Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rodina Bakerových čítá celkem dvanáct dětí a jejich rodiče Kate a Tom je milují. Nejstarší Nora je vdaná a těhotná a Charlie už pracuje. Lorrain právě odmaturovala, získala v práci v New Yorku a po prázdninách se tam stěhuje. Tom má pocit, že začíná své děti ztrácet, a rozhodne se zapůjčit dům u jezera, kam dřív jezdili pravidelně. Děti návrh schválí a když dorazí na místo, uvidí na protějším břehu velké luxusní sídlo. Záhy zjistí, že sídlo i většina pozemků kolem patří Jimmymu Murtaughovi, s nímž Tom soupeřil už jako malý kluk. U jezera se každý rok o svátku práce konají rodinné soutěže o pohár a Jimmy s Tomem vždy trénovali své děti k vítězství. Tentokrát Tom slíbil, že se soutěžení nezúčastní, ale když Jimmy osočí Tomovy děti, že jsou nevychované, přijme Tom Jimmyho výzvu k soutěžení o pohár. Od té doby začne Tom i Jimmy s tvrdým tréninkem, ale na výhře záleží jen otcům. Děti z obou rodin si rozumí natolik, že některé začnou spolu i randit. Tom i Jimmy přeženou svou starostlivost v momentě, kdy jde Sarah na své první rande v životě, a to do kina s Eliotem Murtaughem. Jimmy i Tom jdou do kina také, aby o tom děti nevěděly, ale začnou se v kině dohadovat a děti jsou na otce naštvané. Druhý den se koná soutěž rodin o pohár... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (95)

luki22b 

všechny recenze uživatele

První díl byla celkem příjemná komedie, ale jak už se u spousty filmů stává dvojka za nic nestojí a to je případ i tohoto filmu. Celý film je moc křečovitý a spousta "vtipů" neni vůbec vtipná ale spíš nudná až trapná. Hlavní filmovou zápletku jsme viděli třeba u filmu Machři a přijde mi skoro stejná kdy se rodina (v případě machrů rodiny ) vydá na dovolenou na chatu k jezeru kam dříve jezdívaly a potkají se tam se starými rivaly se kterými nakonec uspořádají "souboj". ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Všeobecným hodnotením síce slabšia, ale pre mňa osobne ešte o niečo lepšia časť ako jednotka. Obsadenie doplnil skvelý Eugene Levy, vydali sme sa na overené miesto pri jazere aj so súťažami, odkiaľ čerpajú námety na príbehy rôzne filmy, takže ja som sa znovu bavil. Niekedy si to musím znovu po rokoch zopakovať. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Prvý diel som ani nevidel a na toto som narazil asi pred 10.rokmi v televízií. Podobný námet tu bol už veľakrát - dlhoroční rivali, ktorí si nedajú pokoj a aj po rokoch sa dohadujú, kto je lepší. Napadá ma nespočet filmov, ktoré majú podobnú myšlienku. Je to otrepané, typicky americké a nemá to čo ponúknuť. Mal som pocit, že sa veľmi tlačilo na pílu. Však to v každej komédií, kde je Steve Martin. Postáv tam bolo ako hadov, nevedel som kam skôr skočiť. Niečo ako začiatok snímky Sám doma, kedy po dome pobehovalo 60 ľudí. Neviem akú jedinú vec by som mohol odporučiť. Je to úplne typická "komédia", ktorá nemá originálne zhola nič. ()

`barocco 

všechny recenze uživatele

Ked uz vedlajsia postava ( Eugene Levy) ma vo filme vacsiu charizmu ako hlavny "tatka" (Steve Martin) tak nieco nesedi. Aj vdaka nemu ( Eugenovi Levymu) neostalo len pri jednohviezdickovom ohodnoteni. Vsetci sa sice snazili ale nejak to nevyslo tak aby to bolo aspon priemerne, skoda.... (Podobne nametovo cerpajuci The Great Outdoors (Báječná dovolená - http://www.csfd.cz/film/10395-great-outdoors-the/ ) dokonca s presne s tou istou lyziarskou scenou v podani Johna Candyho je sice premerny snimok ale daleko lepsi) ()

reccal 

všechny recenze uživatele

Oproti jedničce ještě slabší odvar, nicméně souboj dvou konkurenčních rodin je zase příjemné oživení, kdyby.... kdyby to opět tolik netlačili na pilu. Díky tomu je plno situací i vtipů tak umělých, až do flákne do očí i vaši babičku zvyklou na Dallas a Tak jde čas. Nejtrapnější scéna? Zpívaní rodinné hymny u jezera, brrrr..... ()

Galerie (63)

Zajímavosti (6)

  • Fotka malé Lorraine je ve skutečnosti fotka z dětství herečky, která ji hraje - Hilary Duff. (HappySmile)
  • Když si Bakerovi prohlíží fotoalbum, narazí na fotku Sarah jako miminka. Doopravdy je to fotka Alyson Stoner, která ji ve filmu představuje. (HappySmile)
  • Carmen Electra je alergická na psy. Když jdou Bakerovi do Murtaughova domu, jejich pes Gunner všechno poskáče. Když později odcházejí, můžete si všimnout, že má Carmen Electra po celém těle malé červené tečky. (HappySmile)

Reklama

Reklama