Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vzrušující příběh Santiaga Muneze (Kuno Becker) pokračuje v akcí a dynamikou nabitém pokračování Gól 2. Vynikající hráč anglického týmu Newcastle United dosáhne hvězdného – a každého fotbalisty – velkého snu, když přestoupí do týmu Real Madrid, aby hrál v lize evropského šampionátu UEFA po boku takových hvězd jako je David Beckham, Zinedine Zidane, Raul, Guti nebo Iker Casillas. S přicházející záplavou úspěchů, popularity a bohatství se však začíná odkrývat i druhá, méně příjemná strana fotbalové mince. A ta může zničit vše, na čem Santiago doposud tak tvrdě a obětavě pracoval – slibnou sportovní kariéru a city svých nejbližších. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (182)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Film pokračuje tam kde první díl skončil. Chicharito (tak mu budu říkat) dostal lukrativní nabídku od Realu Madrid a taková nabídka se neodmítá. Netrénoval to tehdy sice ještě José Mourinho, ale kvalitka tam srovnatelná. Účinkování Zidanů a Beckhamů určitě potěší a rozhodně nezklame ani výstup tlustýho Ronalda. Některé scénky jsou skutečně úsměvné. Vidím, lépe řečeno, viděl jsem to na 3*. ()

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

Realu fandím a vidět tohoto mexického chudáka, jak mrská góly za tenhle boží klub bylo skvělé, navíc, když tu byli i opravdoví fotbalisté, jako David Beckham a další. Dvojka je skoro stejně dobrá, jako jednička, jasně o poznání slabší, než jednička, ale pro mě byly tyto dva díly tak nějak stejně dobré a líbily se mi. Viděl jsem několik sportovních filmů, ale tohle je snad první, který byl o fotbalu. Navíc perfektně dojemný a také skvělá hudba od Feerera "Feeling the moment". Na konci jsem tou dojemností chtěl brečet. Nádherná sportovní trilogie, i když trojka už stála vyloženě za hovno. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Real Madrid, tým plný individuálních hvězd, kteří časem taky pochopili fakt, že bez spolupráce se ani pes neposere. Jenže v tomhle filmu to je bráno trochu z jiného konce. Také že musí, aby to trochu bylo efektivní, zábavné a emotivní zároveň. Zase je fakt, že z Muneze udělali sympaťáka, jak má být a i když trochu pookřál z prvního dílu, je třeba se se životem poprat a právě fakt, že jeho osobní příběh je druhá taková příběhová lajna, stojí za to vidět více než filmové fotbalové zápasy. A ač jich je dost, jsou efektivní až hrůza, většinou také nesmyslné a nereálné, což je místy taky dost zábavné. Což takhle cirka 5ti metrový ofsajd? Fakt, že každý gol se neobejde bez dlouhé individuální akce přes celé hřiště a tak dále. No, snad dodat jen jedno...těšte se na trojku, já se těším i tak. --- Dostáváš na talíř tak moc, tak si dej pozor, co ti padá přes okraj. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Stejně jako první část pohádky " Jak chudý mexičan k fotbalovému štěstí přišel", i druhá část byla stejně předvídatelná. Vše šlo, tak jak bylo nalinkováno. Alespoň zde vidíme ( to i v prvním dílu) překrásné akce a ještě hezčí góly. Jinak celkem nuda. A ještě jedna věc. Vím, že fotbalisté nejsou zrovna myslitelé ( až na výjimky), ale dělat z nich úplné vylízance? Stárnoucí hráč si dělá pleťovou masku, aby zahladil vrásky, vypadal by tak mladší a klub by s ním pak prodloužil smlouvu. Věříte tomu? Já ne. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 8/10 Děj 6/10 Hudba 6/10 Efekty 7/10/// +více hrající na efekt, i zde najdeme několik známích tváří -slabší příběh/// Děj pokračuje tam kde první díl skončil. Narozdíl od něj však druhé pokračování nenabízí tolik nového a originálního, kolik nám toho přinesl první díl. Zde příběh pouze pokračuje. A když se na něj zadíváte s odstupem, tak zjistíte, že vám toho ve své stopáži moc nenabídne. Film může být kouzelný, pohádkový, dojemný. Jenže při srovnání s předešlím filmem je prostě slabší. A to je škoda, protože jsem se na něj těšil moc. Hodnotit potom samotné zpracování je dosti nelehké. Někoho tohle může urazit a nadruhou stranu spousta lidí tohle nebude řešit a vychutná si další dávku fotbalu. Já patřím někde mezi tyto 2 skupiny./// Celkem 65%/// ()

Galerie (26)

Zajímavosti (8)

  • V šatni Realu Madrid pred finálovým zápasom Ligy Majstrov je možné vidieť dresy domácich s logom LFP (Španielska futbalová federácia). To sa však smie objaviť iba v zápasoch domácej ligy, nie v súťažiach pod záštitou UEFA. (MikaelSVK)
  • Zápasy, které jsou uváděny jako osmifinále, čtvrtfinále, semifinále (proti Pireusu, Rosenborgu a Lyonu) byly ve skutečnosti odehrány v sezóně 2005/06 v základní skupině ligy mistrů F, kterou vyhrál Lyon. Real postoupil do osmifinále, kde hrál proti Arsenale (ve filmu finále) a tam také po zápasech 0:0 a 0:1 vypadl. (hendrich6)
  • V scéne, kde Santiago (Kuno Becker) hrá Xbox, môžeme jasne vidieť, že jeho ovládač nie je vôbec zapnutý. (Fabrinka)

Reklama

Reklama