Reklama

Reklama

Šinobi

  • Japonsko 忍 SHINOBI (více)
Trailer

Obsahy(1)

Příběh filmu nás zavede do souboje dvou znepřátelených vesnic, kde obyvatelé oplývají super schopnosti. Po dlouhých bojích přijde doba míru, která je ovšem po určité době narušena příkazem Hatori Hanza, že 5 vybraných zástupců z každé vesnici se utká v boji o čest vesnice. Na pozadí těchto událostí se ještě odehrává milostný příběh dívky a muže ze znepřátelených vesnic. Příběh nabírá obrátky poté, co zástupci obou vesnic vkročí do lesa. Do paláce k císaři totiž může přijít jen jeden. (sheen)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

molotov 

všechny recenze uživatele

Asi budu sám proti proudu, ale na mě film působil více po citové stránce než po té bojové. Příběh je sice jednoduchý, ale v jednoduchosti je síla a jádrem příběhu je láska dvou vůdců znepřátelených rodů, takže v podstatě variace na Romeo a Julie. Slzička sice neukápla, ale jen těsně:-) Jinak bojové scény jsou vynikající a každý souboj jsem si opravdu užíval. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Zklamání na všech frontách. Když už nic jiného, čekal jsem zajímavou vizuální složku. Bohužel dočkal jsem se jen nic moc triků a nepříliš zajímavé kamery. O příběhu nemá cenu mluvit, ale zklamaly i akční scény, které postrádaly jakoukoliv nápaditost, o poetice nemluvě. Hodinu a třičtvrtě jsem s láskou vzpomínal na Tygra a draka nebo Hrdinu. ()

Reklama

Tyckin 

všechny recenze uživatele

Od tohoto snímku jsem čekal o dost více než jsem dostal, značně laciná a nezajímavá akční "pohádka". Zoufale slabá úvodní zápletka, o celém příběhu se dá prohlásit to samé, pokud lze vůbec o příběhu mluvit - vlastně je to celé jen o nepříliš zajímavých soubojích a troše romantiky mezi vůdci dvou znepřátelených táborů. Aniž bych věděl kdo produkoval hudbu, poznat to nebyla potíž, ačkoli Iwashiro Tarô umí rozhodně i lepší kousky. Nakama Yukie mne vlastně ke snímku přivedla a tak trochu toho lituji - ač jsou její půvaby nesporné, průběh filmu ani herecké výkony již krok s její krásou zdaleka nedrží. 60% ()

cubajz 

všechny recenze uživatele

příběh Julie a Romea zasazený do prostředí dvou znepřátelených vesnic plných polodémonů! Na celém filmu je vidět dobře odvedená práce, dokonce ani ty místama trošku cheap triky mi nevadily, všecko to tak nějak zapadalo do pěkně uceleného něčeho - jsem spokojen! p.s. výborný byl souboj zamilovaného shinobiho proti asi dvaceti nindžům, ten jsem si opravdu vychutnal! ()

Aljak odpad!

všechny recenze uživatele

Preboha, na toto mám len jedno slovo: ODPAD! Už ani nepamätám kedy som naposledy videl takú sračku ako bolo toto "veľdielo". Parta japonských bojovníkov s nadpozemskými schopnosťami sa stretne v lese, kde bojujú na život a na smrť. A tak človek sleduje hodinu a trištvrte scén ako bojovníci poskakujú po stromoch, cez rieky, až po nebesia, a navzájom predvádzajú svoje "kúzla" a navzájom sa zabíjajú! No a čím viac rástol počet mŕtvych hrdinov, tým viac som sa tešil - lebo som vedel, že koniec filmu sa blíži... Neviem, pre mňa zabité 2 hodiny života. Najbližšie sa radšej budem lepšie brániť japonským akčným filmom - tento mi bohato stačil. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama