř jsem si - u strastí Birdee a Bernice s Billem (B+B+B aneb prudká invence scénáristova) - oči vyplakala. Proč tohle někdo točí? Ne, ještě jinak - proč tohle vůbec někdo píše? FUJ! ()

k212 

všechny recenze uživatele

Půl hvězdičky za mého oblíbeného jazzmana Harry Connicka Jr, který však v tomto dílku předvádí, že jest pouze průměrným hercem. A půl hvězdička za snaživého Foresta Whitakera, který se z naprosto příšerného scénáře snaží alespoň něco vyždímat po stránce režisérské, leč se nedaří... ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Ehm, ehm, takže to nebol film o námorníkoch? Jaj, romantika, ale na môj vkus už s veľkou mierou cukornatosti. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Příjemný snímek s mojí oblíbenou Sandrou Bullock. Není to nic extra, ale rozhodně to neurazí. Ve své podstatě tomu není moc co vytknout. Mírně nadprůměrný snímek si zaslouží mírně nadprůměrné hodnocení. 60% ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Kdo je Velká Dolores ??" - "To je ta nejhloupější holka na naší škole, jenže furt prochází, protože se jí bojí i učitelé.." ;) ()

Reklama

Reklama