Reklama

Reklama

3 plus 1 s Miroslavem Donutilem

(seriál)
  • Česko 3+1 s Miroslavem Donutilem
Česko, (2004–2010)

Hrají:

Miroslav Donutil, Zuzana Norisová, Roman Vojtek, Andrea Růžičková, Simona Stašová, Luba Skořepová, Veronika Freimanová, Vlasta Žehrová, Jitka Smutná (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(62)

Obsahy(1)

Každý díl pořadu je sestaven ze tří televizních povídek a jedné historky. V obsahu jednotlivých dílů je zpracováno jedno hlavní téma. Autorem námětů je hlavní představitel, průvodce a herec Miroslav Donutil. (Česká televize)

Recenze (153)

topi odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle rádoby bakalářská zábava patří na televizní obrazovku Barrandova, Primy nebo Novy. Trapný, ubohý a hlavně bez humoru! A to má být komedie. Donutil od roku 2000 nic pořádnýho nenatočil a touhle žumpou se propadl mezi hereckou elitu srovnatelnou s nekonečnými seriály typu Ordinace, Redakce nebo filmy jako Babovřesky a podobnými žluklostmi. A takový to dříve býval charakterní a sympatický herec. Dávno tomu pryč, penízky zašustily, hodnota osobnosti byla vyměněna za směšnou loutku, které se ale normální člověk smát vůbec nemůže. Spíše naopak. U něj mě to ale opravdu mrzí... ()

subic 

všechny recenze uživatele

Donutil nás k smíchu nebo aspoň mě, většinou ho namaskují tak, že má hroznou šlupku, když mu udělají čupřinu a knírek jak z osmdesátek. Rozhodně ale nejde o to nejlepší od Donutila, tady to jede hodně pod svoje možnosti, prostě pro seriál ČT to stačí. Pravdou je, že některé díly jsou fajn, jiné jsou až nudně hloupé, ale za těch pár skvělých dílů prostě ty slabší 4 frčky. ()

Reklama

klukluka odpad!

všechny recenze uživatele

Každý máme svoje vlastní pomyslné dno televizní zábavy. Tohle je to moje. Níž už není nic. P.S.: Pro ješitnost a sebelásku Miroslava Donutila by to chtělo nějaké hezké, nové, české slovo. To by mohl být jeho odkaz- výraz, který by poukazoval na to, že člověk, jenž je takto označován, by si ho nejraději strkal do vlastní řiti. ()

henrykz 

všechny recenze uživatele

Miroslav Donutil se nevnucuje a má příjemné vystupování. Je charismatický, působí sympaticky a své role umí zahrát. Tento pořad mám rád já i moje mamka. Přiznávám, že některé epizody jsou slabší (hoodně), ale jinak se jedná o vyrovnaný cyklus. Zpestřením jsou i různí herci a ne jako v Comebacku, kde tu vedlejší roli hraje vždy jeden herec. ()

Stejšn odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je, přátelé, ČISTÝ odpad! Mám Miroslava Donutila celkem rád, zahrál už spoustu skvělých rolí a i jako vyprávěč je vtipný. Ale co mělo být tohle, to fakt nechápu. Viděl jsem 19. epizodu, všechny tři povídky, a zůstal jsem v němém úžasu. Scénář NAPROSTO stupidní, herecké výkony otřesné (a to včetně Donutila), a hrozná kamera. Myslel jsem že koukám na amatéřinu nějakých ochotníků. Nikdy více. ()

Galerie (442)

Zajímavosti (20)

  • Natáčelo se v Benešově. (rakovnik)
  • Díl "Houbaři" se natáčel na zámku Hrubá Skála, obci Kadeřavec, v Českém ráji a na vyhlídce U lvíčka. (M.B)

Reklama

Reklama