Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pro studenty elitní školy Spenser Academy jsou členové spolku Synové Ipswiche ti nejzkaženější studenti na škole. Ale to není jediné, co mají společného. Tito čtyři přátelé spolu sdílejí ještě jedno 300 let staré tajemství. Ve skutečnosti jsou totiž čarodějové - mladí následovníci čarodějnického sabatu ze 17. století. Takže když se z dlouhého vyhnanství nečekaně vrací pátý člen spolku a hrozí zabitím jejich blízkých, všichni si uvědomují, že musí čelit velmi silnému nepříteli, který má dost síly nejen na to, aby je oslabil, ale aby jejich sílu získal sám pro sebe. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (218)

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Jak už tu někdo psal, tak scénu ve sprše je prostě nutné ocenit. :) Další dvě hvězdy dávám za scény s kamionem a s pavouky. Závěrečná bitva mohla být trošku víc epičtější a celkově se mohlo ve filmu více bojovat (čarovat) než mluvit. Celkově to ale nebylo až tak špatné a docela v pohodě a bez nudy koukatelné. 60% ()

choze 

všechny recenze uživatele

Ukrutně nudná klučičí verze ČARODĚJEK s rozměry a feelingem napumpovaného (M)TV pilotu. Plytký scénář, rezignující Harlin, zaměnitelní osvalení BRAVO hezounci v bourácích a pár pěkných scének (tirák, pavouci a užil jsem si i debilní finální souboj), to vše provázeno neodbytným pocitem, že to mělo na víc. ()

Reklama

LibertyX 

všechny recenze uživatele

Žádné raketové inženýrství to není, takový klasický teen prefabrikát kterému by slušela nálepka MTV. Kluci v hlavních rolích nejsou zase tak příšerní a všudypřítomná temnota jejich mimiku kdyžtak dostatečně ukrývá, scénář si asi ani nekladl žádné ambice, ale po hlavě to nemlátí, navíc mu jde k dobru přičíst pěkné vylhaní se z herců dost neodpovídajích věku postav. Zkrátka docela příjemná a nenáročná záležitost. ()

Popluh 

všechny recenze uživatele

Těžko říct, jestli se najde nějaký demenější film po stránce děje a vůbec vnitřní logiky filmu. Proto nezbývá než smeknout před Harlinem, který potvrdil jak neskutečně zručný béčkař je a kromě pár šílených digi-hrátek tuhle sci-fi hororovou pseudo sračku s partou modelek (obou pohlaví) utáhl a dokázal jí i vtisknout nějaký styl. Je škoda, že už nedostává tolik prostoru v áčkovějších vodách, u nějakého "druhořadého" blockbusteru do 100 mega rozpočtu by se rozhodně neztratil. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Brutálně zplácaná hovadina, kterou od odpadu! zachránila scéna ve sprše se slušnou atmosférou, scéna s pavouky a srážka automobilu s kamiónem...jinak těžká nuda, jelikož jsem 70 minut nevěděl, kdo je kdo, film má příšerně trapný scénář(hrozně špatně vyložený), né moc povedené triky a v hlavních rolích hrálo nejspíš komando z Beverly Hills 90210...film nemá atmosféru(krom sprchy), gradaci a finální duel se podobá vybíjené s průhledným míčem...Celkem slušný soundtrack...vidět a ihned zapomenout. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (3)

  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 42. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • Filmové kopie, které mířily do kin, byly označeny pod krycím názvem "Full Power". (formelin)

Reklama

Reklama