Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vzrušující příběh Santiaga Muneze (Kuno Becker) pokračuje v akcí a dynamikou nabitém pokračování Gól 2. Vynikající hráč anglického týmu Newcastle United dosáhne hvězdného – a každého fotbalisty – velkého snu, když přestoupí do týmu Real Madrid, aby hrál v lize evropského šampionátu UEFA po boku takových hvězd jako je David Beckham, Zinedine Zidane, Raul, Guti nebo Iker Casillas. S přicházející záplavou úspěchů, popularity a bohatství se však začíná odkrývat i druhá, méně příjemná strana fotbalové mince. A ta může zničit vše, na čem Santiago doposud tak tvrdě a obětavě pracoval – slibnou sportovní kariéru a city svých nejbližších. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (182)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Mým snem je bydlet na stadionu Santiaga Bernabéua v Madridu, ale jestli je v tom nějaký problém, tak nepohrdnu ani Allianz arenou v Mnichově, stadionem Giuseppe Meazzy v Miláně, Old Traffordem v Manchesteru či Parkem princů v Paříži. Z výše uvedeného je patrné, že kdyby kamera neopouštěla zelený pažit, tak bych snímku střelil hlavičkou z penalty do šibenice pět hvězd, ale tohle bohužel není onanie nad Realem. Tady se plní výchovný účel, který dává naděje opáleným talentům z nerozvinutých ekonomik na to, že se místo stání ve frontách na sociální dávky mohou stát přeplacenými fotbalovými celebritami. ()

Kangaxx odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film je tak neskutočne hlúpy a naivný, že jediné na čom sme sa s kamošom pri pozeraní bavili, bola stupidnosť postáv, ktoré v ňom vystupujú. Skutočnosť, že nepozerám ultrabečkové tv filmy, posúva tento snímok na ašpiranta o najhorší scenár, aký bol kedy k filmu, ktorý som videl, napísaný. Kamera pri futbalových momentoch je síce pekná, no futbalu je tu žalostne málo, navyše trpí absolútnou naivnosťou - keď dá týpek vo svojom prvom zápase za Real víťazný gól v poslednej minúte zápasu ligy majstrov, ktorý navyše znamená postup, tak asi nebude s hlavou scenáristu všetko v poriadku. Vzťahy hlavného protagonistu ani nejdem rozoberať, najlepšie by ich vyriešila brokovnica strieľajúca na všetko, čo sa pred kamerou pohne. Keď navyše Ňuňovi sedemročný brat so záporným IQ (teoreticky nemožné, ale mali by ste ho vidieť :)) bývajúci v ghette ukradne bez problémov lamborghini a pred jazdou po meste mu ešte stihne ukázať fakíra, tak sa prestávam všetkému čudovať. Snáď jedine koncu, ktorý nastal vo chvíli kedy by to nečakal ani Nostradamus. A samozrejme hodnoteniu snímku na tejto stránke. P.S. Vedeli ste, že v Nórsku sa hrá futbal za snehovej búrky a po tme? Nie? Tak si pozrite tento film. ()

Reklama

Crazer 

všechny recenze uživatele

Tak tu máme další pokračování v ceste Santiaga za slávou. Film má stále co nabídnout a otevírají se zde nová témata, ale stále to fotbalové prostředí bylo pro mě už přecejenom poněkud okoukané a nebralo mě tolik jako v prvním díle. Najdou se zde výrazná místa, které film nabízí jako opravdu nádherná panoramata měst Newcastlu nebo Madridu. Konec filmu se mi zdál poněkud nedořešený, ustřižený a dalo se očekávat, jak film skončí. ()

darm 

všechny recenze uživatele

Uff.. No tak tohle je dilema, je to předvídatelné, že už to snad ani víc nejde... Hlavní hrdina je polobůh, skoro vždycky když nastoupí, tak zachrání tým, když měla přijít krize, tak samozřejmě přišla, ale vzápětí zase přišel vzestup na vrchol.. Průběhu zápasů už jsem se mohl jen tak usmívat, protože nebyl zápas, kde bych neuhodl co a jak se kdy stane.. Když se ale oprostím od téhle skutečnosti a přikloním se ke skutečnosti, že jsem ohromný fotbalový nadšenec a bez fotbalu už bych si svůj život ani nedovedl představit, tak se film nakonec na ty čtyři hvězdy dostane, i když s odřenýma ušima... Mimo té předvídatelnosti je druhý díl téhle pohádky celkem fajn, fotbalovou atmosféru má celý snímek slušnou, nenudil jsem se, prožíval jsem to... Tedy, až na ty neuvěřitelně předvídatelné zápasy... Ale i tak.. 70%. ()

melloun 

všechny recenze uživatele

Santi Munez si sice polepšil a přestoupil do jednoho z nejlepších týmů na světě, ale film si paradoxně kvalitativně pohoršil. Záběry ze hřiště jsou opět velice povedené a mají tu správnou atmosféru. Bohužel, znovu nalezená matka a nevlastní bratr, který je mimochodem hrozný spratek (viz. rozmlácené Lamborghini), tvoří velice kýčovitou část filmu. A vůbec celé dění mimo hřiště si zaslouží palec dolů. Nic to však nemění na tom, že se na třetí díl těším jako malé dětsko, protože takových sportovních snímků je opravdu pramálo. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (8)

  • Ve filmu se krátce objevuje taxi Škoda Octavia české výroby. (JoranProvenzano)
  • Ve finále Ligy Mistrů z roku 2006 skutečně nastoupil Arsenal, avšak proti Barceloně, která zápas vyhrála 2:1. (Mara97)
  • Ve filmu David Beckham vyhraje s týmem Real Madrid Ligu mistrů. Ve skutečnosti však soutěž vyhrál pouze v dresu Manchesteru United. (ČSFD)

Reklama

Reklama