Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vzrušující příběh Santiaga Muneze (Kuno Becker) pokračuje v akcí a dynamikou nabitém pokračování Gól 2. Vynikající hráč anglického týmu Newcastle United dosáhne hvězdného – a každého fotbalisty – velkého snu, když přestoupí do týmu Real Madrid, aby hrál v lize evropského šampionátu UEFA po boku takových hvězd jako je David Beckham, Zinedine Zidane, Raul, Guti nebo Iker Casillas. S přicházející záplavou úspěchů, popularity a bohatství se však začíná odkrývat i druhá, méně příjemná strana fotbalové mince. A ta může zničit vše, na čem Santiago doposud tak tvrdě a obětavě pracoval – slibnou sportovní kariéru a city svých nejbližších. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (182)

higuain 

všechny recenze uživatele

Poměrně obstojné pokračování, i když těch výhrad je nepoměrně víc. Především ta reklama na Real s Beckhamem v čele je docela otravná - a to jsem už od dětství jejich fanda! Góly jak z jinýho světa jsou taky z kategorie toho, co tam být nemuselo, protože přehnaně efektní byly snad úplně všechny, čímž to samozřejmě ztrácí na věrohodnosti. Nicméně jako drama ze života sportovní celebrity to není špatné, navíc to má pořád sympatické herce v hlavních rolích. A z lásky k Realu Madrid bych jen stěží mohl jít pod 3*. ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Normálně bych dal za tři, protože na rozdíl od prvního dílu to hodně ztratilo na příběhu a na tom, že tomu tolik neuvěříte. Jelikož jsem fanouškem Realu Madrid, a po ploše se pohybují skoro všechny jejich hvězdy, musím dát za čtyři. Snadněji se mi na to dívá. I když je samozřejmě blbost, že jak Santiago Munez tak jeho kamarád a spoluhráč z New Castlu United Gavin Harris se objeví čistě náhodou opět ve stejném klubu. A také, že mimo těchto dvou hráčů skóruje pouze Beckham. A také to, že se finále Ligi mistrů hraje doma na Realu Madrid. Jak už jsem viděl psát níže, ze Santiaga se stává jistota. Vždy se mu na trávníku střelecky daří a dává takové góly, jaké by ti nejlepší fotbalisté jen záviděli. Reklama na Real Madrid sponzorovaný Audi ( která vlastní Lamborghiny ) a Adidasem ( ne Nike jak psal Le_Chuck ). Na začátku máme možnost shlédnout Octavii, jako taxi. Filmy na pokračování filmy nemám moc rád, ale snad trojka která má být o šampionátu z Německa nedopadne ještě hůře a v koutku duše očekávám, že se kvalitou vrátí blíže k jedničče. Očekávám, že ve trojce nastoupí Harris za Británii a Munez za Mexiko a nebo za US? a samozřejmě že se proti sobě postaví ve finále Mistrovství světa, jak jinak ???? ()

Reklama

Mičl 

všechny recenze uživatele

Přestup do Realu zabil naději na kvalitní pokračování. Záběry na kruháč v Madridu a ze stadionu Santiaga Bernabéua jsou vskutku chabé v porovnání s těmi z prvního dílu na Newcastle a St. James's Park. Příběh taky o ničem a spíš bych řekl, že je to reklama na adidas, který je dlouhá léta sponzorem realu. Ani snaha o zařazení co nejpopulárnějších skladeb do soundtracku filmu nepomohla. Závěrem, Jaume Collet-Serra by měl točit horory, či mrazivé thrillery, to mu celkem svědčí, tohle ne! ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Šlapající muzika, střih, fotbalové hvězdy a Real Madrid...Vše ostatní co se netýká fotbalu není nijak slavný. Oproti prvnímu dílu je tu víc fotbalu, ale na úkor příběhu. A jak ,,to" budete prožívat záleží spíš na věku. Pro děti ,,fotbalisty" by se mohl najít jaký si ,,motivační" stimul a my ostatní můžeme jen fotbalistům závidět možnost pracovat a bavit se zároveň... ()

Rehooo 

všechny recenze uživatele

Nejsem velký fanda fotbalu, ale první díl se mi i přesto hodně líbil. Tak jsem byl zvědav co ukáže pokračování... A nic extra převratného to nebylo. Samé záběry z profi utkání a svět bohatých chlapečků s nagelovaným čírem (čtěte: fotbalisti). Takže mi to přišlo hrozně dlouhé. Vystříhat všechny tady ty věci a věnovat se osobnímu příběhu a možná by to bylo fajn. Takhle mi to přišlo zbytečně vymělkované a tvoří to slabý průměr. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (8)

  • Ve filmu David Beckham vyhraje s týmem Real Madrid Ligu mistrů. Ve skutečnosti však soutěž vyhrál pouze v dresu Manchesteru United. (ČSFD)
  • Ve filmu se krátce objevuje taxi Škoda Octavia české výroby. (JoranProvenzano)
  • V šatni Realu Madrid pred finálovým zápasom Ligy Majstrov je možné vidieť dresy domácich s logom LFP (Španielska futbalová federácia). To sa však smie objaviť iba v zápasoch domácej ligy, nie v súťažiach pod záštitou UEFA. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama