Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lewis je geniální kluk z dětského domova se zálibou v šikovných technických vymoženostech. Během jedné schůzky s potencionálními adoptivními rodiči jim chce předvést jeden ze svých přístrojů. Ten se ale rozbije a rodiče si Lewise nakonec nevezmou. Proto se rozhodne sestrojit přístroj pro vybavování vzpomínek, aby ze své paměti dostal podobu své maminky a mohl konečně zjistit, jak vypadala, což by mu pomohlo ji najít. Jeho nezdolné hledání jej jednoho dne zavede na místo, které by si nedokázal představit ani v nejdivočejších snech - do budoucnosti, kde už termín "nemožné" dávno zmizel ze slovníku. Když se Lewis setká s podivným cizincem jménem Wilbur Robinson, čeká jej nejen fantastická cesta časoprostorem, ale také setkání s rodinou Robinsonových. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (149)

marie.en 

všechny recenze uživatele

Občas trošku nuda a příběh postavený na klasických filmových/pohádkových klíšé. Ale například scéna s tyranosaurem mi připomněla typické vtípky a lá 9gag a postapokalyptický buřinkami ovládaný svět byl taky super. A žáby...parádní. Nakonec celkem povedená pohádka, kterou ocenili i moji malí bratranci. ()

balcazar 

všechny recenze uživatele

Pozerateľný animák, ale... Prečítal som si zopár názorov ľudí a musím sa s nimi stopercentne stotožniť. Detskému divákovi táto rozprávka dá absolútne minimum, keďže prelínanie časových rovín nemá šancu pochopiť a pre deti zaujímavých scénok tam bolo minimum. Ja ako dospelý divák som striedanie prítomnosti, minulosti a budúcnosti síce pochopil, no na môj vkus bol tento animák spravený dosť nesympaticky. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Na první pohled trochu jiná cesta, než jakou se většinou vydávají Disenyho pohrobci - emočně prázdná, chudá na humor, absentují zvířátka…….ano, absentují zvířátka a ačkoliv především při znárodnění Robinsons familly tvůrci až příliš zatlačily na pilu, je to zase jednou o lidech (i když trošku fantas-magorických). Tahle „taková normální rodinka“ je sice trochu odlišná, ale určitě ne animovaný propadák, jak by se dalo vyčíst z některých komentářů. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Danny Elfman: 1. Another Believer ,2. Little Wonders ,3. The Future Has Arrived ,4. Where is Your Heart At? ,5. The Motion Waltz (Emotional Commotion) ,6. Give Me The Simple Life ,7. The Prologue (Score) ,8. To The Future! (Score) ,9. Meeting the Robinsons (Score) ,10. The Science Fair (Score) ,11. Goob's Story ,12. A Family United ,13. Pop Quiz and the Time Machine Montage ,14. The Evil Plan ,15. Doris Has Her Day ,16. Setting Things Right ,17. There's a Great Big Beautiful Tomorrow ,18. Kids of the Future, ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

V dnešní záplavě animovaných filmů vás už asi žádný nemůže ohromit grafikou, protože to je prostě standard. Robinsonovi sice mají příběh, ale chybí tu třeba nějaké pořádné gagy, vtipné scény, roztomilost hlavních postav (to většinou zaručují zvířata). Film mě moc nezaujal, jsou prostě lepší. Prostě mě to nedokázalo vtáhnout do děje. Sice jsem se zase nijak moc nenudila, ale i přesto... No možná to bude taky tím, že mě animáky pomalu přestávají bavit. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (10)

  • Robinsonovi jsou založeni na knize „A Day With Wilbur Robinson“ od Williama Joyca. Podle spisovatele je ve snímku například pojmenovaná škola, kde se odehrává vědecká soutěž. (imro)
  • Disneyho počítačový animák debutoval (30. 3. – 1. 4. 2007) na druhé příčce amerického žebříčku návštěvnosti se sumou 25,1 mil. dolarů. Celkový výdělek se nakonec vyšplhal na 97,7 milionu. (imro)
  • William Joyce napsal knižní předlohu A Day with Wilbur Robinson už v roce 1990, futuristickou rodinku vymyslel podle vlastních příbuzných. (Siriuss)

Reklama

Reklama